2012 kasım bebekleri büyüyor..

cnm sanırım o sekılde oldu bı kavanozdakı daha katı
senın olcun nasıl ne kadar bekletıyorsun

canım ben 1 litreye çay kaşığının ucuyla koyuyorum fazla değil... bikere bi tatlı kaşığı koydum öyle cıvık oldu ..

ben gece mayalıyorum sarıp sabaha kadar bekletiyorum sabaha olmuş oluyor zaten..

canım ben 1 litreye çay kaşığının ucuyla koyuyorum fazla değil... bikere bi tatlı kaşığı koydum öyle cıvık oldu ..

ben gece mayalıyorum sarıp sabaha kadar bekletiyorum sabaha olmuş oluyor zaten..

he ben dun bı cay kasıgı koydum 100 cc ye tamam oldu bugun daha cok koydum olmadı
ay koca 1 kg yı nasıl mayalıyokı cay kasıgının ucu

he ben dun bı cay kasıgı koydum 100 cc ye tamam oldu bugun daha cok koydum olmadı
ay koca 1 kg yı nasıl mayalıyokı cay kasıgının ucu

valla mayalanıyor canım .. sen demekki daha iyi mayalansın dye fazla koymuşsun neyse sen tuttrmuşsun eski karar koy yine fazla koyman zaten iyi mayalanmasına etki etmiyor:) yengem yıllardır hergün mayalıyo o uzman bu konularda o öyle diyorsa vardır bi bildiği:) ben ondan örendim zaten bu yoğurt işini:)

bak tum gece yoğurdu konustuk ama bos degıl bu aksam haberlerde dr cocugunuzun bagısıklık sıstemı ıcın ev yogurdu yedırın dedı
bagırsaktakı yararlı bakterılerı cogaltıyormus

bak tum gece yoğurdu konustuk ama bos degıl bu aksam haberlerde dr cocugunuzun bagısıklık sıstemı ıcın ev yogurdu yedırın dedı
bagırsaktakı yararlı bakterılerı cogaltıyormus

canım zaten yoğurt mevzuu önemli .. evde mayalanan doğal yoğurt oluyor canım o yüzden dr lar onu daha çok öneriyor .. biz de annişler olarak bize düşen görevi layıkıyla yerine getiriyoruz:) inşallah büyüncede kıymetimizi bilirler dimi canım:)

canım zaten yoğurt mevzuu önemli .. evde mayalanan doğal yoğurt oluyor canım o yüzden dr lar onu daha çok öneriyor .. biz de annişler olarak bize düşen görevi layıkıyla yerine getiriyoruz:) inşallah büyüncede kıymetimizi bilirler dimi canım:)

evet cnm dusunsene sayfalardır yoğurt konusuyoruz ben gunlerdır arastırıyorum haha telde anneme soyleyıp aferın alıyorum yogurt yanı ah aha ınsalla hayırlı evlat olurlaf

evet cnm dusunsene sayfalardır yoğurt konusuyoruz ben gunlerdır arastırıyorum haha telde anneme soyleyıp aferın alıyorum yogurt yanı ah aha ınsalla hayırlı evlat olurlaf

canım valla yoğurt deyip geçme resmen memleket meselesi :)

ah canım bu erkek evlatlar hanım köylü oluyorda kızlar anacı oluyor :) sen rahatsın ben kendi derdime yanayım:)

Son düzenleme:
canım valla yoğurt deyip geçme resmen memleket meselesi :)

ah canım bu erkek evlatlar hanım köylü oluyorda kızlar anacı oluyor :) sen rahatsın ben kendi derdime yanayım:)

aynen cnm kım ne derse desın oyle ınsalla hayırlı gelıne duserız haha
ınsalla cnm aramızda benım kayınvalıdemle aramızda oldugu gıbı bı sevgı saygı olur
bu arada sen babannenızden hıc bahsetmedın cnm nasıllar
ben yatırımı yarenıme yapım
belkı senınde 3.kız olur he ne dersın

dılekefem bak bu gece burdayız ve senle sohpet edıcez ay tam gelıyon herkezsın gıtmesıne denk gelıyon

aynen cnm kım ne derse desın oyle ınsalla hayırlı gelıne duserız haha
ınsalla cnm aramızda benım kayınvalıdemle aramızda oldugu gıbı bı sevgı saygı olur
bu arada sen babannenızden hıc bahsetmedın cnm nasıllar
ben yatırımı yarenıme yapım
belkı senınde 3.kız olur he ne dersın

inşallah canım rabbim hayırlısını nasip etsin hep...

benim kaynanam giresun görelede yaşıyor pek görüşmüyoruz.. görüşünce tek sorunumuz benim biraz titiz olmam oluyor:) pek dikkat etmiyor kaynanam bişeylere bende bişey demem ama işte huylanırım:)

bu arada görümcemle eltim hamileler biri 2 ay biri 2.5 aylık ikisininde bir kızları var bakalım onların ne olcak merakla bekliyorum:)

bende kız çok istiyorum ama nasip kısmet..
biliyorsun benim bide tedavilerle oluyor kolay olmuyor yani seneye başlıcam çalışmalarına nasip kısmet bi kız olsa fena olmaz:) ama erkek olsada sorun etmemki çocuklarımı çok seviyorum ben sadece oğlum var diye kız olsun isterim yani:)

allah bozmasın canım kaynanala muhabbetinizi yakınmı oturuyorsunuz?

inşallah canım rabbim hayırlısını nasip etsin hep...

benim kaynanam giresun görelede yaşıyor pek görüşmüyoruz.. görüşünce tek sorunumuz benim biraz titiz olmam oluyor:) pek dikkat etmiyor kaynanam bişeylere bende bişey demem ama işte huylanırım:)

bu arada görümcemle eltim hamileler biri 2 ay biri 2.5 aylık ikisininde bir kızları var bakalım onların ne olcak merakla bekliyorum:)

bende kız çok istiyorum ama nasip kısmet..
biliyorsun benim bide tedavilerle oluyor kolay olmuyor yani seneye başlıcam çalışmalarına nasip kısmet bi kız olsa fena olmaz:) ama erkek olsada sorun etmemki çocuklarımı çok seviyorum ben sadece oğlum var diye kız olsun isterim yani:)

allah bozmasın canım kaynanala muhabbetinizi yakınmı oturuyorsunuz?

hım o zaman uzaklar cnm gorustugnuzdede tam gorusuyorsunuz o vakıt bıraz hıjyenden uzaksada ıc goturmez ıste

bakalım gorumceye eltıye kızmı erkekmı gelıcek
tabıkıde 3 oglun olsa sorun olmaz degısıklık ıstensede
bak benım kv 3 tane aslan gıbı buyutmus ne guzel
onda bızıde kızı bıldı kadıncagız hep o sekılde dıyo zaten
kv ıle 25 dk cnm aramız onlar gelır bız gıderız tabı ben ozlerım telle ararım gıdemesemde okadar ıyı bırısı kı cnm gercekten cok sevıyorum

hım o zaman uzaklar cnm gorustugnuzdede tam gorusuyorsunuz o vakıt bıraz hıjyenden uzaksada ıc goturmez ıste

bakalım gorumceye eltıye kızmı erkekmı gelıcek
tabıkıde 3 oglun olsa sorun olmaz degısıklık ıstensede
bak benım kv 3 tane aslan gıbı buyutmus ne guzel
onda bızıde kızı bıldı kadıncagız hep o sekılde dıyo zaten
kv ıle 25 dk cnm aramız onlar gelır bız gıderız tabı ben ozlerım telle ararım gıdemesemde okadar ıyı bırısı kı cnm gercekten cok sevıyorum
canım insan insan olduktan sonra sorun yok.. o seni ezmek istese isterse çinde olsun ordan bile yeter sana meraketme:)

canım ben hijyen olayım var ya fena takıyorum huylanırım ondna...

ben arada ararım canım zaten telefonla konuşma olayını fazla sevmiyorum ben:)

şekerim ben yatayım artık benim oğlan sabah çok erken kalkıyor uykusuz kalınca bakamıyorum zorlanıyorum:)
arasımı çok öp yerime eymen olsa onu yakalar yanaklarıyla damaklarını kaşırdı.. bizimki çok komik saçlarımıza yapışıp çekiyo kendine bi yalap şulap yalıyor suratımızı hı hııııı hııı diyerek damakları kaşıyor:) neyse şeker kaçtım gittim ben kendine iyi bak öp kuzuları..

canım insan insan olduktan sonra sorun yok.. o seni ezmek istese isterse çinde olsun ordan bile yeter sana meraketme:)

canım ben hijyen olayım var ya fena takıyorum huylanırım ondna...

ben arada ararım canım zaten telefonla konuşma olayını fazla sevmiyorum ben:)

oda dogru cnm
ıjyenık olmayan ortam ıster ıstemez bozuyo ama huyu suyu ıyıyse sorun yok
ben sevdıklerıme telde konusmayı severım cnm rahatlarım sankım
bıde ıkı sohpet edıcek ınsan olmayınca

şekerim ben yatayım artık benim oğlan sabah çok erken kalkıyor uykusuz kalınca bakamıyorum zorlanıyorum:)
arasımı çok öp yerime eymen olsa onu yakalar yanaklarıyla damaklarını kaşırdı.. bizimki çok komik saçlarımıza yapışıp çekiyo kendine bi yalap şulap yalıyor suratımızı hı hııııı hııı diyerek damakları kaşıyor:) neyse şeker kaçtım gittim ben kendine iyi bak öp kuzuları..

ıyı geceler kuzum
ınan su an arası anlattın sankı yanagı mıza yapısıyo damak kasıtooyo o arada konusuyo bıde elını bı atıyo saclarımızı cekıyo
resmen aynı neyse hadı ıyı geceler

cnm ben bı cıtcıtlı bıde ınce pıjama takımı gıydırıyorum
benım aklım dunku yazlık kıyafetlerde arasın hıc yazlıgı yok dahada 2 ay var bedenı kestırıp alamadım neysekı kanz calısanı 15 gun sonra daah cok cesıt gelıcek dedı hımmm dedım oteledım duygularımıda

ben öteleyemiyorum pek =) şimdiden yazlığı var önümüzdeki kışa bile kaymaya başladık .
yazlık mothercare dan üç ay önceden iki tane şort-tşört takım almıştım . anneannemiz gelirken sobe den salopet , üç-beş tşört ve şort fln getirmiş. geçtiğimiz haftasonu jujubeden saksafon ( deniliyor salopetin kalın askılısı tşört giymesine gerek yok ) aldım. hatta onlar o kadar çok hoşuma gidiyordu ki bunu bayramlık mı yapsam diyorum =))
sonraa yine geçtiğimiz haftasonu mothercare dan başka bir salopet daha aldım =) görüp beğendikçe alıyorum . kimi 6-9 ay kimi 9-12 hele ilk aldıklarım 1-1.5 yaş =)) o zamanlar kestirememiştim . bol olsada bir şey olmaz yaz bol ifil ifil olur dedim :p erkek çocuklarına bolda yakışır dedim ; almak istiyorum ya =)

Gunaydin kizlar.bikac gundur giremedim foruma.grcmisi henuz okuyamadim.
Dun baharatcidan polen diye bisey aldim.sutu artiriyormus.deneyip size yazacagim.
Bu arada masallah songul cok guzelsin gecen fotonu koymustun.

ben öteleyemiyorum pek =) şimdiden yazlığı var önümüzdeki kışa bile kaymaya başladık .
yazlık mothercare dan üç ay önceden iki tane şort-tşört takım almıştım . anneannemiz gelirken sobe den salopet , üç-beş tşört ve şort fln getirmiş. geçtiğimiz haftasonu jujubeden saksafon ( deniliyor salopetin kalın askılısı tşört giymesine gerek yok ) aldım. hatta onlar o kadar çok hoşuma gidiyordu ki bunu bayramlık mı yapsam diyorum =))
sonraa yine geçtiğimiz haftasonu mothercare dan başka bir salopet daha aldım =) görüp beğendikçe alıyorum . kimi 6-9 ay kimi 9-12 hele ilk aldıklarım 1-1.5 yaş =)) o zamanlar kestirememiştim . bol olsada bir şey olmaz yaz bol ifil ifil olur dedim :p erkek çocuklarına bolda yakışır dedim ; almak istiyorum ya =)

Cnm inan benimde icimde sisti alamadim ama iyiki dogmadan almamisim simdi 1 yas ustundekileer yaza nerdeyse 2 ay var alsam 1 yas ya daha kg alirsa yada buyuk alirim sabit kalirsa diye tutuyorum kendimi ay yazliklarla ne tatli olucklar kimbilir
Artik birdi.iki oldular kizimada yazliklarini duzucem onlara bisey almaktn cok zevk aliyorum

X