2012 kasım bebekleri büyüyor..

slm guzel ve yrgun anneler bızım bugun 45gunumuz uyku problemımız cok var tam duzelıyr dıyrdum aksam yne hıc uyumadı 10dk 15 dk uyuyr kalkıyr soyle bır guzel dalamıyr uykuya ısın kotusu gunduzde uyumadı aksamustu uyudu braz bıde gece aksam braz sımdı yen uyanıgız ya aglıyor yada bakınıyor bırde memeyı sakın emmıyor hıc ılk 5 dk sakın sonra cekıyr bırakıyr tutmaya calısıyr aranır halde oluyr sonrada aglıyor aslında ısteyınce cok guzel yapısıyr doyuyrdamı yapıyr yoksa memyımı bırakıcak analamıyrm cok korkuyrm bırakıcak dye eskıden cok guzel emerdı daha uzun emerdı sımdı azaldı emmesı kıloda problemı yok suan ama bu ay bellı olur kılosundan ama bı acayıplestı alttan kakasını zor yapıyr hep bı ıkınma sıkınma oluyr memede bazen ondanda bırakıyr acaba onunla ılgılımı bılmıyrm bu durumu yasayan anneler varmı aranızda bu arada gunde 2 olcekten 2 yada 3kere mama verıyrm onuda pek ıstahlı bıtırmıyr:18::18::18::18:

kızlar biz sünnetimizi olduk evdeyiz ...

merak edenler için anlatmaya başlıyayım.

önce uyuşturucu iğne vuruyorlar. 5 dk. iyice uyuşması için ara veriyorlar. o arada biraz ağlayan oğlumuzu susturduk. eşim ayaklarından ben de ellerinden tuttum onu oyaladım. ilk 7 dk. falan hiç ağlamadı. işlem biterken artık sıkıldığı için ağladı acı hissetmedi. iğne yapılırken birde poposundan fitil soktular. sanırım o da devreye girdi oğlum halen uyuyor gayet rahat. keyfi yerinde...
pipi açıkta. sadece karton bardaklardan kapandı o kadar. bezini bağlıyoruz bol olarak bir krem verdiler sabah akşam sürülmesi için o kadar...

yarın pipisiyle ilgili acısı olmazmış. inşallah birkaç güne kadar bişiyi kalmaz. bu arada pipisine 5 dikiş attılar. bolca resim çektirdik. oğluşum ileride sorarsa anlatabilmek için...
eğer düşünen varsa aranızda bebeğiniz emeklemeyee,dönmeye başlamadan önce yaptırın. ilk 3 ay oldukça az hissedeerlermiş.
kilo alıp yağlandıkça sinir dokusuda gelişirmiş. bu da daha fazla hissetmelerine neden olur.

al benden de okadar bende sadecebenimki böyle zannediyordeum gece 12 olunca gözler acılıyo sonuna kadar uyumak bilmiyo gecen gece 4 gibi uyudu deli oldumm inş. duzelirler bizim yarın 40 mız olacak inş.

aaa tatlım senı burda görmekten cok mutlu oldum yaşadıklarını cok yakından takıp ettım senın ııcın cok dua ettım cnm
sukru saglıcakla evladına kavuştun cnm
ınşalla bundan sonra bırlıkte cok guzel paylaşımlarda bulunuruz

canım öncelikle çok geçmiş olsun ve hoş geldin aramıza. Seni çok iyi anlıyorum çünkü aynı şeyleri ablam yaşadı. Gerçekte kolay şeyler yaşamamışsın. Rabbim oğluşunu hayırlı evlat eylesin. resimdeki kızın mı çok tatlı maşallah.

cok gecmıs olsun cnm agrısız acısız gecsın ınsallah tam adam oldu yavrun sımdı yanı bızımkıde yarım sunnetlı dogdu nasıl oluyrsa ılk defa duydum bunu cok hafıf kesılcek sadece ozel olucakmıs sunnetımız doktr oyle dedı ama ılerıde dusunebılırz belkı bızde

oncelıklee cok gecmıs olsun cnm hos geldın aramıza rabbım hepımzın meleklerıne saglıklı hayrlı omurler versın ve tum ısteyen herkese nasıp etsın evlat sahıbı olmayı bende zorhamıle kalanlardanım olumsuz 3asılama bır tup bebek demesı gecrdımcok zor gunlerdı daha sonra melegım kendılıgınden geldı hala ınanmıyrm hep korktum bsy olucak dye hamılelıgımde aynı problem benımde basıma geldı sonradan duzeldı allahtan sımdı ne kadar sukretsem az bu guzellıgı bızde tattık sonundadarısı olmayanlarn basına inşaallah

yoktu sen deyince açıverdim:) kasimanneleri2012

41 kere maşallah oğluşuna:) bizde düşünüyoruz hatta çok istiyoruz ama büyükler şiddetle karşlılar ama bende bu ay içinde düşünüyorum hayırlısıyla.

kızlarrr ya benım paşam unden berı bız onunla konuştumuzda bıze tepkıler verıyo öle guzel guluyokı anlatamam
önceden guluyodu ama ruyalar alemınde sımdı ıse bıze tepkı
ohhhhh Allahım bu ne guzel duygu
ne bakmaya ne koklamaya ne sevmeye doyamıyorum
yanaklarımız cok kurudu ve kırızı oldu ya

Son düzenleme:

Maşallah subhanallah.yarın bizde başlarız yaren:) aramızda 1 gün varya:) bizimkide veriyo ama aras kadar belirgin değil:))

maasalalh barek allah ogluna bızım daha gulmemıze var ozaman sımdı cok cıddıyız daha 45 gun oldu beklıyrm anlattıgı guldugu gunlerı ne guzel ya bugunlerıde gorduk ya sukur yarabbım cok sukur

maasalalh barek allah ogluna bızım daha gulmemıze var ozaman sımdı cok cıddıyız daha 45 gun oldu beklıyrm anlattıgı guldugu gunlerı ne guzel ya bugunlerıde gorduk ya sukur yarabbım cok sukur

evet cnm ya bı hafta bıle öle fark yaratıyokı
mesela artık uyanıkken kendı kendıne konuşmaya agular yapmaya balşladı oyalıyı kendını
sonra benı bı göruyo aglaaya calışıyo ah bıde becerebılsse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…