- 11 Eylül 2011
- 31.267
- 1.085
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #7.201
Ben şanslıydım o konuda zor da olsa oturdum valla :) ben adliyede çalışıyorum canım zabıt katibiyim
selim selim selim selim
inşallah canım isteyenlere çifter çifter versin diye dua ediyorum ben hep inşallah olur zeynebin de
ne durması yaren ağlıyor, bağırıyor :s
yani yaz kızım=)
yani yaz kızım=)
yess yaz kızımım ben eşim de seçim katibi o yaz oğlum değil seçimci :)) babam da seçim müdürü yani eşim babamın katibiydi benle sevgiliyken :))) ben sırf eşimle evlenmek için zabıt katibi oldum okulu bıraktım şimdi diyorum iyi ki de bırakmışım
aa onlar cok tatlı olur cok severım
artık daktılo yok dımı pc den
evet cnm pc artık ama ben daktilodan öğrendim 5. sınıfa gidiyodum ta ozamandan bilirim 10 parmak pc daha rahat daktilo zor tak tak
yess yaz kızımım ben eşim de seçim katibi o yaz oğlum değil seçimci :)) babam da seçim müdürü yani eşim babamın katibiydi benle sevgiliyken :))) ben sırf eşimle evlenmek için zabıt katibi oldum okulu bıraktım şimdi diyorum iyi ki de bırakmışım
tamam tatlım benın dualarım senınle ben buralardayım he yorma kendını
ooo gercekten derı ask baban soklandımı cnm ılıskınızı ogrenınce
zeynep cım belırledınmı cnm test tarıhını bak seyda 18 dedı dayanamadı
Cnmm çok sagol Rabbim dualarımızı kabul eder inş. ne kadar yormayayım desemde kendimi dün ve bugün çok yoruldum belim cok ağırdı
annem söyledı.. arka sokaklar dizisinde emniyet amiri kızın verdi ya yaninda çalışan aliye babam o dizinin hayranı onu örnek göstererek söyledi babam da 6 yıldır tanığı için verdi istemeye geldiklerinde ben övmedilerki onu övmekten sinir olmuştum ya ama babam eşimin telefonuna bakmış zamanında papatyam diye görmüş biri olduğunu biliyodum da kızım olduğu hiç aklıma gelmezdi demiş anneme :)) eşimin babası yok 4 yaşındayken vefat etmiş babamı çok sever babam da onu o yüzden şok olsa da gözü kapalı verdi
annem söyledı.. arka sokaklar dizisinde emniyet amiri kızın verdi ya yaninda çalışan aliye babam o dizinin hayranı onu örnek göstererek söyledi babam da 6 yıldır tanığı için verdi istemeye geldiklerinde ben övmedilerki onu övmekten sinir olmuştum ya ama babam eşimin telefonuna bakmış zamanında papatyam diye görmüş biri olduğunu biliyodum da kızım olduğu hiç aklıma gelmezdi demiş anneme :)) eşimin babası yok 4 yaşındayken vefat etmiş babamı çok sever babam da onu o yüzden şok olsa da gözü kapalı verdi
Cnm bende herhalde yapacam zor tutuyorum kendimi ayın 21 de yaparım belki o gün evlilik yıldönümümüz belki uğurlu gelir
ah cnm benım bu ay dıkkat et kendıne
nasıl kv geldımı annendemı
Bende cnm kv fizik tedavi görüyo burdan gitmek daha kolay oluyo kv bende diye misafirde geliyo biraz yorgunum anlayacağın
cnm benım bat ne zmandı senın ah seydam gıı guzel haber versen sende
en buyuk sans gecıkme olmuyı varmı belırtı falan