2012 kasım bebekleri büyüyor..

yok tatlım ilk başlarda kullandım şimdi kullanmıyorum

günaşırı banyo yap bebek yağı sür demişti ilaca karşı bizim doktor ama bu kadar yayılmamıştı ona ggittiğimizde sadece kaşında ve kulağında vardı

cnm bızımde başta kulakta ve kaştaydı ama kaştakı konaktı
sonra yanaklara geldı
cnm sızn sımdı nersınde ne renk

evet canım kesinlikle benim oğlumu anlatıyorsun:) uyanıkken çoğunlukla memede.hemen aldıracağım zincoyu. bir de yüz de egzamaya var gibi. ondan da olabilir. ama inşallah zinco işe yarar.
aldır dene bakalım bi sende işe yarıcakmı? benimkinin yüzünde sivilceler oluyo bazen.ne kadarlık senin oğluş

Son düzenleme:
aynen benim oğluşda uyanıkken hep kucak da kucağmda uyuyo koyuyorum uyanıyo,sonra yine kucağıma alıyorum mecbur yırtıyo bi taraflarını çünkü:)) emmek istiyo ama karnına sancı giriyo ve emmiyo sürekli geziniyom oda içinde...ama bugun içirdim damlayı yarım saat sonra kaka yaptı ve uyudu saat 10 dan beri uyuyo çocuk ya:) rahatladı emiyo arada uyuyo yine:)
bende 2.cide rahat olcam yaramaz olsada diyorum ama biyere kadar ya insanın sinirleri dayanmıyo bi süre sonra..kızım çok usluydu emip uyurdu sesi çıkmazdı.

ay yavrum demek derdınden öle gazı olmasa yavrum şekr gıbı olak
eymen yaren
arasta erva gıbı olmuş cnm huyları

beysalcım asınız ne zman bızım 28 ınde gıtmeden yarım fıtıl atıcaz dr dedı
bıde boyalmasına yarım fıtılmış
ben hep ordan bölerdım

senin arasa maşallah ya hiç bağırsak problemi olmadı..uyanıkken kendi kendine yatıyomu ööle bakınıyomu.

cok sukur olmadı cnm
uyanıkken hep bakınmıyo cnm bakınıyo sıkılıyo kucagımda oyalıyorum zaten gunduz babadan fırsat kalmıyo
bazen telı hatsız yapıyom muzık acıyorum
ama emzıkten sonra daha rahat ettım oyalıyo kendını

kızlarr gazlı bebeğiniz varsa benim gibi zinco kullanın ..ayy bi içirdim uyuyo sürekli arada tepişiyo emziriyom yine uyuyo,,rahata erdi yawrum ya..

aynen benim oğluşda uyanıkken hep kucak da kucağmda uyuyo koyuyorum uyanıyo,sonra yine kucağıma alıyorum mecbur yırtıyo bi taraflarını çünkü:)) emmek istiyo ama karnına sancı giriyo ve emmiyo sürekli geziniyom oda içinde...ama bugun içirdim damlayı yarım saat sonra kaka yaptı ve uyudu saat 10 dan beri uyuyo çocuk ya:) rahatladı emiyo arada uyuyo yine:)
bende 2.cide rahat olcam yaramaz olsada diyorum ama biyere kadar ya insanın sinirleri dayanmıyo bi süre sonra..kızım çok usluydu emip uyurdu sesi çıkmazdı.

Zinco,iberogas,sap simplex,kimyon yağı
Ya hepsii denedim sap simplex ve kimyon birazişe yaramış gibiydi
Ama c.tesi gününden beri uyukusu yarım saati geçmio
Artık çıldırcam uykusuzluktan başım ağrıdan çatlıo
Ne zormuş gazlı bebek
Kucakta pışpışlamaktam belim ve kollarım koptu

kızlar bugun bizim 52. günümüz. ve ben anca lohusalıktan kurtuldum. kaç kere gusul aldım yıne geldi. ama artık bitti çok şükür. hemen namaz kıldım kuran okudum ay bi rahatladım ya. kzıımıda yıkadım o da öğlenden beri uyuyo yavrum çok rahatladı. uyumasını istiyosanız yıkayın derim çok iyi geliyo :))

Zinco,iberogas,sap simplex,kimyon yağı
Ya hepsii denedim sap simplex ve kimyon birazişe yaramış gibiydi
Ama c.tesi gününden beri uyukusu yarım saati geçmio
Artık çıldırcam uykusuzluktan başım ağrıdan çatlıo
Ne zormuş gazlı bebek
Kucakta pışpışlamaktam belim ve kollarım koptu

bende öyleyim kaç gündür belim kopuyo gezdirmekden, bugun rahatım şükür keşke hep böyle olsa...ıkınırken bebek bacaklarını karnına doğru ittir acayip gaz çıkarıyolar,çok rahatlıyo çok hoşuna gidiyo .. biraz önce yaptı yine kakayı bck hareketiylde yardımcı oluyom iice çıkarıyo:) bide altını tam alırken işedi üstüme bi güzel :KK1:

Son düzenleme:
hanımlar malum kış aylarındayız özellikle evi sobalı olanlara sorum bebeklerinizi kaçgünde bir yıkıyorsunz ben korkuyorum hasta olur felan diye?1ayda 2kere yıkadık yavrumu göbek gec düştü 1hafta göbek için ekstradan da bekledik kaç gün aralıklarla yıkanmalı??

bugün doktora gittik banyo olayını sordum haftada ikinin altına düşmeyin dedi.çocuğun ter bezleri açılıyomuş.hatta bebek seviyosa hergün yıkayın dedi ama benimki sevmiyo basıyo çığlığı.onu banyo yaptırdıktan sonra bende kendimi banyoya atıyorum.iki kişi yıkıyoruz ikimizde kan ter içinde kalıyoz valla.

kızlar bu arada pişik problemi olan varsa yeni öğrendiğim kısa bir bilgiyi paylaşmak istiyorum.benim oğlanın bez değişikliğinden poposu pişik olmuştu 3 çeşit kremi değiştire kullandım.iyileştirmiştim şimdi gene oldu.4 gündürde geçmemişti doktor idrar tahlili istedi temiz çıkınca değişik 2 krem verdi.yanlız kremi ince bir tabaka halinde sür her seferindede sürme dedi.altını değiştirdiğinde 2-3 dk poposunu mutlaka havalandır dedi.ben poposuna kremi kalınca sürüyodum öyle yapınca popo gene hava almazmış az sürüp cilde yedirmek gerekiyomuş haberiniz olsun.

hanımlar malum kış aylarındayız özellikle evi sobalı olanlara sorum bebeklerinizi kaçgünde bir yıkıyorsunz ben korkuyorum hasta olur felan diye?1ayda 2kere yıkadık yavrumu göbek gec düştü 1hafta göbek için ekstradan da bekledik kaç gün aralıklarla yıkanmalı??
canım annem yanımdayken 4 günü geçmiyodu. şimdi annem yok. kayınvalidem geliyo yıkamaya. gecen p.tesi yıkamıştık bugun de yıkadık. çok uzun geliyo bna. cesaret edebilsem ben yıkarım 3 gunde bir düşünüyorum.eşim yardım etse akşam 9 dan sonra her gece yıkardım çünkü kızım geceleri uyuyamıyo.bak şimdi uyandı gece 2 ye kadar uyanık olcak :KK43:(

X