2012 kasım bebekleri büyüyor..

Sagol ozcananim bitmek tukenmeywn bobrek tasi cnm 3.ye ameliyat oldu bitmiyo malesef surekli vucidu uretiyi ne olck bilmiyorum uzuluyorum cok

RAbbim acil şifalar versin ya çok zor bu böbreğin her türlü hastalığı sıkıntı inşallah tez zamanda geçer canım benim

RAbbim acil şifalar versin ya çok zor bu böbreğin her türlü hastalığı sıkıntı inşallah tez zamanda geçer canım benim

Amin cnm arkadasim rabbim dermansizini vermesinde iste zor ameliyat falan bide arasi gorunce agladi falan bi hos oldum

Senin kardesindede bobrek rahatsizligi vardif.dimi.cnm simdi durum neddir

Mertur sen nasil.oldun cnm
Guldenim bocukte iyidir insalla
Reces artk eve donus he zor inanki

Beysal imda bugun yok

çok geçmiş olsun tatlım..
Taş çok zorrrr:

mertur sen nasil.oldun cnm
guldenim bocukte iyidir insalla
reces artk eve donus he zor inanki

beysal imda bugun yok

böcük iyi tatlım ne olsun annesiyleydi 3 gün keyifi yerindeydi ama şimdi nasıl bilmiyorum bu aklkşam arkadaşa gidicez bebek görmeye onuda götürücem

Reces dogru diyosun tatlik.masalla diyelim.biz arkadaslarimizla cok iyi anlasiyoruz sohpetlerimiz seviyeli
Aslinda ilk bastan kimseykw muhatap olmamaliydik ama insan engel olamiyo
Hic problem yasanmamis topikte dis etkenlerden dolayi huzursuzluk olmasi can slklck oldu biz gayet iyi niyetliydik
Hatta faLasiyla iyi niyetki davrandik

Amin cnm arkadasim rabbim dermansizini vermesinde iste zor ameliyat falan bide arasi gorunce agladi falan bi hos oldum

Senin kardesindede bobrek rahatsizligi vardif.dimi.cnm simdi durum neddir

sürekli kontrol altında canım ya zor rana da uyandı rüya mı gördü bilmiyorum içini çeke çeke ağlıyo onunla ilgileneyim görüşürüz

Sorma cnm benim inan canim.slkkln iyi olnasina ragmen iyiki dun bugun degil ole soyleyim
Azick enerji alaykm dedim sizden

Demek bocukle bevek ziyaretine gidiceksiniz kapsnicakmiki yine annesine
Simdi nil sana be kadar buyumus gelicek bebis gorunce

gecmis olsun canimm allahim téz zamanda sifasini versin

yaaaa biri bana anlatsın şu olayları ne olduki ben fazla geriye dönüp bakamadım bari sayfa sayısı falan söyleyinde bakayım şekerimyaaa:

iyi ettin canım atlatıcak en kısa zamanda allahın izniyle baban
bilmiyorum bakalımm nil hanım ne yapıcak
evet küçük geliyo zaten dün nilin küçüklerini kaldırdım düşünsene benim kızım büyüdüde onun küçüklüklerini kaldırıyorum
ayyy nekadar küçük geldi onlar sanki nil hiç okadar küçük olmadıııı:

mamların olduğu yerde kasık mamasıda vardır canım bebelac ınklını aldım ben.onun sayfasına gır gorursun canm orda.sutlu meyvelı pırınclı aldım ben onu verıyorum yatmadan yarım saat once falan verıyorum daha yenı basladğmz ıcın 3 4 kasık verıyorum.ama bıde sorum olacak bu kASIK MAMALARI COK SEKERLI GELIYO BANA BASKA NE VEREBILIRIMKI,hep tatlı seylere alısıyo korkuyorum sebze corbası falan yemez dıye

sağol canım,dr oksruk surubu bıtınce oksuruğude bıraz kısılır dedı ozaman nıye verılıyo anlamyorum gercekten

gecmıks olsun canım kotu bısey değildr umarım nasıl babacın

ek gıdalar benimde gözümde büyüyor :s sağlıklı olsun diye kavanoz mama almayayım diyorum sanki sebzeler kendi bahçemden .
Çanakkale de olsam üretici pazarı var sabah satmak için getirdiği biberi domatesi üç dört saat önce toplayanı var . istanbulda hepsi halden taze taze eskiler gibi pirinç unundan mama desen hem besleyiciliği yok hem de gdo düşünüyorum bu sefer. ek gıdaları kara kara düşünüyorum ...

evet canım pıınc unu versek oda besleyıcı değil sebzeler desen dedğın gıbı nasıl yetstrlyr bılmyoruz off off napıcaz bız

elma püresi mi yoksa elma suyumu vermek lazım acaba?

ilk kez verceksen bir iki tatlı kaşığı elma suyu sonra havuç suyu. birden püre kabız yapabilir ama önceden verdiysen sorun yok. ben milupa organik yazan kavanozdan verdim dün elma havuç karışımı önce yedi yedi sonra hepsini kustu. kusmamız yeniden başladı bugun 3 kez fışkırtarak kustu yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…