2012 kasım bebekleri büyüyor..

ah cnm benım ıkı gundur babama takıktı aklım sımdı ıyı oldugunu gordum nesem geldı
hem bak sen mesajı almamıssın bak onca tartısma ıcınde ben zıyaretcılerımızı sevıyorum dedım durdum aslında o mesaj orulu olarak sana ıdı hahah
ay senın demı bebıs erken doğdu benımkınıde 21 gun once aldılar zaten yeterınce tosundu fena olmadı
bence bebısın kg sı super cnm boyuda
arasta 5 ayda 9100 kg 69 cm dı
pazartesı gıdıcez cok merak edıyodum artık gramlara dustukkkk

senın persentıl neden uymuyo kuzum 5 ayda kız cocuklar en fazla 9 kg olurmus senınkıde en fazkaya yakın

Erken dogum riskim vsrdi cnm su azliginfan dolayi ki oylede oldu dayanamadi erkenden geldi benim zeynep ilayim:) ustelik ben dr a gittigimde sancim dort dakikada bire dusmustu ve 13 saatin ardindsn sadece 1 cm acilma olmustu en sonunda daysnamadim ve sinuc sezaryen ama cok sukur cok memnun kaldim.buarada 43,5 dedi bas cevresine yanlis anlamadiysam .

mertur ben bugün üşütmüşüm sprali karnım çok ağrıdı iğne batırdılar hemen çırakdığım patiklerimi geri giydim canım sen de dikkat et üşütme sakın kendini ria denen o alet üşüdüğü zaman can yakıyo

sağ salim almışın zeynep ilayını gerisi unutuldu gitti canım :) baş çevresi de tam yerinde gayeet sağlıklı bi kızın var maşallah subhanallah:)
bana da doktor 1 aralık dedi ama ben biliyodum 25 kasımda olacağını çünkü 28 günde bir adet olmuyodum ben dedim tam 5 gün önce olacak ve dediğim gibi oldu tam 9 aylıkken doğurdum

Perdentilde sorun yok sorun bende :))
Buarada ziyaretci mesajini anladim o yuzden takiliyorum sana iki hafta sonra ise basliyorum simdiden acisi icime oturdu iki hafts bile yok hatta .zaman cok cabuk geciyo

ana kız masalla yıne cıkartmıssın he
ay ben cok korkuyorum normal dogumdan aybelkı ıs oranın zahmeının agrısını cekmekte ama napayım
kısa surede aldım yavrucaklarımı kucagıma ohhhhh

Eki Görüntüle 687545

kızlaar ananemiz şapkalarını gönderdi rananın bu onlardan bi tanesi diğerlerini taktırmadı cadı kızım anane şimdi elbise örüyo babaneden görmüyoz ama anane iyi çalışıyo maşallah

Son düzenleme:

Buarada eklere baslamadim cnm bi ara elma vehjavuc suyu verdim bi kac gun sonra su malum programdaki dr u dinleyince alti ay bitene kadar bisey vermeme karari aldik esimle. Ne kadar dogru bilmiorum tabi

Perdentilde sorun yok sorun bende :))
Buarada ziyaretci mesajini anladim o yuzden takiliyorum sana iki hafta sonra ise basliyorum simdiden acisi icime oturdu iki hafts bile yok hatta .zaman cok cabuk geciyo

haha cnm benım nasılosa anlasıyoruz

ay kuzunu bırakcan dımı cnm kım bakıcak
ne ıs ıle mesguluz calısma saatlern rahatmı

ana kız masalla yıne cıkartmıssın he
ay ben cok korkuyorum normal dogumdan aybelkı ıs oranın zahmeının agrısını cekmekte ama napayım
kısa surede aldım yavrucaklarımı kucagıma ohhhhh

yalvardım sezeryana alın ölüyorum die 22 yıllık ebeyim hiç sancıdan öleni görmedim dedi kadın bastı gitti ama sonra onun sayesinde doğurdum o geldi açtı açılmadı o müdahale etti sonra tuttuğu gibi doğum haneye 5 dakika da bitti 2 de dikiş vay bee annem çok ağlarsın sen canın cici dedi onun inadına tek damla akıtmadım

Ay masallah allah nazarlardan saklasin pek yakismis. Zaten ne varsa ananelerde var babanelet bi adim geriden gelio hep:)
İse basliyim bende kizimin fotosunu koycam kiskaniprum sizleri valla:)

Ay masallah allah nazarlardan saklasin pek yakismis. Zaten ne varsa ananelerde var babanelet bi adim geriden gelio hep:)
İse basliyim bende kizimin fotosunu koycam kiskaniprum sizleri valla:)

bekliyoruz artık fotosunu ne zaman başlayacaksın çalışmaya kim bakacak kızına.. ben nisanda ayrılıyorum 2 ay ücretsiz izne haziranda başlayacam bakıcı bakacak ve ben vermek istemiyourm

haha ben o gorusmeyı 5 aylıkkn yaptım ıste dr umla kadın ıkna etmektn vazggectı bu korkuyla ıkı gun doğuramazsın dedı
kız ozcanan ıkıncıyede normalmı doğurcan

Sagol teyzesi allaha dukur sagligimiz yerinde:) ben 7 haftalikken ogrendim hamile oldugumu , dugundrn sinraki ay hamile kalinca duzensizlik var sanmistom meger hamilymisin:) 3 haftada erken dpgurdum benim dokuz ayin 10 haftSi yalan oldu :)

ıyıyım cnm zeynebım sen nasılsın
topiğe az once baktım yoktun
nasıl gıdıyo safak kac

Bende iyiyim cnm ara ara karnım ağırıyo sanki adet olacakmışım gibi son 7 gün cnm nasıl heyecanlıyım bi bilsen şeyda için çok sevindim inş. RABBİM bu sefer ona evladını saglıkla kucagına verir inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…