- 11 Eylül 2011
- 31.267
- 1.085
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #1.261
ben bı gun ykıyo bıgın yıkamıyorum duzenımız böyle ama bazen ışım bıtıyo
hergun yıkadıgımda oluyo extradan
hergun yıkadıgımda oluyo extradan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba, benim oğlumun yüzü de önce çok sivilceliydi, sivilceler geçti şimdi yanaklar kabuk bağladı kırmızı kırmızı. dr. a ben de götüreceğim ama bir kaç gün sonraya kaldı., sizin dr. ne dedi paylaşır mısın canım?
iyi güzelim çok şükür bugün adatıpa gidicez bütün yüzümüzde pütürler çıktı ama böyle garipler kaşları falan çok kötü oldu adatıptaki dermatoloji bölümüne götürecem umarım bir sıkıntı yoktur yavrum yüzüstü yatırdığımda hemen kaşımaya çalışıyo yüzünü sürüyor yastığa öyle yani.
merhaba canım benim oglumdada vardı 3,5 sene önce çok kötü olmuştu keçe keçeydi yüzü doktor alerjik dedi dediğin gibi kortizonlu bir krem ve damla vermişti ultralan adında bir krem kızımdada vardı eveli gün bir kere sürdüm pek bişey kalmadı ben kullan derim yoksa daha kötü oluyo ilerisi egzama demişti doktorum çok kaşınır rahatsız eder bebegi demişti
benimki egzama dedi ilerlemiş dedi zaten ama eşimdede var egzama o bile ağır die doktorun verdiği ilacı kullanmıyo ben nasıl bebeğime süreyim
cnm merhaba demek dr un egzama dedı hım bak onu bılemedım cnm bende nette araştırırken görmuştum arasında egzamamı dıye dr degıl dedı
hatta bı topik vardı orda sezeryanla doğum yapanlarda öle oluyo yazıyodu
cnm bı dr a daha götur aynısını derse tedavıye gecersınız cunku yayılabılıyo
valla bigün tüm gün uyuyo bi gün hiç uyumuyo düzenimiz bozuldu kaşınıo yüzünü sürecek bir yer bulduğunda hemen kaşımaya çalışıo yavrucum anlamıyodur da içim gidio
Zinco,iberogas,sap simplex,kimyon yağı
Ya hepsii denedim sap simplex ve kimyon birazişe yaramış gibiydi
Ama c.tesi gününden beri uyukusu yarım saati geçmio
Artık çıldırcam uykusuzluktan başım ağrıdan çatlıo
Ne zormuş gazlı bebek
Kucakta pışpışlamaktam belim ve kollarım koptu
BioGaia Damla 36,00 TL fiyatı en ucuz BioGaia Probiyotik yorumları
bu gaz ilacını duyan varmı aranızda çok iyi diyorlar,
probiyotik ler sayesinde sindirim sitemini düzenliyormuş,
zaten benim doktorum çok emip sindidirmediği için bu kadar gazlı diyor,
geçen gece acillik olduk
acaba birde bunumu denesem
kullanan varmı
BioGaia Damla 36,00 TL fiyatı en ucuz BioGaia Probiyotik yorumları
geçen gece acillik olduk
kullanan varmı
bizim de 27. günümüz ve 3 gündür kırmızılıklar var yüzümüzde sarı sarı sivilcelerde var malesef canım benim bakınca üzülüyorum. süt yarayınca et önü deniyormuş eskilerden bu şekilde yorumlar geldi.. ama sizlerden okuduğum kadarıyla başka yorumlarda olmuş... aradaki farkı nasıl anlayacağım acaba? ve neden oluşuyormuş bilgisi olan?
Aynı ben işte artık belim koptu kucakta pışpışlamaktankızlar varmı acaba benim oğlan gibi gazman bir bebek daha merak ediyorum..
dün gece yine saat 2 de bir uyandı sabah saat 10 da yattı , o saate kadar, hopat, zıplat, salla emzir, altını aç , neler yapıyorum ,
yediklerime dikkat edicem diye aç geziyorum desem yeridir.
rezene+ kimyon içmekten içim dışım kimyon oldu.
kahvaltı etmiyorum , meyve yemiyorum ,bulgur pilavı , yeşillik soğan marul , yoğurt, yumurta daha sayamadığım bir çok şeyi yemiyorum herşey gaz yapıyor.
ama karar verdim bundan sonra mercimek, nohut , fasulye vb. dışında herşeyden az az yiycem bir arkadaş uyardı beni sen hiç bir
şey yemiyorsun bu çocuk nerden ne vaitamin alacak diye, gerçektende öyle yemesemde gaz var,
bari biraz yiyeyimde bebeğim vitamin alsın.
kucakta gezdirip hoplatıp zıplatmaktan, ayakta sallamaktan tutun herşey yapıyoruz ,
belimi ve ayaklarımı hissetmiyorum bazen korkuyorum yığılığ bir yere kalıcam diye.
sab simplex, colica , acı elma yağı, kimyonlu tarif, denemediğim şey kalmadı.
yarı kırkı çıktıktan sonra çocuk bir başladı ogün bu gündür hep gaz
2 aylık olmamıza az kaldı belki biraz daha düzelir diye ümit ediyorum.
Emziriyodum canım başlarda ama artık sütüm çok az o yüzden emmiyoEger emziriyorsan, Ben aktardan rezene tohumu tane kimyon ve anason aldım 3ünü karıstırıp koca bi fincan içtim her gün benim kızda o günden beri ne gaz kaldı ne uykusuzluk masallah. şiddetle tavsiye ediyorum. bi demliğe 1er tatlı kaşığı koy demle iç.
Bende gördüm internette ama nasıl olduğu ile ilgili bi fikrim yok ne yazık kiBioGaia Damla 36,00 TL fiyatı en ucuz BioGaia Probiyotik yorumları
geçen gece acillik olduk
kullanan varmı
canim ben buraya yazmıştım geçen haftalar icinde bende kızıma kullanıyorum zaten çok gazlı bi bebek degil kızım çok şükür bizim mama ictigimiz icin tuvalet sorunumuz vardı onun icin önermişti doktorumuz ben kakasini zorlanmadan yaptığı zaman vermiyorum eğerki.huzursuzsa veriyorum zaten günde 5 damladan fazla veremiyorsun....BioGaia Damla 36,00 TL fiyatı en ucuz BioGaia Probiyotik yorumları
geçen gece acillik olduk
kullanan varmı
canim ben buraya yazmıştım geçen haftalar icinde bende kızıma kullanıyorum zaten çok gazlı bi bebek degil kızım çok şükür bizim mama ictigimiz icin tuvalet sorunumuz vardı onun icin önermişti doktorumuz ben kakasini zorlanmadan yaptığı zaman vermiyorum eğerki.huzursuzsa veriyorum zaten günde 5 damladan fazla veremiyorsun....
Mama veren annelere benimde bi sorum olucak,biz kızıma 7 günlük olduğundan beri aptamil 1 manasıni veriyoruz,sanırım aptamil pre. Ile baslamamiz gerekiyordu ben yurt dışında yaşıyorum buradaki doktorlarda bu saatten sonra mamayi değiştirmemizi uygun bulmuyorlar ama kızım zaman zaman kabızlık yaşıyor,bugün aptamilin comfort mamasini aldim bu biraz daha sindirimi kolay bir mama ama bunuda sürekli iciremiyorsun kabızlık döneminde iciriliyor,sizler hangi mamayi veriyorsunuz,kabızlık sorunu yaşıyormusunuz??
kızlar gece gece aklıma takıldı 1 aylık olan bebişler seslendikleri zaman dönüp bakar mı ,bakmasa da gözü ile arar mı sesi.sizin bebişler yapıyor mu böyle
ben artık şaklaban oldum günlük yaptıklarımı ninni gibi şarkı gibi söylüyorum bizimki hiçç oralı değil.ben ona bakmadığım zman ise ilgileniyor benimle
canim ben buraya yazmıştım geçen haftalar icinde bende kızıma kullanıyorum zaten çok gazlı bi bebek degil kızım çok şükür bizim mama ictigimiz icin tuvalet sorunumuz vardı onun icin önermişti doktorumuz ben kakasini zorlanmadan yaptığı zaman vermiyorum eğerki.huzursuzsa veriyorum zaten günde 5 damladan fazla veremiyorsun....
Mama veren annelere benimde bi sorum olucak,biz kızıma 7 günlük olduğundan beri aptamil 1 manasıni veriyoruz,sanırım aptamil pre. Ile baslamamiz gerekiyordu ben yurt dışında yaşıyorum buradaki doktorlarda bu saatten sonra mamayi değiştirmemizi uygun bulmuyorlar ama kızım zaman zaman kabızlık yaşıyor,bugün aptamilin comfort mamasini aldim bu biraz daha sindirimi kolay bir mama ama bunuda sürekli iciremiyorsun kabızlık döneminde iciriliyor,sizler hangi mamayi veriyorsunuz,kabızlık sorunu yaşıyormusunuz??
kızlar varmı acaba benim oğlan gibi gazman bir bebek daha merak ediyorum..
dün gece yine saat 2 de bir uyandı sabah saat 10 da yattı , o saate kadar, hopat, zıplat, salla emzir, altını aç , neler yapıyorum ,
kahvaltı etmiyorum , meyve yemiyorum ,bulgur pilavı , yeşillik soğan marul , yoğurt, yumurta daha sayamadığım bir çok şeyi yemiyorum herşey gaz yapıyor.
ama karar verdim bundan sonra mercimek, nohut , fasulye vb. dışında herşeyden az az yiycem bir arkadaş uyardı beni sen hiç bir
şey yemiyorsun bu çocuk nerden ne vaitamin alacak diye, gerçektende öyle yemesemde gaz var,
kucakta gezdirip hoplatıp zıplatmaktan, ayakta sallamaktan tutun herşey yapıyoruz ,
belimi ve ayaklarımı hissetmiyorum bazen korkuyorum yığılığ bir yere kalıcam diye.
cnm daha erken 2 aya yaklaşırken sanırım başladı aras tepkı vermeye
kızlar varmı acaba benim oğlan gibi gazman bir bebek daha merak ediyorum..
kızlar gece gece aklıma takıldı 1 aylık olan bebişler seslendikleri zaman dönüp bakar mı ,bakmasa da gözü ile arar mı sesi.sizin bebişler yapıyor mu böyle
ben artık şaklaban oldum günlük yaptıklarımı ninni gibi şarkı gibi söylüyorum bizimki hiçç oralı değil.ben ona bakmadığım zman ise ilgileniyor benimle