eyvaah ben bu yazdığnı okumayı atlamışım herhal bağımlılık yapmasın ya valla o inat anası ondan inat zannetmiyorum o kadar izin vereceğimi inşallah eltinin kızı gibi olmayız
teşekkür ederiz
hoppalamızın adı sunny baby aynıgünkargo. com dan 6 ay taksitle olmak üzere155 tl ye aldık cebimize uygun olan buydu kraftı beğenmedik eşimle aslında en güzeli merturunki ona bayıldım ama çok pahalı o artık bunla idare edecez.. almayı düşünüyorsan akakçe.com diye bi site var ordan bak en uygun fiyata bulursun canım.. bi de mercimeği ona verir miyiim ben yedim ona gaz oldu ben henüz elma suyu veriyorum ama yarın havuç verecem bakalım nolacak.. bi de alerji olduğu kızarıklık olunca mı oluyo
yyani şimdi ben cam şişe sütaş alıp mayalasam olur mu pazardan alıp kaynatmak falan uzun böyle olacaksa iyiymiş
işte bu da başka bi bakış açısı o yürüteçle gezecek sende onun peşinden gezeceksin aman çarpmasın düşmesin diye haklısın ama ne bileyim daha alışamadım sanki garip yakında hiç sığamayacaz bu eve güya tayin oluncaya kadar bu evden çıkmayacaktık ama sonunda çıkış var gibi