- 11 Eylül 2011
- 31.267
- 1.085
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
benim oğluşumda geçen pazartesi 4620 gr idi. yani 40 günde yaklaşık 2100 gr almış. biz 2750 doğduk 2540 a kadar geriledik 5 günde.sonra kilo almaya başladık şükür. şimdi nereyse 2 ye katladık:)
alttan gaz sıkıntısı yaşadığımızda uykuya dalma problemi yaşıyoruz anca saç kurutma makinesi kurtarıyo bizi... var mı bizim gibi olan:)
Ya kızlar bugün bizim 15.günümüzdü doktora gittik artık uyurken uyandırmana gerek yok dedi ama kafam bulandı benim, kaldırmayan varmı aranızda acaba?
yüzüstü uyumayı bizden başka seven var mı?saatlerce uyuyabiliyoruz böyle:)
uyanınca da pırt pırt gaz çıkarıyoruz:)
Ya kızlar bugün bizim 15.günümüzdü doktora gittik artık uyurken uyandırmana gerek yok dedi ama kafam bulandı benim, kaldırmayan varmı aranızda acaba?
tatlım senın bebgın daah cok kucuk 2 saatte bır mutlaka uyandır
bak benım bebgım 1.5 aylık dr enfazla 3 saat uyku dedı bızımkı bazen kaptırıyo kendını uykuya ben uyandırıyorum
dr gerekırse sat kur dedı ac uyumaya alışırsa öle gıder ve gelışımı acısından olumsuz etkıler dedı
oğlumdan fırsat bulup yazamıyorum kızlar bizim bugün 35. günümüz kırk çıkarması yapan var mı aranızda nasıl yapılıyor?? bir de erkek çocuk için 40 beklenmeye gerek yok die duymuştum 30dan sonra yapılır denildi bilgisi olan paylaşırsa sevinirim
kıyafet konusunda en az giydiren benim heralde alttan kısa kol ya da kolsuz çıtçıtlı bady üstüne bi tulum o kadar banyo yaptığında çıtçıtlıyı uzun kol giydiriyorum. dr. da çok giydirmeyin dedi şimdiye kadar da üşütmeyle ilgili bi sorun yaşamadık evin ısısı 24-25 derece uyurken üstüne penye battaniye örtüyorum çorap ilk günler giydiriyodum ama sonradan giydirmedim.. siz tulumların içinden mi yoksa üstünden mi giydiriyosunuz çorapları? bir de biz henüz yastık kullanmaya başlamadık sizler yastık kullanıyomusunuz???
oğlumdan fırsat bulup yazamıyorum kızlar bizim bugün 35. günümüz kırk çıkarması yapan var mı aranızda nasıl yapılıyor?? bir de erkek çocuk için 40 beklenmeye gerek yok die duymuştum 30dan sonra yapılır denildi bilgisi olan paylaşırsa sevinirim
kıyafet konusunda en az giydiren benim heralde alttan kısa kol ya da kolsuz çıtçıtlı bady üstüne bi tulum o kadar banyo yaptığında çıtçıtlıyı uzun kol giydiriyorum. dr. da çok giydirmeyin dedi şimdiye kadar da üşütmeyle ilgili bi sorun yaşamadık evin ısısı 24-25 derece uyurken üstüne penye battaniye örtüyorum çorap ilk günler giydiriyodum ama sonradan giydirmedim.. siz tulumların içinden mi yoksa üstünden mi giydiriyosunuz çorapları? bir de biz henüz yastık kullanmaya başlamadık sizler yastık kullanıyomusunuz???
tarifi buldum
YARIM FİNCAN SUYUN İÇİNE YARIM ÇAY KAŞIGI KİMYON VE KÜP SEKERİN DÖRTTE BİRİNİ KOYUP BİR KERE KANATMANIZ
YETERLİ ILIK HAİNDE VERİP GÜNDE 1 YADA GAZ DURUMUNA GÖRE 2 KERE VERMENİZ YETERLİ..(ST.BY.ESRA EROL)
vallaha yarencim işe yarasın sana çok dua edicem:))
canım hadi inşallah sorunsuz atatırsınız bizde düşünüyoruz yaptırmayı gelince anlatırsın naısl geçtiğini.Allah yardımcınız olsun.benim oğlumda 6-7 saat uyanık.. özellikle 7-12 arası.. gece de gündüz de aynı şekilde...
kendini oyalayamadığından sürekli ağlıyor kucaktan da tatmin olmuyor. sürekli pozisyon değiştiriyoruz.en sakinlediği şey iki kişinin battaniye ile sallaması...
sürekli ıkınma hareketleri yapıyor.gaz faaln çıktığıda yok. beslenmeme de çok dikkat ediyorum ama niye yaptığını henüz anlayamadık.
giyimden bahsetmişsiniz.. ben içine kısa kollu çıtçıtlı badi banyo yaptıysa uzun kollu badi.. alta çorap . üstüne bir tulum yada alt üst penye giydiriyorum. içerisi gayet sıcak o yüzden çok kalın giydirmiyorum.
ve bu arad bizz bugün Sünnet oluyoruz :))))
akşam 5 de rendavumuz. bizim için dua edin acımadan atlatalım. pipi ucu darmış ileride sorun çıkarmasın diye şimdiden kestiricez.
inşallah sizde işe yarar ben yaptım hatta o gün dahada bir ağladı sanki.2 gün 2 çay kaığı verdim. anlamadım neden fayda etmediki :26:kızlar ben bu tarifi denedim bugun simdilik ii gibiyiz ama akşamını bilmem 2cay kaşıgı bebişime verdim kalanı kendim içtim yarım fincan :26:insaallah işe yarar 2gündür cok yordu oglumda böle gazlıydı
kızlar ben bu tarifi denedim bugun simdilik ii gibiyiz ama akşamını bilmem 2cay kaşıgı bebişime verdim kalanı kendim içtim yarım fincan :26:insaallah işe yarar 2gündür cok yordu oglumda böle gazlıydı
benim oğlumda 6-7 saat uyanık.. özellikle 7-12 arası.. gece de gündüz de aynı şekilde...
kendini oyalayamadığından sürekli ağlıyor kucaktan da tatmin olmuyor. sürekli pozisyon değiştiriyoruz.en sakinlediği şey iki kişinin battaniye ile sallaması...
sürekli ıkınma hareketleri yapıyor.gaz faaln çıktığıda yok. beslenmeme de çok dikkat ediyorum ama niye yaptığını henüz anlayamadık.
giyimden bahsetmişsiniz.. ben içine kısa kollu çıtçıtlı badi banyo yaptıysa uzun kollu badi.. alta çorap . üstüne bir tulum yada alt üst penye giydiriyorum. içerisi gayet sıcak o yüzden çok kalın giydirmiyorum.
akşam 5 de rendavumuz. bizim için dua edin acımadan atlatalım. pipi ucu darmış ileride sorun çıkarmasın diye şimdiden kestiricez.
benim oğlumda 6-7 saat uyanık.. özellikle 7-12 arası.. gece de gündüz de aynı şekilde...