- 6 Ocak 2011
- 411
- 4
- Konu Sahibi aycaeceberen
bizde bugün itibariyle 25 günlük olduk bizim süt sorunumuz var tek göğüs ucum var diğerini silikon göğüs ucu ile vermeye çalışıyorum normal göğsümü günde 8-10 kez emiyor ama diğerini günde 2-3 kez zorla emiyor 15 günlükken doktor götürdük 350 gram almış mama verin dediler sütüm yetmiyor geçen sağmaya kalktım uc olmayan göğsümden 10 ml. zor çıktı ayrıca lohusa dönemi krizlerim geçmiyor doymuyor diye ağlıyorum sürekli o ağlayınca bende ağlıyorum ama emerken uyuyor ve rahat doyduğunu mu gösteriyor bu ayrıca günde 60 ml..mama veriyorum az mı yukarıda 120 ml. verdiklerini okudum bakalım aşı günümüz var birkaç gün sonra hala kilo almamışsa mamayı artırıcam artık bebeğimle ilgilenmekten kendimi besleyemiyorum sık sık ağlama krizlerine giriyorum evde bir odanın içinde yanlız bunalıyorum sanki bebeğime hiç bakamayacakmşım gibi geliyor geçecek demi bunlar lohusalık bitecek ve ben mutlu bir anne olucam demi ((( ne olur bana bir tselli verin çok kötüyüm (((((
bir an kendimi okudum sandım, aynı şeyleri sanırım bir çoğumuz yasıyoruz. benim de sütüm kızıma yetmiyor doyuncaya kadar içiyor gibi ama yetmiyor ki ağlma krizine giriyor ve mecburen mama veriyorum. cevremdeki herkesin mama verme bes dk da bir meme ver ki sütün artsın demelerinden usandım , memeden süt gelmiyor diyorum cocuk ölsün mü aclıktan yine de anlamıyrlar bu durumda strese giriyorum ve daha da kötü oluyorum.bunun dışında bazen sütü emdikten hemen sonra kusuyor ama mamayı hiç kusmuyor. kac kere kendimi tuvalete kapatıp ağlama krizlerine girdim. eşimle odamızı ayırdım kırkımız cıkana kadar oturma odasında bebeğimle kalıyoruz uykusuzluğum , yorgunluğum , stresim cabası ve ben bazen çok çok mutsuz oluyorum. kendimi dünyadaki en yalnız insan hissediyorum ve hiç bir şeyden mutlu olamıyorum. geçen eşime artık biz eskisi gibi değiliz sen beni sevmiyorsun bile diyebildim adam çıldırdı resmen. ben mama bebeğim doyana kadar veriyorum bazen gün içerisinde 200 bazen 300 içiyor doymasını kendi belirliyor. mamayı reddetmiyor çok şükür yoksa ne yapardım. mama vermekten nefret ediyorum ama bebeğim doyuyor yapacak bir şey yok. buna da şükür.