2012 kasım bebekleri büyüyor..

aynen canım ya gazı gelince yıkıyor ortalığı onu öyle görünce nasıl kötü oluyorum anlatamam..bende verdim kimyonlu karışımdan sanki biraz rahatlatıyo gibi.masaj içinde kolik masajı diye vardı oradan aklımda kalmıştı göbeğinden aşağıya doğru masaj yapıyorum birde biyerde okudum görüntü yok malesef göbeğini saat yönünde ovalıyorum biraz sonra ayklarını havaya kaldırıp 10 saniye bekliyorum,sonra göbeğinden aşağıya doğru ritmik şekilde 6 7 kez yapıp ayaklarını yine kaldırıyorum sonra göbeğin bi sağına bide soluna doğru aynı anda sıvazlar gibi yani ortadan yanlara doğru yapıyorum sonra ayaklar havaya baya işe yardı bunları zor yapıyorum ağlıyo ama 5 dakkaya kalmadan çıkarıyor.biraz karışık yazdım ama inşallah anlaşılır.

benimkide tepiniyor biraz kucakta sakinleştirip hemen yapmaya çalışıyorum.bende şimdi denedim acı elma yağını bakalım inşallah faydası olur.

canım ben ilaç kullanmıyorum ama rezene+kimyon kaynatıp her emmeden önce bi kaç yutmalık veriyorum. Ama fıtrat meselesi biz doğuştan böyleyiz,bazı bebekler gazlı doğuyo malesef..

canım kimyonu veriyodum bende rezeneyle karışıkmı veriyosun ?nasıl veriyosun?

Selam kızlar bizimde dün kırkımız çıktı
Benim kanamam zaten az sürmüştü Ama bugün tekrar kanama gelmiş az da olsa adet mi olcam acaba diyorum
Coynes ben emzirirken doğum kıntrol hapı kullanılamıo diye biliyorum
Bilmiyorum emziriyomusun ama bi araştır istersen
Hem keyifli hemde yorucu günler geçiriyoruz
Sizi okuyorum ama yazmaya fırsat bulamıyorum ne yazık ki

canım aynen rezene ve kimyonu birlikte kaynatıyorum.Her gün yapıyorum bugün kaynatıyosam kalanı kendim içiyorum:)

kızlarrrrr bu 40 tan sonrakı carpışşmayı ne sız sorun ne ben söleyım
helekı normal doğum sonrası dıkışlerınızde acı varsa duşşunemıyorum
coynesss cnm bahsettıgın hapa baktım ama turkıyede satılmıyomuş bı sıtede öle okudum
en rahatı o ama emzırme dönemımde bakcaz sanırım caresıne

gayet iyi anladım canım çok sağol. aslında bir kaçını kısmen yapıyorum özellikle altı açıkken ayaklarını havaya kaldırınca hemen çıkarıyor.

bende zor yapıyorum canım hmen ağlıyor. bugün 5 dk. yaptım ağlaya ağlaya.rahatladı sanki.

canım çok üzüldüm yaa kıyamam.Allah yardımcın olsun inşallah.bol bol bitki çayı ıhlamur, zencefil, karanfil, kabuk tarçın elma kabuğu kaynatıp iç. bende üşütmüştüm bu şekilde geçirdim.canım burnuna hava kaçması çok tehlikeli Allah korusun beynine zarar gelirmiş. bunu duyduktan sonra beceremem bir şey olur diye ben burun aspiratörü almadım.yavrum naısıl ağlamış kıyamam çok üzüldüm.çok minikler gerçekten çok dikkatli davranmamız gerek.
ilişkiy gelince ben sezeryan oldum ama bendede isteksizlik vardı. birde hemen olması lazım çocuk uyanırsa o halde iken , gusul abdestsiz emzirmemek gerek.eşinede hak ver onlarda haklı zaten hamilelikte bayağa beklediler.
herkese tavrını koy canım kırılan kırılsın , o senin bebeğin bir daha eşi benzeri yok.

canım ben doktorunma sordum d.k. hapı olmaz emzirirken dedi. eşin korunacak dedi.ne yapalım şimdilik idare edyoruz.

Son düzenleme:
kızlar mandalina , portakal gaz yapıyormuş, acaba elmada yapıyormu bilen varmı ?

bu arada marul , tatlı bal kabağı, taze üzüm çok süt yapıyormuş,

yakında gıdalardaki gaz uzmanı olup çıkıcam araştırmaktan

cnm ben ne yesem bı etkılenme olmuyo
fakat ablam cok cektı kız resmen ac kaldı desem yerı
elmayı bılmıyorum ama dıgerlerı baya gaz yapıyo
mesela ablam yeşil ne yese gaz yapardı marul taze sogan normal sogan sut ve sut urunlerı
ve gecen okudum cıkolatada gaz yapıyomuş

canım benimde kanamam az da olsa devam ediyor 50.günümüz bende senin gibi adet mi oluyorum diye düşündüm.doktoruda aramadım on gün sonra gidicem kontrole.

kızlar benım bebısım gece 1.30olmadan uyumaz o saate kadar emer bakınır ve aglar uykusuz ve braz gazlı bır cocuk ama bu aksam aglamaya basladıgında sac kurutma makınesını calıstrdım sustu ve uyudu kapattıgım zaman tekrar uyandı agladı bı daha yaptım yne uyudu super bsy ya tavsıye edyrm herkes denesın en azından aglamasını susturuyr suan uyuor kapattım makıneyı ne kadar etkı eder bılmem ama deneyın tavsıye eden arkadasıma cokk tesekkur ederım bılıyrdum ama denememıstm etkısı olmaz dye ama oldu valla

canım devıt 3 kasıga damlatıp verıyorum ben oyle daha kolay oluyor mınıpıl dedıgın nasıl bı ılac emzırırkende kullanılıyormu

Tecrübe kouşuyor Bir süre sonra ada etkisini kaybediyor... İşe yaramıyor yani sonra elektrik süpürgesini de deneyin...

Tecrübe kouşuyor Bir süre sonra ada etkisini kaybediyor... İşe yaramıyor yani sonra elektrik süpürgesini de deneyin...

bebekler yeni şeyler istiyo farkettiğim kadarıyla. alışınca artık onu da istemiyo. mesela ninni söylerdim uyurdu. sonra ninni de istemedi. sonra omuzumda sıvazlayarak uyumayı sevdi. bir süre sonra öyle de uyumadı. şimdi dizimde sallıyom. uyuyo şimdilik bakalım. bundan da bıkarsa ne bulacam bilmiyorum

normalde 6 aydan önce doğum kontrol hapları kullanılmıyor, ama bu dediğim minipil gibi ilaçlar sadece progesteron içeriyor ostrojen içermediği için emziren anneler tarafından kullanılıyor, carezette diye bir ilaç, Türkiye pazarına yeni girmiş, yurt dışında çok kullanılıyor zaten, eczacıya söyledim depodan getirtecek, fiyatta 27 liraydı sanırım, bugun alıcam bakalım, fiyatı biraz fazla ama 1 yıldan sonra yasmine geçerim diyorum

canım devıt 3 kasıga damlatıp verıyorum ben oyle daha kolay oluyor mınıpıl dedıgın nasıl bı ılac emzırırkende kullanılıyormu

evet ben de o şekilde yapmaya başladım, çünkü damlatmak çok gıcık, öyle daha rahat oluyor

ay sorma d vit de öyle gaz damlamız da o şekilde. eşimle zor veriyoruz. iki saat damlamıyo, çocuk ağzını kapatıyo damlamaya başlıyo. her yanımız damla oluyo. bi de gaz damlamız acayip bitki kokuyo, kızım da tabi.

kırk çıkınca bebiş biraz daha düzelir merak etme.

memeyi yanlı verince de yara oluyo. sadce ucunu değil kahve rengi yerle beraber ağzına vermeye çalş

hahaha o taktık bu gece bende de ışe yaradı ne cekıomuşm yaa en son artk kızımn seı kısıldı resmn aglamaktan aklıma geldı sac kurutmayı actm az da sırtını ısıttım hooppp bı baktım mayıştı sakınleştı :))

canım sağol iyi dileklerin için gaz şikayetiniz varmış heralde bu liki dün gördüm uyguladım 5 dakkada hem kakasını hem gazını yaptı bir sevinmişim ki eşim nasıl gülüyor oğluşumuz sı....yo biz nasıl mutluyuz inş. işe yara sizdede bir dahada sıkıntı yaşamayız aiiinnnn... Bebek bakımı gaz masajı ve egzersiz | Bebek ve Hamilelik | Bebisler.com - YouTube

Kesşnlikle canım...3 günlük çocuklar parmakların da oynatıyorar...

aynen canım yaa bu damla vermek işkence dün mesela veremedim, ağzını aça aça ağlarken verebiliyorum anca, neyse kaşıkla vermek biraz daha rahat öyle vereyim bari
bu arada hiç ucunu vermedim, kahverenginin hepsini alıyor ama yine yara yine yara çok kötü acıyor yaa napcam bilemiyorum resmen yarık orası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…