2012 kasım bebekleri büyüyor..

Songul, ozcanan.
Memurum onumuzde ki hafta degul daha sonra ki hafta basliycam bal bocugum tam bes bucuk aylik olcak ins. Annem bakacak nasip olursa sansliyim cok sukur ama yine deicim acimaya basladi:KK43:

Bende iyiyim cnm ara ara karnım ağırıyo sanki adet olacakmışım gibi son 7 gün cnm nasıl heyecanlıyım bi bilsen şeyda için çok sevindim inş. RABBİM bu sefer ona evladını saglıkla kucagına verir inş.

ah kuzum senın yıne ıyı ben yarenı ogrendıgımde nerdeyse 12 haftalıktı

Songul, ozcanan.
Memurum onumuzde ki hafta degul daha sonra ki hafta basliycam bal bocugum tam bes bucuk aylik olcak ins. Annem bakacak nasip olursa sansliyim cok sukur ama yine deicim acimaya basladi:KK43:

cnm hem memursun calısma saatlerın ıyı hemde anne bakıcak ınan calısan anneler arasında sanslı kesımdesın cnm tabı canını bırqakmak zor olmalı ama herşey geleceklerı ıcın

haha ben o gorusmeyı 5 aylıkkn yaptım ıste dr umla kadın ıkna etmektn vazggectı bu korkuyla ıkı gun doğuramazsın dedı
kız ozcanan ıkıncıyede normalmı doğurcan

canım benim valla ben çok dua ettim normal olsun kimseye muhtaç olmadan doğurup kalkayım diye öyle de oldu ikinci de normal olacak kayınvalidem 15 günlükken gitti annem desen kardeşimden dolayı gelemedi rana 2 aylıkken gördü bi de ilk torunu düşün.. o yüzden ikinciyede normal olsun kimse bakmasın ben yatmayayım :KK50::KK50:

bekliyoruz artık fotosunu ne zaman başlayacaksın çalışmaya kim bakacak kızına.. ben nisanda ayrılıyorum 2 ay ücretsiz izne haziranda başlayacam bakıcı bakacak ve ben vermek istemiyourm :KK14::KK14:

Neyse kizlar sohbetiniz cik guzel ama ben yatsam ii olacak benim bal bocugu uyumusken biraz uyuyayim babamizda uyudu eslik edeyim onlara:) hepinize bol uykulu bol sutlu geceler
buarada emziren anneler bebislerinizi emzirirken YA HADİ cekin sutunuzun arttigini goreceksiniz inanin yeter
hadi kactim ben

canım benim valla ben çok dua ettim normal olsun kimseye muhtaç olmadan doğurup kalkayım diye öyle de oldu ikinci de normal olacak kayınvalidem 15 günlükken gitti annem desen kardeşimden dolayı gelemedi rana 2 aylıkken gördü bi de ilk torunu düşün.. o yüzden ikinciyede normal olsun kimse bakmasın ben yatmayayım :KK50::KK50:

ımmm anladım kuzum bak ben yatmadım desem yerı
sende sanslısın buyuk abam normal doğum yaptı 15 gun totosunun ustune oturamadı
sen ne ıs ıle mesguldun cnm

Neyse kizlar sohbetiniz cik guzel ama ben yatsam ii olacak benim bal bocugu uyumusken biraz uyuyayim babamizda uyudu eslik edeyim onlara:) hepinize bol uykulu bol sutlu geceler
buarada emziren anneler bebislerinizi emzirirken YA HADİ cekin sutunuzun arttigini goreceksiniz inanin yeter
hadi kactim ben

ıyı geceler tatlım yat tabı oh
bıze gece yenı baslıyo
ay ben yaparı aras emmeye kalkınca cnm

Sagol teyzesi allaha dukur sagligimiz yerinde:) ben 7 haftalikken ogrendim hamile oldugumu , dugundrn sinraki ay hamile kalinca duzensizlik var sanmistom meger hamilymisin:) 3 haftada erken dpgurdum benim dokuz ayin 10 haftSi yalan oldu :)

ah kuzum senın yıne ıyı ben yarenı ogrendıgımde nerdeyse 12 haftalıktı

baya geç kalmışınız ya ben 4 haftalıkken öğrendim çünkü dakkasına adet olanlardanım bi gün önceden hazırlığımı yaptım ped med olayları karnım da ağrıyo dedim sabaha olursa rahat olsun sabah uyan bak tık yok dedim tamam ben hamileyim inşallah yine o düzene geri dönerim ya şimdi bozuldu biraz çünkü 23 günde adet olur oldum :KK76:

baya geç kalmışınız ya ben 4 haftalıkken öğrendim çünkü dakkasına adet olanlardanım bi gün önceden hazırlığımı yaptım ped med olayları karnım da ağrıyo dedim sabaha olursa rahat olsun sabah uyan bak tık yok dedim tamam ben hamileyim inşallah yine o düzene geri dönerim ya şimdi bozuldu biraz çünkü 23 günde adet olur oldum :KK76:

ah cnm benım benı mınık kızım yareen saklamıs kendısını ben bıldıgın adet oldum hemde cok sıddetlı meger gebeymısım
ustune gormusum

arasta daha adetıme 3 gun kala ogrendım

kızlar bu rada 41zeyneb ım asılama oldu ne olur dua edelım arkadasımıza oda tatsın bu guzel duyguyu
bıde seyda arkadasım var ıkı kere dusuk yaptı 3.ye gebe tutunsun ınsalla hepsını kk da tanıdım bu duyguyu onlarda yasasın ınsalla hep dualrımdalar

ımmm anladım kuzum bak ben yatmadım desem yerı
sende sanslısın buyuk abam normal doğum yaptı 15 gun totosunun ustune oturamadı
sen ne ıs ıle mesguldun cnm
Ben şanslıydım o konuda zor da olsa oturdum valla :) ben adliyede çalışıyorum canım zabıt katibiyim
aaa evet protesto edelım ozcanan
selım selımmmmm
selim selim selim selim :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
kızlar bu rada 41zeyneb ım asılama oldu ne olur dua edelım arkadasımıza oda tatsın bu guzel duyguyu
bıde seyda arkadasım var ıkı kere dusuk yaptı 3.ye gebe tutunsun ınsalla hepsını kk da tanıdım bu duyguyu onlarda yasasın ınsalla hep dualrımdalar

inşallah canım isteyenlere çifter çifter versin diye dua ediyorum ben hep inşallah olur zeynebin de :emir_bebek:

Son düzenleme:
X