- 11 Eylül 2011
- 31.267
- 1.085
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #7.001
geçmiş olsun canım ya neyi vardı babanın
Sagol ozcananim bitmek tukenmeywn bobrek tasi cnm 3.ye ameliyat oldu bitmiyo malesef surekli vucidu uretiyi ne olck bilmiyorum uzuluyorum cok
RAbbim acil şifalar versin ya çok zor bu böbreğin her türlü hastalığı sıkıntı inşallah tez zamanda geçer canım benim
kizlar hepinize merhaba bugun bsbacigim ameliuat oldu giremedim keyifker nasill
bulemsu c gecmis olsun bebegine arasta gecirdi iki aylikkn bugunde arkadasimin bebegine hava veriyolardi karsilastik
wass tatlim oksuruk kesilmediyse kullandigu surup yapmis olabilir bizde bi kere kullamdk bi daha veememe karari aldk
sanasa gecmis olsun
ek gida ek gida cok korkuyorum senden yeni duzemin oturmamasindn
mertur sen nasil.oldun cnm
guldenim bocukte iyidir insalla
reces artk eve donus he zor inanki
beysal imda bugun yok
Gunaydin kizlar bikac gun girmedim neler olmus oyle.kizlar bosverin milleti.siz iyi niyetle cvp yaazmissiniz ama diger sitedeki arkadaslar yanlis anlayip patlayavak yer aramislar.hic cvp vermeyim.bosuna kalp kirmayalim.biz sitemizde mutluyuz.
Bugun ben ankaradn izmire donecegim.annrmi birakip gitmeyi hic istemiyorum.
Amin cnm arkadasim rabbim dermansizini vermesinde iste zor ameliyat falan bide arasi gorunce agladi falan bi hos oldum
Senin kardesindede bobrek rahatsizligi vardif.dimi.cnm simdi durum neddir
çok geçmiş olsun tatlım..
Taş çok zorrrr:
böcük iyi tatlım ne olsun annesiyleydi 3 gün keyifi yerindeydi ama şimdi nasıl bilmiyorum bu aklkşam arkadaşa gidicez bebek görmeye onuda götürücem
Kizlar hepinize merhaba bugun bsbacigim ameliuat oldu giremedim keyifker nasill
Bulemsu c gecmis olsun bebegine arasta gecirdi iki aylikkn bugunde arkadasimin bebegine hava veriyolardi karsilastik
Wass tatlim oksuruk kesilmediyse kullandigu surup yapmis olabilir bizde bi kere kullamdk bi daha veememe karari aldk
Sanasa gecmis olsun
Ek gida ek gida cok korkuyorum senden yeni duzemin oturmamasindn
reces dogru diyosun tatlik.masalla diyelim.biz arkadaslarimizla cok iyi anlasiyoruz sohpetlerimiz seviyeli
aslinda ilk bastan kimseykw muhatap olmamaliydik ama insan engel olamiyo
hic problem yasanmamis topikte dis etkenlerden dolayi huzursuzluk olmasi can slklck oldu biz gayet iyi niyetliydik
hatta falasiyla iyi niyetki davrandik
sorma cnm benim inan canim.slkkln iyi olnasina ragmen iyiki dun bugun degil ole soyleyim
azick enerji alaykm dedim sizden
demek bocukle bevek ziyaretine gidiceksiniz kapsnicakmiki yine annesine
simdi nil sana be kadar buyumus gelicek bebis gorunce
8 kasım doğumlu bende meyve suyu vermeye çalışıyorum katı meyve sıkacağım yok arkadaşım cam rende verdi elmaayı rendeliyorum püresinde zorlanıyor suyunu içiyor ben aptamil 2 aldım geçen düşünemedim kaşık maması falan ben gerçi onu dışarı çıkınca emzirmek problem olabiliyor veririm mamayı diye almıştım ama saçmaladımmı acaba şükür beni emiyor çünkü o devam sütüymüş kaşık maması dediğin ne senin ne kadar veriyorsun yatmadan canım
Bulemsu c gecmis olsun bebegine arasta gecirdi iki aylikkn bugunde arkadasimin bebegine hava veriyolardi karsilastik
Wass tatlim oksuruk kesilmediyse kullandigu surup yapmis olabilir bizde bi kere kullamdk bi daha veememe karari aldk
Sanasa gecmis olsun
Sanasa gecmis olsun
ek gıdalar benimde gözümde büyüyor :s sağlıklı olsun diye kavanoz mama almayayım diyorum sanki sebzeler kendi bahçemden .
Çanakkale de olsam üretici pazarı var sabah satmak için getirdiği biberi domatesi üç dört saat önce toplayanı var . istanbulda hepsi halden taze tazeeskiler gibi pirinç unundan mama desen hem besleyiciliği yok hem de gdo düşünüyorum bu sefer. ek gıdaları kara kara düşünüyorum ...
elma püresi mi yoksa elma suyumu vermek lazım acaba?