- 11 Eylül 2011
- 31.267
- 1.085
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
esra erol tarifi nedir
vallaha canım deminden beri google dan bakıyorum açamadım bir türlü ,esra erol tarifi nedir
tarifi buldum
YARIM FİNCAN SUYUN İÇİNE YARIM ÇAY KAŞIGI KİMYON VE KÜP SEKERİN DÖRTTE BİRİNİ KOYUP BİR KERE KANATMANIZ
YETERLİ… ILIK HAİNDE VERİP GÜNDE 1 YADA GAZ DURUMUNA GÖRE 2 KERE VERMENİZ YETERLİ..(ST.BY.ESRA EROL)
vallaha yarencim işe yarasın sana çok dua edicem:))
ay yeterkı yarasın tatlım ya bebelerınızn huzurlu olsun kıyamam
aynen cvp gelmedi sanıp sordum google amcama:) face de de şöle yazmış kendisi:
GAZLI BEBEĞİ OLANLAR...YARIM ÇAY KAŞIGI KİMYON VE KÜP ŞEKERİN DÖRTTE BİRİNİ CEZVEDE KAYNATIN..SÜZGEÇLE SÜZDÜKTEN SONRA ILITIP 2 ÇAY KAŞIGI VEREBİLİRİNİZ. VE AKABİNDE EMZİRİN.. SONRADA BANA DUA EDİN :)))
haha 3.tarıf oldu
ablam dıgerı gıbı verdı cnm
fıncanın tamamını cok rahatattı bebışı
haha 3.tarıf oldu
ablam dıgerı gıbı verdı cnm
fıncanın tamamını cok rahatattı bebışı
yaren diğeri dediğin ne hepsi aynı değil mi?
bu arada kızlar,
hamileyken kullandığımız elevit ve kan hapını hala kullnıyormusunuz
elevitte çok süt yapıyormuş.
bana doktorum haplarını bitene kadar kullan çabuk toprlanmana yardımcı olacak dedi.
şimdi uyuyor yrın ilk işim bu tarifi denemek vallahi, 3 gündür gaz atağındayız bunaldım , hele gecenin bir yarısı ağlaması çok zor oluyor, bende fincanın tamamını vereyim
bir komşum bana yarım çay kaşığı kimyonu suda erit de içir bak gör gaz filan kalıyomu demişti,
kadına inanmayıp zararlı olur diye vermemiştim.
tatlım tarıfv aynıda mıktar faarklı
cnm ben calsıyum kullanıyrum
sut verdıgım surece kullanıcam
kan hapına deavm edıyodum fakat bende gebelık sonrası kabız yaptı makat catlagını azdırdı dr bıraktırdı
ama ılk adet kanaman yoğun olucaktır o zman hemen başla dedı
Allah Allaaah ben mi yanlış okuyorum yarım çay kaşığı kimyon + 1/4 küp şeker değil mi.?
doğru tatlım
ama bırınde 2 cay kaşıgı verın dıyo dıgerınde yapılan kadarr
ben hapları hamileliğimin 6. ayında bıraktım:)) ve sadece 3 ay kullanabildim.
yapılanın hepsi çok gelmez mi kii