- Konu Sahibi aycaeceberen
- #1.201
merhaba arkadaşlar nasıl gidiyo ben çıgırdan çıkmış durumdayım 3,5 yaşındaki oglum kıskançlık krizine girmeye başladı sanırım kıza denk geldikçe tokatı atıp gidiyo ne yapacagımı şaşırdım vursam anlamaz ki ben vurmaya karşıyım bagırsam anlamıyo bagırmasam yine yine yapıyo ne olucak bilemiyorum bide şimdi görümcenin kızından hastalık kaptı burnu akıyo öksürüyo kıza yanaşıp duruyo ne olucak bilmiyorum başına gelen varmı merak ediyorum ben yanında yokken yere çekip atar üstüne filan oturur diye korkmata başladım çok seviyo ama sevmesi agır bayabi bu arada benim kız 40 ımız çıktı huy degiştirdi sürekli uyanık gece uyumak bilmiyo oglum zaten uyumuyo yatmamız 2yi buluyo ama kızıma yatırınca 10 dk kada bile tekrar kalkıyorum mızırdıyo ne emiyo ne gaz çıkarıyo kucagımda uyuyo koyuyorum çok geçmeden geri uyuyo mahvolmuş durumdayım bu arada oglumda hala uyanıyo sabaha mutlaka uyanıyo kızamı bakıcam ogluşun yanına mı gidip uyutucam şaşırdım
Oğluna evde küçük sorumluluklar vermeyi dene onu boş bırakma.iş yaparken yanına çağırıp yardımcı olmasını isteki kendini önemli hissetsin.evde küçük hediyeler bulundur.bebeğe hediye getiren biri olduğunda çaktırmadan onada getirdiklerini söyleyip ver ki kendini dışlanmış hissetmesin.küçükken onunda kardeşi gibi olduğunu onada baktığını bol bol söyle her fırsatta onusevdiğin söyle ama abartmadan.bunları bir dene işe yarayacağını düşünüyorum.