- 29 Eylül 2011
- 1.389
- 4
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #7.021
Kizlar hepinize merhaba bugun bsbacigim ameliuat oldu giremedim keyifker nasill
Bulemsu c gecmis olsun bebegine arasta gecirdi iki aylikkn bugunde arkadasimin bebegine hava veriyolardi karsilastik
Wass tatlim oksuruk kesilmediyse kullandigu surup yapmis olabilir bizde bi kere kullamdk bi daha veememe karari aldk
Sanasa gecmis olsun
Ek gida ek gida cok korkuyorum senden yeni duzemin oturmamasindn
kızlar oğlum 5 ay 1 haftalık 8 kasım doğumlu yani az önce 100 ml suya 2 tatlı kaşığı irmik attım pişirdim çeyrek muz rendeledim içine kattım bebeğime yedirmemde bi saakınca varmı sormadan vermek istemedim aciiiillllllllllllll
evet canım pıınc unu versek oda besleyıcı değil sebzeler desen dedğın gıbı nasıl yetstrlyr bılmyoruz off off napıcaz bız
ilk zamanlar kolaymış diyeceğiz en sonunda galiba =)
çok geçmiş olsun canım hiç söylememiştin birden mi gerekti ameliyat?
Cnm sagol
Olucakkti ameliyat ama bugun olmasi ani oldu
yarencim canım babacığına acil şifalar diliyorum, çok geçmiş olsun.
evet canım al emzır cok kolay ,valla ben cok tedırgınım acıkcası bebeğımı ıyı,sağlıklı besleyememekten
birde beni korkutan gezememek :s doğduğundan bu yana iyi gezdim , geziyorum. acıktığında emzirmek için her yer müsait sıcak sütü hazır =) termosta almıştım daha uzun kaldığımda devam sütüden hazırlıyordum. şimdi saatli beslenmesi lazım yalan olacak gezmeler...
birde beni korkutan gezememek :s doğduğundan bu yana iyi gezdim , geziyorum. acıktığında emzirmek için her yer müsait sıcak sütü hazır =) termosta almıştım daha uzun kaldığımda devam sütüden hazırlıyordum. şimdi saatli beslenmesi lazım yalan olacak gezmeler...
bugun yigit efe me kahvalti verdim yumurta sarisi peynir cok guzelde yedi benim canim oglum
Bulemsu,wavss ve songul cik gecmis olsun.allah acil aifalar versin.
Ben izmire geldum ve annemi simdiden cok ozledim ...
selamun aleykum guzel annelernasilsiniz
Merhaba dilek darisi basiza masalka obur efeye[/Q
merhaba cnm insallah sira sizde sen nezaman basican
benim oglum boyle giderse hersey yiyecek gibi insallah
Bulemsu,wavss ve songul cik gecmis olsun.allah acil aifalar versin.
Ben izmire geldum ve annemi simdiden cok ozledim ...