2012 kasım bebekleri büyüyor..

Kızlar sezaryen oldum ben bugün 17. Günüm ve karnımın ağrısıyla uykumdan uyandım sanki doğum sancısı tuttu tekrar karnım ağrıyo ssnki büyük tuvaletim var gibi arkama vuruyo bacaklarıma vuruyo adet sancısı gibşde. Böyle ağrı çekenoldumu acaba, kızım uyuduğu hslde ben ağrıdan uyuyamıyorum yaa (

Merhaba,
Bende 14 Kasımda sezaryenle doğum yaptım. Bir süredir takip ediyorum burayı, bari üye olayımda bende yazayım dedim :) Sağlıkla büyütün bebişlerinizi.

Yaklaşık 2 saat sonra tekrar tuvalete gittim ve resmen yığıldım basur çıkmış felaket şekilde iki büklüm kaldım resmen ( annem sağolsun sıcak su ütü falan derken biraz daha iyiyim ama hala karnım çok ağrıyo böyle şikayeti olan veta bildiği bir çözüm olan varsa çok duacısı olurum bebeğimi emzirirken ağlıyorum resmen (

canm bende sezaryen oldum dediğin gibi bi ağrı yaşamadım ama basura dereotunun iyi geldiğini biliyorum bende basur var ama şükür hamileliğimde de doğum sonrasıda sıkıntı çıkarmadı doğum sonrası süt yapıo die bol bol dereotu tüketmiştim sen deyince aklıma geldi demekki basurdan da o korudu tabi net bilemiyorum allah acil şifa versin..

cok guzel ya bızımkıde hep bakınyr cok uykusuz 10dk uyuyr kalkıyr ya aglıyor ya bakınıyr nezamn duzelır bılmıyrum dogal olarak bende hıc uyuyamıyrm salıncaga alıstı bırde sallarsak sureklı ancak yarım saat faln uyuyr mememle kavga edıyr bu aralar bırakıcak dye korkuyrm eskısı gıbı dgl hıc ya degısıyr yavas yavas normale donuyor o yuzden bana tuhaf gelıyr yada ıstahı yok eskısı gıbı bakalım bu aykı kılo takıbınde bellı olucak na oldugu

Selam güzel anneler,

Benim kızım da 10 gün sonra 2 aylık olucak. Burnu son 3-4 gündür burnu çok tıkalı, çok zor uyuyor kızım. Burun aspiratörü ve deniz suyu kullanıyoruz. Hava nemlendirici de çalışıyor geceleri ama geçmedi. Burun tıkanıklığı bebeklerde hep görülen bir şey mi? Herkese kolaylıklar diliyorum.

Valla burdaki bebişlerin çoğunda var bu burun tıkanıklığı.. Bazen çok zor nefes alıyor ama sık sık temizlemek lazım.

bebeğin grip olmuş olabilir doktora gösterdin mi
hastanedeki aspiratörle daha güzel temizleniyor

herkese selam bebişlerini sağlıkla büyütün inşallah...kuzey bebek 26 kasımda 2700gr katıldı aramıza.annesini emiyor fakat doktor preaptamilde vermiş.kardeşim nekadar vereceğini bilemiyor.ölçüsü nedir kızlar ...

Kilosuna göre verilmesi gerekiyor ,Dr.a bi sorsun ya da eczaneye danışsın canım

Son düzenleme:

anneyi emiyorsa niye mama verdiler ki canım ,
bu arada hayırlı olsun

Çok geçmiş olsun maşallah.ben de yaptırmak istiyorum ama 36 haftalık doğdu oğlum şu an 35 günlük.4 kiloyu biraz geçmiştir.doktorumuza sorup yaptırıcaz inşallah.acaba pipi nasıl açıkta kalıyor?zor olmuyormu bebek üşütmezmi?

kızlar mrb nasılsınız biz onur beyle gaz sıkıntısı kusma sıkıntısıyla vakit geçiriyoruz onlara alıştık ama boğazında bi gariplik var geniz kısmı hırıltılı kaç dr.a götürdüm hiç birşey yok dediler dün kbb ci kamerayla baktı ne akıntı var ne bişey ama çocukta bi hırıltı var sinir olduk böyle olan var mı kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…