2012 kasım bebekleri büyüyor..

Evet bu mantıklıymis tulum ice patikli tek alt üste!
Annem gitti cocuğu yavaş yavaş acmaya başladım ben de
Bu anlattığım stili annem yaratmıştı çünkü :)
Of cok tatlı bu kiz maşallah aras'a

Ay kizlar benimkide bugunlerde terlio geceleri bi turlu ayarlayamadm ustunu.bende alta uzun kollu citcitli body ve patikli alt.ustunede ya tulum yada altust takm giydriorum.kadife tulum giydirceksm altina kolsuz yada yarim kollu citcitli giydiriorm.ama battaniyeye hala sariorum bazen penye bazen pazen battanieye..ama gece yatagin icine pelus battaniye serip ustunude onunla kapatiorm evin sicakligida 23derece. Pelus battaniyeyi kaldirip normal ince yorganinimi ortsem..bu arada cepten yeni girmeye basladim programa alisiorum yanlis yazarsam felan idare edin

canım bende steel tea içiyorum ama bende ishal sorunu yok. başka bişey dokunabilir. onun haricinde kullandığın bişey var mı.

taze annış nasılsın bakalım
melısımız hoşgeldı dun yaya kk ya
cnm bende kullanıyorum hıc öle etkı yapmadı bende sanırım başka seyden

Canım rezene mi içiyorsun ? Eğer rezene içiyorsan kesin ondandır.

off offfff kızlarrrrrr benım altımm ne zaman gececkkk bı dogum yaptım pert oldum laaa benn :)) normal deıl ayol bu A-normal dogum bu ahaaa bolee bagrttı benı dr aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ayy kafayıı yeedımm galıbaa artıkkk

tatlım 11 gun önce 5600 gr dışimdi 6 kg vardır belkı
senın kuş kac kg cnm

benim oğluşumda geçen pazartesi 4620 gr idi. yani 40 günde yaklaşık 2100 gr almış. biz 2750 doğduk 2540 a kadar geriledik 5 günde.sonra kilo almaya başladık şükür. şimdi nereyse 2 ye katladık:)

alttan gaz sıkıntısı yaşadığımızda uykuya dalma problemi yaşıyoruz anca saç kurutma makinesi kurtarıyo bizi... var mı bizim gibi olan:)

aynı şeyi bende düşünüyorum nasıl normal doğumsa hala normal hayata adapte olamadım :s :)

Son düzenleme:
canım bizimde öyle saç kurutma makinesi imdadıma yetişiyor bazen unutuyorum kapatmayı uykuya dalmış oluyoruz sabaha kadar çalışıyor.ama alışkanlık yaptı galiba bazen çok sancısı varsa oda sökmüyor artık.

aynen bizde unutuyoruz bazen çünkü o ses beni de uyutuyor. ama eşim nefret ediyo o sesten artık:) salona kaçıyo hemen:)

aynen bizde unutuyoruz bazen çünkü o ses beni de uyutuyor. ama eşim nefret ediyo o sesten artık:) salona kaçıyo hemen:)

su sesi,elektrik süp.sesi,saç kurutma mak.sesi, bunları telefonuma yükledim arada zorda kalınca açıyorum özellikle saç kurutma mak.sesi beynimizi tırmalıyor ama hemen etkisini gösteriyor

white noise deniyormuş bu seslere anne karnında bebekciklerimiz ne dinliyorsa artık

hehehe ben hamıleykende sacımı kurutmaya başladgmda kızım kıpır kıpır oynamaya başlardı karnmda ama henuz daha başlamadık ama aglaynca muzık acıorum telden susuo benımkı :))

hehehe ben hamıleykende sacımı kurutmaya başladgmda kızım kıpır kıpır oynamaya başlardı karnmda ama henuz daha başlamadık ama aglaynca muzık acıorum telden susuo benımkı :))

biz kıyamayıp sessiz oluyoruz fısıltıyla konuşuyoruz ya inadına gidip o sessizlikte uyanıyo meğerse yüksek ses lazımmış kısık sesleri zaten duymuyormuş bu BEBEK isimli örgüt çok fena çookk

ben doğum yaptım hasta bakıcı çıkardığım çamaşırları giydiriyodu. onlar çok ter kokmuştu rahatsız oldum doğum yaparken içimdekini çıkarayım dedim çok bunalmıştım üşürsn bebek çıkınca dediler çıkarmadılar leşgbi ter kokuyodu. neyse doğum yaptım dedim benim geceliğimi getirin onu giymek istiyorum dedim getirdiler giydm. gece yarısına doğru pijama takımı mı da giydm tabi. birer takım yetti bna. bebeğime de hastane çıkışı ve battaniye bu kadar. ebelerin giydrdiği gbi eve götürdk. hastane evin karsısında gerek kalmadı. ben doğum yaptım çok acıktım bnce yıyecek bişi koyun. gece yarısı doğum yapabilirsnz yıyecek de koyun çünkü sancı zmnı insan bişi yıyemiyo doğumdn snra da acıkıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…