- 12 Şubat 2013
- 4.615
- 98
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #7.061
Muhallwbi yapiyorum su anda bi an icimden geldiii dwvam sutunle
yap bakalım canım daha once yedımı aras ılkmı yapıyosun
annelik zor yaa =) güzelliğinin yanında sonradan üzülecek şeyleri de oluyor
Cnm ilk yaptimmmm
Devam sutu almistim gecen yogurt denemk icin ablamda 3 haftada tuket dedi biride princ unu getirdi gecen hep aklimdaydu
Cok sevdi hic akitmadi 2 dk ta bitti yanliz kasik hizi bilemedi yutunce hemen istedi
Ayyy devami gelir insalla tum bebeleriniz istahli olsun ya
üzerine alınma =) 6.aya girer girmez mi başladınız ek gıdalara
Cnm askinda konuskaniz ama bizim sipalar yatinca aciliyoz su an elimde arasin salinck ipi var mesela
Bizde 4 gin sontmra yari yasimizdayiz
Bugun ameliyathane kapida beklerkn kendi dogumlarim geldi akluma tuhaf oldum
masallah canım arasa yesın tabı,ıns hep boyle yer yemeyen cocukla uğrasması zor gercekten,hepımızın bebıslerı bol ıstahlı olur ıns tabı sınırında
haklisin cnm bebisler durmuyor yazilmiyor evet
o gunleri hatirlamak cok guzel o sancilar harikaydi
iyi geceler kızlar
benim kuzucğu banyo yaptrdım şimdi derin bir uykuda evdeki şleride bitirdim bir bakayım dedi sizlere...
kızlar ek gıdalardan bahsetmişsiniz çoğunuz geçti sanırım, benim merak ettiğim şu;
mesela yaren muhallebi yaptım demiş, bu çocuklar zaten en az 3 satte bir besleniyor ,
çocuk açken sütümüz birikmiş olacak emzirmeyip ek gıda verdiğimizde örneğin muhallebi yedi.
arkasına doyduğu için emmiycek bu arada yine bir üç saat süt birikmiş olacak.
ne yapıcaz bu durumda emzirme olayı nasıl olacak,umarım anlatabilmişimdir.
Cnm 4 gun kaldi bizim 6 aya o izledigimz video sa dr muhallebi demistu heves ettim denedim 1 cay bardagi yedi ve aradan 1 saat gecti nasil emdi anlatamam
Cnm normal dogummu olduuu catir catir
Benim ikiside sezeryan anlamafim biseyy
oh maşallah canım sevdi demekki. ama şimdi 1 çay bardağı ile başlangıç yaptın sonra artacak o miktar ve çocuk doyucak ozaman nasıl emermiki.yada hep az mı vericez emsin diye adı üstünde ek gıda doyurmalık değil yani.
Evet cnm ne diyodu dr tamamlayici besin
Bak pazartesi icin not alayim bu konuyu
normal oldu canim zor bir deneyimdi ama 6 saatte geldi efecik
evet canım öyle diyordu bizede haber ver hadi bakalım pazartesi liste verir sana bizimlede paylaşırsın benim dktorda liste vericem dedi.birde diğer topiklerde okudum anne sütünü çorbaya muhallebiye meyve püresine katıyorlar.
canım ben o video yu bir daha izlemek istiyorum kaçıncı sayfadaydı linki hatırlıyormusun ki.
Ay kolaymi bana zor geliyo cnm ya
Benim ilkinde problem yoktu ben doguramam dedim kesin alin dedim haha
yaren muhallebi dedinde dün gece tatlıdan konuşunca sabah hasta hasta pasta yaptım =)
Cnm bilemefim bem cok yaxiyorum ama pc geconce srnin yazdiklarindan bakarim
Ay 5.ay dolunca dr liste verdi dedi 6.aya kadar incele aklina takilani sor diye tabi ben unuttum
Bugun hastanedeydim cok yogundu atesli cocuklar falan calmayim dedim kimsenin xamanini
Salincagi ne yaptin cnm