2012 kasım bebekleri büyüyor..

Bence sebze pürelerine 2 damla zeytin yağı katarsan bu yazdıklarımın hiçbirine ihtiyacın kalmaz.

Bence sebze pürelerine 2 damla zeytin yağı katarsan bu yazdıklarımın hiçbirine ihtiyacın kalmaz.

cevaplar için sağolun...aslında onu yapıyorum bir tatlı kaşığı hemde ama sanırım yeni yeni farklı yiyeceklerle tanıştığı için olabilir belki de çünkü ben herzman düzenli yapmasına alıştım bir gün daha bekliycem olmazsa diğer yöntemlere başvurucaz artık ....

Çok alakasız bir şey soracağım. Yazdığınız mesajların alt kısmında bebeğinizin kaç aylık olduğunu gösteren cetveli nasıl koyuyorsunuz? O kadar denedim beceremedim... Bir de smile ??

geçmiş sayfalarda mertur nasıl yapıldığını söylemişti yakın zaman hemde biraz bak bulamazsan tekrar yardımcı olurlar canım smile içinse mesaj yazarken aşağıya bak çeşitli seçeneklerde gülümsemeler gösterilmesin kısmı işaretliyse gösterilmiyodur

canım kaçgündür yapmıyo bebeğin kakasını?
birde muz verme oda yapıyo ola bilir
bide suver bence

Çok alakasız bir şey soracağım. Yazdığınız mesajların alt kısmında bebeğinizin kaç aylık olduğunu gösteren cetveli nasıl koyuyorsunuz? O kadar denedim beceremedim... Bir de smile ??

bende o işlerden iç anlamıyorum canımm..

canım bu siteye Lilypie - Pregnancy, baby and parenting tickers. gir sonra beğendiğin bir cetvel hazırla... sonra bu sitedeki profilim-- hakkımda bölümündeki "çizelge" kısmına gel daha önce hazırladığın cetvelin altındaki mesaj uzantıları çıkacak oradaki forum bölümünde olan http ile başlayana kısmı kopyalayıp çizelge kısmına yapıştır... bu kadar..

eğer yapamazsan bebeğin cinsiyetini ve doğum tarihini ver ben oluşturup mail uzantısını gönderirim.

bugün yaptı ama çok katı zorlanarak çocuğum ıkınmaktan yemek yiyemiyo... geçer inşallah yoksa işimiz zor..

inşallah canım ama sen bol bol su vermeyi unutma
bide zeytin yağ katmaya devam et..

sonuçta yeni yeni alışıyolar..

hu huuuu biz geldik ne var ne yok bakalım

hoşgeldinizzzz:
nasılsınız bakalım..

gece kusu teyzoslarimiz gelemedi bir turlu
bi bakim kimler var diye ama kimsecikler yok..
hepinizi opuyorum kocaman..
yarin bakarim artik gecmise..
geceniz guzel olsun

merhabalar hoş geldin benim oğlumda 12.11.12 de doğdu , bir gün var aramızda =) katı meyve sıkacağını geçtiğimiz hafta aldım , bir haftadır kullanıyorum çok memnun kaldım temizlemesi çok kolay , bir katı meyve sıkacağında en çok istenende budur herhalde =)

öle meyve sıkacağı vgar mıymış
markası ne cnm ?

selam annecikler geçmişi okuyarak geldim =) nasılsınız gününüz nasıl geçti ?
bizim dün gece dayımız geldi , üç ay önce gelmişti .gece geç vakte kadar oturduk sabahta zorlanarak erken kalktık . hava soğuk olsa da bugün dışarıdaydık günümüz güzel geçti bol bol gezdik , arada oğlum ağladı ama o kadar da olur diyorum akşam yemeğinden sonrada dayımızı geçirdik. içim çok kötü oldu gerçi bu biraz eşimin şuan uyuyor olmasından da kaynaklanıyor yalnızlık hissine kapıldım ...

Kizkar hepinize hayirli geceler bugun cok gezdim pert durumdayim esimde evde yarin gorusmek uzere opuyorym hepinizi

arkadaşlar bize bugün doktorumuz ek gıda olarak ilk 15gün sadece meyve suları daha sonra
yoğurt ekleneceğini söyledi

sizde de böylemi oldu
bana çok hafif bi başlangıç oldu gibi geldi:26::26::26::26::26:

Son düzenleme:
arkadaşlar bize bugün doktorumuz ek gıda olarak ilk 15gün sadece meyve suları daha sonra
yoğurt ekleneceğini söyledi

sizde de böylemi oldu
bana çok hafif bi başlangıç oldu gibi geldi:26::26::26::26::26:

Aynen kuzucuk bizde 5.5 ayliikken o sekilde basladik artik 6 aylik olduk asil liste o zaman basliyi cnm
Pazartesi dr gidicez ve start verilcek 6 ya kadar devam et kuzum

herkese günaydın hayırlı cumalar.. Bizim bebekler rüya görüyor olabilirler mi dün banyo yaptırdık keyifle giyindik güzelce emdik sorsa saat sekiz gibi uyuduk.. Saat onda kalktı çığlık çığlığa emmiyo emziğı almıyo kucağa alıyorum ağlıyor söyleniyo bide içini çeke çeke tam bir saat ağladı ışık yandı dolandık sonra az da olsa emdi uyudu sancısı mi vardı anlamadım ama çok sinirliydi küçücük şeyi görseniz soylene soylene ağlıyo niye böyle oldu ya bugün de hava kapalı yine eve tikildik

Bazen bizde de oluyor bu hadise. Kızımı avutamayınca çok kötü hissediyorum. Biz çareyi kucakta eğlenceli şarkılar söylemekte bulduk. Bir de aynada kendini görünce susuyor. Kendini çirkin fln buluyor belkide :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…