- 15 Temmuz 2011
- 3.815
- 70
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #7.041
Sagol cnm benimm
Sizin donuc ciktimi
yok canım yarın inşallah alıcam bakalım..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol cnm benimm
Sizin donuc ciktimi
aleyküm selam =) maşallah yiğit efe ye ...
hangi peyniri yediriyorsun ?
kizlar fazla konuskan degilmisiniz yoksa beni araniza alip konusmakmi istemiyorsunuz
kizlar fazla konuskan degilmisiniz yoksa beni araniza alip konusmakmi istemiyorsunuz
Ben peyniri kendim yapmk istiyorum eksimik dr okey derse ondan vermek istiyorum
yaren sende şey oluyor mu ; yaren de yapmayıpta aras ta yaptığın birşeyden dolayı yaren için üzülüyor musun ? ya da vicdan azabı
hamarat yaren
Sagol ozcananim bitmek tukenmeywn bobrek tasi cnm 3.ye ameliyat oldu bitmiyo malesef surekli vucidu uretiyi ne olck bilmiyorum uzuluyorum cok
çook geçmiş olsun rabbim şifalar versin cnm.
inş. ek gıdalar korktuğun gibi olmaz. saatli olucak elbet alışıp düzen kurucaz
Ah olmazmi yarene sadece anne sutu veremefim mesela hemde sutum varkn yavrum huysuz memeden ayrilmiyo diye mama takviye verdim sutum olmasa tamam kizima haksixlik ettim bu kinuda
Yok beceriksizlktn mayaladigim yogurt titmayinca hemen eksimige ceviriyorum cok kolay sizedw ogretirim
Sagil cnm
Insalla belki yarenimde basaridiz oldum diye bu sekilde cnm
tecruben ve Arasın ağır abiliğiyle halledersin bence. biz toylar ve huysuz bebekler napıcaz bakalım
senden heveslendim yoğurt için ekşimikte denerim , gerçi yoğurdu daha mayalayamadım şişe alamadım =)
Bulemsu,wavss ve songul cik gecmis olsun.allah acil aifalar versin.
Ben izmire geldum ve annemi simdiden cok ozledim ...