- 13 Mayıs 2012
- 143
- 5
- 42
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #7.401
merhabalar hoş geldin benim oğlumda 12.11.12 de doğdu , bir gün var aramızda =) katı meyve sıkacağını geçtiğimiz hafta aldım , bir haftadır kullanıyorum çok memnun kaldım temizlemesi çok kolay , bir katı meyve sıkacağında en çok istenende budur herhalde =)
öle meyve sıkacağı vgar mıymış
markası ne cnm ?
kızlar bu arada bu cetveli kabul etmiyor benim profil. facebook da oldu ama burada beceremedim.niye ki?
geçmiş sayfalarda mertur nasıl yapıldığını söylemişti yakın zaman hemde biraz bak bulamazsan tekrar yardımcı olurlar canım smile içinse mesaj yazarken aşağıya bak çeşitli seçeneklerde gülümsemeler gösterilmesin kısmı işaretliyse gösterilmiyodur
yapamadım cetveli
slm kızlar
nasılsınız bakalım
benim mızmız kızım sağolsun çok yazamıyorum ama takipteyim. sizi takip etmeyi seviyorum
kızlar gülümsemeleri görmek için kullanıcı kontrol panelinden seçenekleri düzenleye giriyorsunuz. mesaj editörü kısmından gelişmiş düzenleyiciyi seçiyorsunuz.
philips avance =)
herkese günaydın hayırlı cumalar.. Bizim bebekler rüya görüyor olabilirler mi dün banyo yaptırdık keyifle giyindik güzelce emdik sorsa saat sekiz gibi uyuduk.. Saat onda kalktı çığlık çığlığa emmiyo emziğı almıyo kucağa alıyorum ağlıyor söyleniyo bide içini çeke çeke tam bir saat ağladı ışık yandı dolandık sonra az da olsa emdi uyudu sancısı mi vardı anlamadım ama çok sinirliydi küçücük şeyi görseniz soylene soylene ağlıyo niye böyle oldu ya bugün de hava kapalı yine eve tikildik
kaç watt lık ? ben de avence almak istiyorum ama çok pahalı sanki
kızlar bu arada bu cetveli kabul etmiyor benim profil. facebook da oldu ama burada beceremedim.niye ki?
arkadaşlar bize bugün doktorumuz ek gıda olarak ilk 15gün sadece meyve suları daha sonra
yoğurt ekleneceğini söyledi
sizde de böylemi oldu
bana çok hafif bi başlangıç oldu gibi geldi:26::26::26::26::26:
Merhaba kızlar ben de foruma yeni katıldım. Benim oğlum 6 Kasım doğumlu.Aynı gün doğanlar var mı aranızda
Merhaba kızlar ben de foruma yeni katıldım. Benim oğlum 6 Kasım doğumlu.Aynı gün doğanlar var mı aranızda
benimki 6 kasımda doğacaktı yani rahim açılmış ama 36. hafta dolsun diye 10 kasıma kadar serumla beklettiler.Merhaba kızlar ben de foruma yeni katıldım. Benim oğlum 6 Kasım doğumlu.Aynı gün doğanlar var mı aranızda