2012 kasım bebekleri büyüyor..

sey seyyy
zabıt katıbı ne demek

ne durması yaren ağlıyor, bağırıyor :s

ay bızımkıde 5.aydan sonra degıstı ne kadar masun uysal uslu bı oğlum vardı kendını anladı oda artık
ay ozellıkle gece uyku geldımmı bı atınıyo bı haller o arada cokta tatlı oluyo orası ayrı
he yatır da yatagına uyut bakayım dayanamıyorum onceden aglamaz uyurdu

yani yaz kızım =)

yess yaz kızımım ben eşim de seçim katibi o yaz oğlum değil seçimci :)) babam da seçim müdürü yani eşim babamın katibiydi benle sevgiliyken :))) ben sırf eşimle evlenmek için zabıt katibi oldum okulu bıraktım şimdi diyorum iyi ki de bırakmışım

ooo derin aşk =)

ooo gercekten derı ask baban soklandımı cnm ılıskınızı ogrenınce

ooo gercekten derı ask baban soklandımı cnm ılıskınızı ogrenınce

annem söyledı.. arka sokaklar dizisinde emniyet amiri kızın verdi ya yaninda çalışan aliye babam o dizinin hayranı onu örnek göstererek söyledi babam da 6 yıldır tanığı için verdi istemeye geldiklerinde ben övmedilerki onu övmekten sinir olmuştum ya ama babam eşimin telefonuna bakmış zamanında papatyam diye görmüş biri olduğunu biliyodum da kızım olduğu hiç aklıma gelmezdi demiş anneme :)) eşimin babası yok 4 yaşındayken vefat etmiş babamı çok sever babam da onu o yüzden şok olsa da gözü kapalı verdi

haha cok guzelmıs cnm ya ay tanıdık bıldık bırısıne olması aslında ne kadar guzel kız anası olarak onayladım bak
sımdı bı arkadasımda aynı durumda erkek arkadası ıle babası aynı ortamda calısıyo cocuk kp ıle hep aynı fıkırde ters dusmuyo

eşin ile aranızda yaş farkı var o zaman değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…