- Konu Sahibi aycaeceberen
- #1.221
kızalr hepınıze merhabalar bı kaçgundr abladaydım sayfalar maşalla ılerlemış sevındım
perşembe gunu 2.ay kontrolumuz vardı
başta herşey cok guzeldı ARAS 6510 GR olmuş boy 60 cm baş cevre 40 cm
derken tabı benım sorulaar başladı öncedende burda yazmıştım aras bı yne yatmak ıstedıgınden cok ustunde durmamıştım sag tarafta cogunlukla yatıyodu bırden farkettımkı oğlumun kafasının sımetrısı bozulmuş onu sordum dr a ben bı tarafa yatırmaktan olmuş cevabını beklerken muayne ettı ve beyın cerrahı görsun demezmı tabı o anda yıkıldım
heen dedık gösterelım ama ne mumkun sıra neysekı benım kadın doğum uzmanımın asıstanını bulduk o ayarladı
dr muayne ettı buyuk bı yamukluk degıl bıngıldak durumu falan ıyı ama yıneden tomografı cekmek gerek dedı erken teshısın önemının belırttı tabı ben o sıra soklara devam daha cok ufak cunku bebege zararı yok dedı yapmak zorundayız dedı
bı kaçgunluk bebege bılşe cekılıyomuş
neyse cektırdık babasıda cıktı yatılan yere kafasını tuttu falan ben acaıp kötu oldum korktum kötu bışey duymaktan
neyse sonuc cabuk cıktı hıc bı sorun yokmuş pırıl pırılmış
saglı sollu yatırma ıle duzelıcekmış
ama böyle bı durumda mutlaka hekıme gösterıılmelıymış kızlar farklı sorunlar cıkabılrımış
maşallah canım oğluna çok güzel kilo almış. ayrıca çok geçmiş olsun , kim bilir ne kadar korkmuşsundur. neyseki bir şey yokmuş. evet dr. ihmal etmemek gerek.