- 11 Eylül 2011
- 31.267
- 1.085
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #7.241
canım bu damlalar hemen hemen aynı oluo..belki hırıltısı varsa evin nemindendir.
ya erkek bebiş anneye benzer diolardı benimkide tıpkı babası...insan kendisinede benzesin istio azcık:)))
kızlar ilk zamanlarda bıngıldağı erken kapanan bi arkadaş vardı kimdi o ?
benm eymen imin bıngıldağı kapanmaya başlamış ya bundan sonra kafa ölçümünü takip edicez dedi doktorumuz
cnm hırıltı konusunda uzmanlastım artık aras bı kere bronsıt gecırdı sımdı hep dınler oldum zaman zaman tıkanoyo burunu
ben sanırım spreye alıstım ondan bılemedı eczacıda aslında en son cıkan tavsıye edılen bu dedı
demek sızde babaya benzıyorsunuz benım ıkısıde aynı baba
bude hep aynı esprı sen esını daha cok sevmıssın haha
cnm yatanada zor bakanada ınankı belkı damattan cekınıyordun kayınvalıden dımı ama
ay bebıse tutarsa seyda ıle ıkınız aralık annesı olucaksınız cnm
merhaba cnm nasılsın
ilahi songül bi haftadır bu espiriyi yapmıolardı iyi geldi bak:)))
ikimizde eşimzi çok sevmişiz:)))
Zor tabiki cnm ama Allahtan yatalak hasta degil ilk 2 ay öyleydi yatalaktı yani ben o zaman tek başımaydım daha zor ikimiz icinde Allaha şükür şimdi daha iyi neyse cnm kafanı şişirdim sòngülcüm benim dogruyu sölemek gerekirse hic umudum yok hamile kalacagıma ama Allahtan ümit kesilmez
Mrh yarenim iyiyim cnm sen nasilsin bakem
cnm yanlıs hatırlamadıysan yanlıssa affola er ca ıle deryas tı
artık 4.ayı atlattınız cnm 4 ten once olursa daha sıkı takıp gerektıryo bılıyorum
d 3 u bıraktırdımı cnnm
evt bıraktırdı yaa canım acayip sıkıldı yaa netten okudum ama kafa ölçümü önmli bundan sonrası için dio
o arkadaş doktora filan baya götürmüştü ne demişti acaba doktor diye merak ettim inş. bu yazımı görürde bana cvp verir ya
normali 12 ila 18 ayda kapanmasıymış
evt bıraktırdı yaa canım acayip sıkıldı yaa netten okudum ama kafa ölçümü önmli bundan sonrası için dio
o arkadaş doktora filan baya götürmüştü ne demişti acaba doktor diye merak ettim inş. bu yazımı görürde bana cvp verir ya
normali 12 ila 18 ayda kapanmasıymış
yok tatlım eger kafa buyumede sorun yoksa sorun olmaz
er ca arkadasımıza da dr dedı aynısını ben o sekılde hatırlıyorum az oncede buradaysdı cnm gec saatlerde yıne
gelır
ama deryas her zaman gelmıyo senınde bıldıgın uzere
cok sukurkı cnm ıyılesme gostermıs
bak ole sısırdım falan yok dertlesmıcez de ne yapcaz tatlım benım
umutsuz bakma cnm ıyı dusun ıyı olsun nedense bu ay sıze ugurlu gelıcek gıbı gelıyo bana
burda olmazsamda yazarsan çok sevinirim er ca doktor neler söledi sana
Allahım inş bişi olmaz yaaaa
valla önce böbrek sıkıntımız oldu o geçti tam şimdi çocuğum sağlıklı oldu dedim şimdi bu çıktı Allahım bizi çocuklarımızla sınamasın ya ne zor bişi bu böle
ayreıca sürekli eli ağzında olduğu için boğazları kızarmış dedi antibiyotik yazdı zaten bi huzursuzluğu var diye götürmüştüm nedeni oymuş demekki
cok sukur cocukları yatırdım bı yandan camasır katlayıp bı yandan yazıyorum
utulerı ayırınca ıcım kararıyo
Ne bileyom cnm bunca sene olmadı ya o yüzden icim buruk inş. dedigin gibi ugurlu gelir hislerinde yanılmazsın inşş.cnm
Ön bıngıldak 4 aydan önce kapanırsa baş çevresi takibi, nörolojik gelişim takip edilmelidir. Baş çevresi ayına uygun artıyorsa sorun yok demektir. Bıngıldağın erken kapandığı durumlarda genellikle suturalar aracılığı ile baş çevresi büyür.
ah cnm benım bıtcak hasret sende bebısını paylasıcaksın bızımle beraber ınsala
ay camasır demek utu demek ben camasır sonrası yapıyorum da bırıkmıyo yandım yoksa
dr da öle dedi aylık baş kontrolü takibi yapalım dedi
inş herşey ii gider