- 21 Ocak 2013
- 444
- 4
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #7.381
merhaba yeniden yeni katıldığım için alıntı yapmayı beceremiyorum henüz.. anne sütü alıyo bunun yanında yeni yeni sebze püresi patates havuç kabak..... akşam sütlü pirinçli mama ve bisküvili yoğurt bazende meyve suyu veriyorum... 10 gündür kayı mamaya geçtik bir kerede muz vereyim dedim çocuğun yüzü harita gibi oldu kıpkırmızı sonra söndü allahtan.
Bence sebze pürelerine 2 damla zeytin yağı katarsan bu yazdıklarımın hiçbirine ihtiyacın kalmaz.
cevaplar için sağolun...aslında onu yapıyorum bir tatlı kaşığı hemde ama sanırım yeni yeni farklı yiyeceklerle tanıştığı için olabilir belki de çünkü ben herzman düzenli yapmasına alıştım bir gün daha bekliycem olmazsa diğer yöntemlere başvurucaz artık ....
Çok alakasız bir şey soracağım. Yazdığınız mesajların alt kısmında bebeğinizin kaç aylık olduğunu gösteren cetveli nasıl koyuyorsunuz? O kadar denedim beceremedim... Bir de smile ??
Çok alakasız bir şey soracağım. Yazdığınız mesajların alt kısmında bebeğinizin kaç aylık olduğunu gösteren cetveli nasıl koyuyorsunuz? O kadar denedim beceremedim... Bir de smile ??
canım kaçgündür yapmıyo bebeğin kakasını?
birde muz verme oda yapıyo ola bilir
bide suver bence
bende o işlerden iç anlamıyorum canımm..
canım bu siteye Lilypie - Pregnancy, baby and parenting tickers. gir sonra beğendiğin bir cetvel hazırla... sonra bu sitedeki profilim-- hakkımda bölümündeki "çizelge" kısmına gel daha önce hazırladığın cetvelin altındaki mesaj uzantıları çıkacak oradaki forum bölümünde olan http ile başlayana kısmı kopyalayıp çizelge kısmına yapıştır... bu kadar..
bugün yaptı ama çok katı zorlanarak çocuğum ıkınmaktan yemek yiyemiyo... geçer inşallah yoksa işimiz zor..
hu huuuu biz geldik ne var ne yok bakalım
hanımlar merhaba,
benim kızım da 11.11.12 tarihinde doğdu. hamilelik sürecinden beri kk hergün günde 10 kez girerim ama buralara uğramak hiç aklıma gelmedi:)
katı meyve sıkacağı tavsiye ararken keşfettim sizleri.umarım beni de aranıza kabul edersiniz:)katı meyve sıkacağı tavsiyesi olan var mı acaba?
bu arada ben daha ek gıdaya hiç başlamadım. kızım emiyor sürekli.kilo alımı iyi fakat ben mayıs ayında işe başlayacağım için mecburen başlayacağım ek gıdaya.amaaa çok panik durumdayım...ilk havuç suyu vereyim diyorum.ama neyi ne kadar, ne zaman vermek gerekli? kızıma annem bakacak:) çok şanslıyız...
herkese sevgiler..
merhabalar hoş geldin benim oğlumda 12.11.12 de doğdu , bir gün var aramızda =) katı meyve sıkacağını geçtiğimiz hafta aldım , bir haftadır kullanıyorum çok memnun kaldım temizlemesi çok kolay , bir katı meyve sıkacağında en çok istenende budur herhalde =)
arkadaşlar bize bugün doktorumuz ek gıda olarak ilk 15gün sadece meyve suları daha sonra
yoğurt ekleneceğini söyledi
sizde de böylemi oldu
bana çok hafif bi başlangıç oldu gibi geldi:26::26::26::26::26:
herkese günaydın hayırlı cumalar.. Bizim bebekler rüya görüyor olabilirler mi dün banyo yaptırdık keyifle giyindik güzelce emdik sorsa saat sekiz gibi uyuduk.. Saat onda kalktı çığlık çığlığa emmiyo emziğı almıyo kucağa alıyorum ağlıyor söyleniyo bide içini çeke çeke tam bir saat ağladı ışık yandı dolandık sonra az da olsa emdi uyudu sancısı mi vardı anlamadım ama çok sinirliydi küçücük şeyi görseniz soylene soylene ağlıyo niye böyle oldu ya bugün de hava kapalı yine eve tikildik