-
- Konu Sahibi aycaeceberen
sapsarı ve pütürlü kaka normal mi kızlar ?:44:
baksana cnm tıpeEki Görüntüle 572496
tosuncuk çok tatlı maşallah:))
sağol teyzesı sımdık daha da tosuncuk
senınkıde cok tatlı maşalla
:)) kaç kilo aras şi mdi?
Evet bu mantıklıymis tulum ice patikli tek alt üste!bedenini saran çıtçıtlı body içe,üstüne patikli body üste ayaklara çorap[ dr.umuzun önerisidir.]yataktan kaldırdığımda bi hırka yetiyor eldivenleri çıkarttık,şapka giymek istemiyoruz.evin ısısı kontrol altında ki olmasa da ben sarıp sarmalamayı sevmiyorum pek.
annem ilk oğluma bakarken onu sarıp sarmalar bohça ederdi çocukum 10.yaşına geldi yazın bile bi çarşafa sarınmadan böyle mumya gibi olmadan yatmaz
Of cok tatlı bu kizbaksana cnm tıpeEki Görüntüle 572496
canım bende steel tea içiyorum ama bende ishal sorunu yok. başka bişey dokunabilir. onun haricinde kullandığın bişey var mı.
taze annış nasılsın bakalım
melısımız hoşgeldı dun yaya kk ya
cnm bende kullanıyorum hıc öle etkı yapmadı bende sanırım başka seyden
Canim bende iciorum humana ishal felan yapmadi hatta felaket kabizlik yasiorum mahfoldm valla kan ilacini birakcam bikacgun bakalim..ya kizlar bise sorcam oglum azonce emdikten sora fazlaligini cikarirken balgamli gibi cikardi acaba hstami oldu ya( hicbi sikayetimiz yok ama ne hapsurma ne oksurme hersey yolunda cok sukur ama nie bole oldu anlamdm..hic yasayan yada bi fikri olan varmi bunla ilgili:26:
Canım rezene mi içiyorsun ? Eğer rezene içiyorsan kesin ondandır.
tatlım 11 gun önce 5600 gr dışimdi 6 kg vardır belkı
senın kuş kac kg cnm
off offfff kızlarrrrrr benım altımm ne zaman gececkkk bı dogum yaptım pert oldum laaa benn :)) normal deıl ayol bu A-normal dogum buahaaa bolee bagrttı benı dr aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ayy kafayıı yeedımm galıbaa artıkkk
aynı şeyi bende düşünüyorum nasıl normal doğumsa hala normal hayata adapte olamadım :s :)
canım bizimde öyle saç kurutma makinesi imdadıma yetişiyor bazen unutuyorum kapatmayı uykuya dalmış oluyoruz sabaha kadar çalışıyor.ama alışkanlık yaptı galiba bazen çok sancısı varsa oda sökmüyor artık.benim oğluşumda geçen pazartesi 4620 gr idi. yani 40 günde yaklaşık 2100 gr almış. biz 2750 doğduk 2540 a kadar geriledik 5 günde.sonra kilo almaya başladık şükür. şimdi nereyse 2 ye katladık:)
alttan gaz sıkıntısı yaşadığımızda uykuya dalma problemi yaşıyoruz anca saç kurutma makinesi kurtarıyo bizi... var mı bizim gibi olan:)
ki sen benden once dogum yaptın ayın kacında dogurmuştun sen ben daha 10 gunde ıyıleşmeyı beklıorummm
canım bizimde öyle saç kurutma makinesi imdadıma yetişiyor bazen unutuyorum kapatmayı uykuya dalmış oluyoruz sabaha kadar çalışıyor.ama alışkanlık yaptı galiba bazen çok sancısı varsa oda sökmüyor artık.
aynen bizde unutuyoruz bazen çünkü o ses beni de uyutuyor. ama eşim nefret ediyo o sesten artık:) salona kaçıyo hemen:)
su sesi,elektrik süp.sesi,saç kurutma mak.sesi, bunları telefonuma yükledim arada zorda kalınca açıyorum özellikle saç kurutma mak.sesi beynimizi tırmalıyor ama hemen etkisini gösteriyor
white noise deniyormuş bu seslere anne karnında bebekciklerimiz ne dinliyorsa artık
hehehe ben hamıleykende sacımı kurutmaya başladgmda kızım kıpır kıpır oynamaya başlardı karnmda ama henuz daha başlamadık ama aglaynca muzık acıorum telden susuo benımkı :))