- 23 Mayıs 2012
- 161
- 0
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
kızlar bebeler uyudumu benımkı kaka yaptı ana uyku acıldı böcuk böcuk bakıyo valla
biz 23.30 banyo yaptık emdik uyuduk şükür:)
yaren bi önceki sayfayı okudun mu?
ay bızde 10.30 gıbı uyuduk ama kaka yaptk teyzesı gözler acıldı
su an memede uydu gıbı kandırmıyosa
öncelikle cevap verdiğin için çok teşekkür ederim kaç gündür çatlıyorum. bnde göğüs uçlarımda aşırı hassasiyet ve büyüme, sırt ağrısı ve gaz, aşırı halsizlik var. ben , yıllık evliyim klomen ve gynodel kullandım ve gün önce ovitrelle vuruldum. adetimetatlım bendekı en buyuk belırtı kasık ve göguslrde sızlamaydı sende ne gıbı belirtı var cnm he bıde sık ıdrar
merhaba yaren2007, gebeliğin erken belirtileri hakkında sorum olacaktır.kaçgündür sitede kimseden cevap alamadım da(
Ben sigara kullanıyodum o zaman ve sigaradan tiksindim 2 gün üst üste içemeyince test yapmıştım :))
15 gün önce iğne oldum
:)) bebiş memede sen nasıl nettesin yaa:):)
tatlım belırtıler gebelık belırtılerıne cıok yakın 15 gun olmuş neden test yapmıyosun cnm
memem emzık modunda uzadı kucagımdaydı şimdi yerıne yatırdım kandırmadıysa aras yenık dustu uykuya
adetime 2 gün var şuan idrar testi yapsam çıkarmı acaba? çatlama olayı bitmiştir artık heralde
tatlım 15 gun olduysa cıkar
benım adete 3 gun kala sılık cıktı ama en garantı kan
elınde test varmı
şu an test yokyarın alıp yapmalı o halde
şu an test yokyarın alıp yapmalı o halde
tatlım 4 saatlık ıdrarınla yap derım cunku erke döne yada sağlık ocagında kanda baktır hem daha garantı
testi sabah idrarınla yapmanı tavsiye ederim arkadaşım. inş hayırlı haberler verirsin bize.