- 5 Ekim 2012
- 42
- 0
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #7.141
benimkiside durmuyor o yüzden kangurusunuda yanıma alıyorum =) kolları kopuyor insanın kucağında , kanguruda da boynun omzun ağrıyor ama en azından ellerim serbest =)
benım chıkonun kangurusu var bel agrısı falann yapmıyo canım
merheba kızlar bılıyorum cok gec kaldım ama yazılarınızın altında cıkan
resımlı gostegelrı nasıl yaptınız bırı bı yardımcı olabılırmı.......
merheba kızlar bılıyorum cok gec kaldım ama yazılarınızın altında cıkan
resımlı gostegelrı nasıl yaptınız bırı bı yardımcı olabılırmı.......
Simdi aklima geldu ruyamda gordum seni oglun 6 aylikmis gebe kalmissib bide aldirmissin
Daglara taslaraaa
sonunda gelebildim
yemek ye ranayı yıka uyut çay iç kocayı halı saha maçına gönder köşeye kurul:))
nasılsınız bakalım anneler ben yoruldum bugün ya hiç bişey de yapmadım ama yoruldum rana kakasını yaparken çok zorlanıyo ya gazlı hala arkadaş bu gaz ne zaman bitecek armuttan oluyo biliyorum ama vazgeçmeyecem bir hafta vermeye devam haftaya pazartesi elma armut karışımı verecem
doğumdan konuşmuşunuz ben normal doğum yaptım sancısız suyum geliverdi sabaha karşı ve eşim şehir dışındaydı onu görmeden girdim doğuma devlet hastanesinde yaptım sancı odasına telefon almıyolarmış ama ben çaktırmadan aldım sabah saat 7 den gece 11 e kadar mesaj attım herkese akşam 7 de suni sancı verdiler gelen baktı giden baktı pazar günü oldu doğum tam 6 ebe tarafından kontrol edildim( ne demek istediğimi anladınız) yol geçen hanı oldu mübarek doğum da hiç bişi yok ki önemli olan sancı.. hatırladıkça bi tuhaf oluyorum hamileliğim boyunca üsküfra ettim ve sancı çekerken de ettim biliyonuz mu amaaaan geldi geçti çok şükür bi daha olur mu onu da bilmiyorum şimdilik
rana uyanmaz mı bir daha =)
Kimse yokmuuuuuu
ayy Allah muhafaza :s hayır olsun inşallah =)
Kimse yokmuuuuuu
Ay masallah valla ne guzel benim bal bocugu hala iki saatte bir emiyoyok bitti artık onun uyanma işi saat 2 gibi uyanıyo emiyo yatıyo sonra 4 gibi bi daha sonra saat 7 kesin uyanış :)) ama o da uzun sürmüyo saat 9 gibi tekrar bi daha yatıyoz 40 dk falan uyuyo gündüz toplamda 3 saat uyuyo gece de 11 saat
Herkese ii akssmlar kizlar
songulcum sana ayrica ii aksamlar buara ziyaretcileri slmlamayi unutuyorsun gozumden kacmio haberin olsun:)) babana da cok gecmis olsun cnm rabbim görmemise cevirsin ins.
Benim bal bocugu kizim 5 aylik oldu sonunda:) kontrole gittik s.ocagina kilo 8400boy65 olmus 2930 ve50 cm dogmustu kizim 16 kasimda 23 gun erken digdu. Gelisimi nasil sizce su persentil olayini cozemedim benimki hicbirine uymuyo:) buarada 13 saat sancinin ardindan sezaryen oldum
Amin tatlim
Ufakluk uyudumu benimki su an uyku moduna girdi kandirmadiysa tabiii
Sen nasil oldun?
Herkese ii akssmlar kizlar
songulcum sana ayrica ii aksamlar buara ziyaretcileri slmlamayi unutuyorsun gozumden kacmio haberin olsun:)) babana da cok gecmis olsun cnm rabbim görmemise cevirsin ins.
Benim bal bocugu kizim 5 aylik oldu sonunda:) kontrole gittik s.ocagina kilo 8400boy65 olmus 2930 ve50 cm dogmustu kizim 16 kasimda 23 gun erken digdu. Gelisimi nasil sizce su persentil olayini cozemedim benimki hicbirine uymuyo:) buarada 13 saat sancinin ardindan sezaryen oldum
Ay masallah valla ne guzel benim bal bocugu hala iki saatte bir emiyo