- 11 Eylül 2011
- 31.267
- 1.085
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
zafer yarenindir:)) aynen benimde süt kalmayınca emzik işlevi görüyor:) bu arada kasım anneleri 2012 açtım:)
ok yarın giderim kan testi için o zaman. Dua edin arkadaşlar bana ve tüm bebek isteyenlere
yaren dıyıncede tuhaf oldum he
kızımın adı ya
bu arada ben songul
heyecanlandım şimdi hayrlısı Rabbimden...
songül olduğunu okumuştum msj lardada da yaren diye hitap etmek istedim:)
nöbetçi eczane yok mu yaa:)
aynen hayırlı geceleeerrrkızlar ben kactım uykum geldı göruşmek uzere yarınnnnn
Kızlar sezaryen oldum ben bugün 17. Günüm ve karnımın ağrısıyla uykumdan uyandım sanki doğum sancısı tuttu tekrar karnım ağrıyo ssnki büyük tuvaletim var gibi arkama vuruyo bacaklarıma vuruyo adet sancısı gibşde. Böyle ağrı çekenoldumu acaba, kızım uyuduğu hslde ben ağrıdan uyuyamıyorum yaa(
Yaklaşık 2 saat sonra tekrar tuvalete gittim ve resmen yığıldım basur çıkmış felaket şekilde iki büklüm kaldım resmen( annem sağolsun sıcak su ütü falan derken biraz daha iyiyim ama hala karnım çok ağrıyo böyle şikayeti olan veta bildiği bir çözüm olan varsa çok duacısı olurum bebeğimi emzirirken ağlıyorum resmen (
evet cnm ya bı hafta bıle öle fark yaratıyokı
mesela artık uyanıkken kendı kendıne konuşmaya agular yapmaya balşladı oyalıyı kendını
sonra benı bı göruyo aglaaya calışıyo ah bıde becerebılsse
Selam güzel anneler,
Benim kızım da 10 gün sonra 2 aylık olucak. Burnu son 3-4 gündür burnu çok tıkalı, çok zor uyuyor kızım.Burun aspiratörü ve deniz suyu kullanıyoruz. Hava nemlendirici de çalışıyor geceleri ama geçmedi. Burun tıkanıklığı bebeklerde hep görülen bir şey mi? Herkese kolaylıklar diliyorum.
Selam güzel anneler,
Benim kızım da 10 gün sonra 2 aylık olucak. Burnu son 3-4 gündür burnu çok tıkalı, çok zor uyuyor kızım.Burun aspiratörü ve deniz suyu kullanıyoruz. Hava nemlendirici de çalışıyor geceleri ama geçmedi. Burun tıkanıklığı bebeklerde hep görülen bir şey mi? Herkese kolaylıklar diliyorum.
herkese selam bebişlerini sağlıkla büyütün inşallah...kuzey bebek 26 kasımda 2700gr katıldı aramıza.annesini emiyor fakat doktor preaptamilde vermiş.kardeşim nekadar vereceğini bilemiyor.ölçüsü nedir kızlar ...
herkese selam bebişlerini sağlıkla büyütün inşallah...kuzey bebek 26 kasımda 2700gr katıldı aramıza.annesini emiyor fakat doktor preaptamilde vermiş.kardeşim nekadar vereceğini bilemiyor.ölçüsü nedir kızlar ...
kızlar biz sünnetimizi olduk evdeyiz ...
merak edenler için anlatmaya başlıyayım.
önce uyuşturucu iğne vuruyorlar. 5 dk. iyice uyuşması için ara veriyorlar. o arada biraz ağlayan oğlumuzu susturduk. eşim ayaklarından ben de ellerinden tuttum onu oyaladım. ilk 7 dk. falan hiç ağlamadı. işlem biterken artık sıkıldığı için ağladı acı hissetmedi. iğne yapılırken birde poposundan fitil soktular. sanırım o da devreye girdi oğlum halen uyuyor gayet rahat. keyfi yerinde...
pipi açıkta. sadece karton bardaklardan kapandı o kadar. bezini bağlıyoruz bol olarak bir krem verdiler sabah akşam sürülmesi için o kadar...
yarın pipisiyle ilgili acısı olmazmış. inşallah birkaç güne kadar bişiyi kalmaz. bu arada pipisine 5 dikiş attılar. bolca resim çektirdik. oğluşum ileride sorarsa anlatabilmek için...
eğer düşünen varsa aranızda bebeğiniz emeklemeyee,dönmeye başlamadan önce yaptırın. ilk 3 ay oldukça az hissedeerlermiş.
kilo alıp yağlandıkça sinir dokusuda gelişirmiş. bu da daha fazla hissetmelerine neden olur.