- 11 Eylül 2011
- 31.267
- 1.085
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #7.161
Herkese ii akssmlar kizlar
songulcum sana ayrica ii aksamlar buara ziyaretcileri slmlamayi unutuyorsun gozumden kacmio haberin olsun:)) babana da cok gecmis olsun cnm rabbim görmemise cevirsin ins.
Benim bal bocugu kizim 5 aylik oldu sonunda:) kontrole gittik s.ocagina kilo 8400boy65 olmus 2930 ve50 cm dogmustu kizim 16 kasimda 23 gun erken digdu. Gelisimi nasil sizce su persentil olayini cozemedim benimki hicbirine uymuyo:) buarada 13 saat sancinin ardindan sezaryen oldum
kilosu ve boyu persantile uygun oluyo canım maşallah bence gayet de iyi kilosu sadece anne sütü mü eklere başladın mı 23 gün de pek erkenmiş canım valla hemde sancı sonrası sezeryan en çok korktuğumdu benim de çok şükür ben yaşamadım baş çevresi kaç kızceğizinin
rana uyanmaz mı bir daha =)
Erken dogum riskim vsrdi cnm su azliginfan dolayi ki oylede oldu dayanamadi erkenden geldi benim zeynep ilayim:) ustelik ben dr a gittigimde sancim dort dakikada bire dusmustu ve 13 saatin ardindsn sadece 1 cm acilma olmustu en sonunda daysnamadim ve sinuc sezaryen ama cok sukur cok memnun kaldim.buarada 43,5 dedi bas cevresine yanlis anlamadiysam .
ah cnm benım ıkı gundur babama takıktı aklım sımdı ıyı oldugunu gordum nesem geldı
hem bak sen mesajı almamıssın bak onca tartısma ıcınde ben zıyaretcılerımızı sevıyorum dedım durdum aslında o mesaj orulu olarak sana ıdı hahah
ay senın demı bebıs erken doğdu benımkınıde 21 gun once aldılar zaten yeterınce tosundu fena olmadı
bence bebısın kg sı super cnm boyuda
arasta 5 ayda 9100 kg 69 cm dı
pazartesı gıdıcez cok merak edıyodum artık gramlara dustukkkk
senın persentıl neden uymuyo kuzum 5 ayda kız cocuklar en fazla 9 kg olurmus senınkıde en fazkaya yakın
sonunda gelebildim
yemek ye ranayı yıka uyut çay iç kocayı halı saha maçına gönder köşeye kurul:))
nasılsınız bakalım anneler ben yoruldum bugün ya hiç bişey de yapmadım ama yoruldum rana kakasını yaparken çok zorlanıyo ya gazlı hala arkadaş bu gaz ne zaman bitecek armuttan oluyo biliyorum ama vazgeçmeyecem bir hafta vermeye devam haftaya pazartesi elma armut karışımı verecem
doğumdan konuşmuşunuz ben normal doğum yaptım sancısız suyum geliverdi sabaha karşı ve eşim şehir dışındaydı onu görmeden girdim doğuma devlet hastanesinde yaptım sancı odasına telefon almıyolarmış ama ben çaktırmadan aldım sabah saat 7 den gece 11 e kadar mesaj attım herkese akşam 7 de suni sancı verdiler gelen baktı giden baktı pazar günü oldu doğum tam 6 ebe tarafından kontrol edildim( ne demek istediğimi anladınız) yol geçen hanı oldu mübarek doğum da hiç bişi yok ki önemli olan sancı.. hatırladıkça bi tuhaf oluyorum hamileliğim boyunca üsküfra ettim ve sancı çekerken de ettim biliyonuz mu amaaaan geldi geçti çok şükür bi daha olur mu onu da bilmiyorum şimdilik
kilosu ve boyu persantile uygun oluyo canım maşallah bence gayet de iyi kilosu sadece anne sütü mü eklere başladın mı 23 gün de pek erkenmiş canım valla hemde sancı sonrası sezeryan en çok korktuğumdu benim de çok şükür ben yaşamadım baş çevresi kaç kızceğizinin
Perdentilde sorun yok sorun bende :))
Buarada ziyaretci mesajini anladim o yuzden takiliyorum sanaiki hafta sonra ise basliyorum simdiden acisi icime oturdu iki hafts bile yok hatta .zaman cok cabuk geciyo
ana kız masalla yıne cıkartmıssın he
ay ben cok korkuyorum normal dogumdan aybelkı ıs oranın zahmeının agrısını cekmekte ama napayım
kısa surede aldım yavrucaklarımı kucagıma ohhhhh
Eki Görüntüle 687545
kızlaar ananemiz şapkalarını gönderdi rananın bu onlardan bi tanesi diğerlerini taktırmadı cadı kızım anane şimdi elbise örüyo babaneden görmüyoz ama anane iyi çalışıyo maşallah
ana kız masalla yıne cıkartmıssın he
ay ben cok korkuyorum normal dogumdan aybelkı ıs oranın zahmeının agrısını cekmekte ama napayım
kısa surede aldım yavrucaklarımı kucagıma ohhhhh
Eki Görüntüle 687545
kızlaar ananemiz şapkalarını gönderdi rananın bu onlardan bi tanesi diğerlerini taktırmadı cadı kızım anane şimdi elbise örüyo babaneden görmüyoz ama anane iyi çalışıyo maşallah
oh masalla ananemızde pek bı hamarat he
ama ben sapkadan cok ıcındekıne bayıldum
Songül naber cnmm nasılsın
Ay masallah allah nazarlardan saklasin pek yakismis. Zaten ne varsa ananelerde var babanelet bi adim geriden gelio hep:)
İse basliyim bende kizimin fotosunu koycam kiskaniprum sizleri valla:)
yalvardım sezeryana alın ölüyorum die 22 yıllık ebeyim hiç sancıdan öleni görmedim dedi kadın bastı gitti ama sonra onun sayesinde doğurdum o geldi açtı açılmadı o müdahale etti sonra tuttuğu gibi doğum haneye 5 dakika da bitti 2 de dikiş vay bee annem çok ağlarsın sen canın cici dedi onun inadına tek damla akıtmadım
Sagol teyzesi allaha dukur sagligimiz yerinde:) ben 7 haftalikken ogrendim hamile oldugumu , dugundrn sinraki ay hamile kalinca duzensizlik var sanmistom meger hamilymisin:) 3 haftada erken dpgurdum benim dokuz ayin 10 haftSi yalan oldu :)sağ salim almışın zeynep ilayını gerisi unutuldu gitti canım :) baş çevresi de tam yerinde gayeet sağlıklı bi kızın var maşallah subhanallah:)
bana da doktor 1 aralık dedi ama ben biliyodum 25 kasımda olacağını çünkü 28 günde bir adet olmuyodssum ben dedim tam 5 gün önce olacak ve dediğim gibi oldu tam 9 aylıkken doğurdum
ıyıyım cnm zeynebım sen nasılsın
topiğe az once baktım yoktun
nasıl gıdıyo safak kac