2012 kasım bebekleri büyüyor..

kızlar benim kızım arada öksürüyor arada da hapşırıyor hastamıdır yoksa tozdan mı etkileniyor acaba. havalar soğuk hastaneye götürmekten de korkuyorum . burda çocuk doktorumuz yok çünkü.37 günlük bebeğim ne yapayım bi akıl verin lütfen

kızlar benim kızım arada öksürüyor arada da hapşırıyor hastamıdır yoksa tozdan mı etkileniyor acaba. havalar soğuk hastaneye götürmekten de korkuyorum . burda çocuk doktorumuz yok çünkü.37 günlük bebeğim ne yapayım bi akıl verin lütfen

tatlım bızım ufaklıkta öksuruyo hemıde balgamlı oldununhıssedıyrum brnuda tıkanoyo arada ama bızım ablamız grıptı öpmesının engelleyemedık ondan gectı
bıkaç gun önce dr a gösterdım sadece balgamını atsın rahatlasın dıye 1 cay kaşıgı ıcırmek uzere surup verdı
3 4 saatte bı çksuruyodu bızımkıde
bence ötur cnm ne olur ne olmaz bıde dr görsun

kızlar oğlum 3 4 gunde kaka yapıyo
ama bı kaka yapıyo ınanamazsınız resmen bıkaç guluk yapıyo
bez tamamen doluyo bıde taşıyo
yanı sılmekle falan asla arınmaz bugun yıne öle yaptı
tamda avm gıdıcektık eşim dıyodkı ay avm de yapsa ne yapardık adamın gözu korktu hemen belden aşagı yıkadk
sızde durumlar nasıl

süt yapıyo diye bulgur pilavı yemiştim sadece o gaz yaptı ağlama krizi yaşadık ama öncesinde vardı kakanın rengi

tamda avm gıdıcektık eşim dıyodkı ay avm de yapsa ne yapardık adamın gözu korktu hemen belden aşagı yıkadk
sızde durumlar nasıl
canım benimkide dünden beri yapamamıştı ama çok ağladı dün gece 9 da bir uyandı sabaha karşı yattı çok uğraştık ,
2,3 gündür hep böyle bir uyanıyo gaz sancısından uyuyamıyoruz hep ağlıyor yavrum bugün kakasını yaptıda rahatladı, banyo yaptırdım uyudu.
emziriyorum fazlasını kusuyor , gazını alıp yerine yatırıyorum gaz sancısından kıvranıyor tekrar kucağıma alıyorum omuzuma doğru tutunca gak diye tekrar gaz çıkarıyor bu seferde uykusu bölününce sürekli ağlıyor off bu gaz ilaçlarıda faydamı etmiyor anlamadım . ben birde yediklerime çok dikkat etmiyorum ondanmı acaba.yada bazı çocuk çok gazlı olurmuş ne yapsak olacak demekki.

sızde durumlar nasıl

bizimkide seninki gibi günde 4 5 defa yapardı ilk zamanlar. şimdi dediğin gibi 2 3 günde bir yapıyo. ama seninki kadar çok değil ya:KK1: kız ya belki ondandr kibar kibar:KK34:

canım benimkide dünden beri yapamamıştı ama çok ağladı dün gece 9 da bir uyandı sabaha karşı yattı çok uğraştık ,
2,3 gündür hep böyle bir uyanıyo gaz sancısından uyuyamıyoruz hep ağlıyor yavrum bugün kakasını yaptıda rahatladı, banyo yaptırdım uyudu.
emziriyorum fazlasını kusuyor , gazını alıp yerine yatırıyorum gaz sancısından kıvranıyor tekrar kucağıma alıyorum omuzuma doğru tutunca gak diye tekrar gaz çıkarıyor bu seferde uykusu bölününce sürekli ağlıyor off bu gaz ilaçlarıda faydamı etmiyor anlamadım . ben birde yediklerime çok dikkat etmiyorum ondanmı acaba.yada bazı çocuk çok gazlı olurmuş ne yapsak olacak demekki.

cnm Allatan ızımkıne rahatsızık vermıyo kaka yapmamak
kıyamam bebışşıne ya annesı kımbılır ne kadar rahatsız edıyo onu
cnm ben yedıklerımıe dıkkat etmıyorum sukur gaz problemı yok ama ablam gazlı ne yese bebegıne gaz yapıyodu
dr lar yok desede en yakın sahıdım ablam
ben kıızmda zınco kullanıp cok memnun kalmıştım
ablamda esra erolun tarıfını cok yapıyodu kızını rahatlatıyodu bı onu dene cnm ıstersen
bıde yedıklerıne braz kımyon atkı sutten gecmesın eskıler öle der

ilk defa oğluma mama verdim. Mama bitince hiç gazı çıkmadı? Emdikten sonra büyük adam gibi geğiren bebiş mama içince gaz çıkarmadı:)) Mama gaz yapmıyo mu?

bizimkide seninki gibi günde 4 5 defa yapardı ilk zamanlar. şimdi dediğin gibi 2 3 günde bir yapıyo. ama seninki kadar çok değil ya:KK1: kız ya belki ondandr kibar kibar:KK34:

aa evet yazısmıştık hatta bu konuda
bende anlamadım 40 gunden sonra en az 4 5 yapan yavrucak ekonomıge gectı
senın kız kıbar demekkı
valla ben ömrumde öle kaka görmedım

ilk defa oğluma mama verdim. Mama bitince hiç gazı çıkmadı? Emdikten sonra büyük adam gibi geğiren bebiş mama içince gaz çıkarmadı:)) Mama gaz yapmıyo mu?

aaa kuşum benım senın sutun ıyıydı nıye mama verdın
valla ben en son 6 yıl önce kızıma verdım unutmuşum mamada gaz cıkıyomuydukı

egemm cnm nasılsın maşalla senın kız pek tatlı
Allah analı babalı buyutsun

teşekkür ederim allah razı olsun canım yha cümlesinn çocukları analı babalı büyütsün rabbim acılarını göstermesin
kaka konusuna gelince bizimde sapsarı kaka ve günde4-5kere yapıyo her deiştrdigimde kaka oluyo az ve sık evim sobalı bazan gece sabaha kadar 1kere yada hiç alamıyorum pişik olmus poposu gece deiştirdigimde ıslak mendil kullanıyorum gündüz ılık su pamukla siliyorum bepanten krem kullanıyrum genede böle yanıka benzer şekilde salı günü doktora götürcez inşaallah bu arada duyma testi yapıldı ama kalca usg si 1.ayda olcakmıs

aaa kuşum benım senın sutun ıyıydı nıye mama verdın
valla ben en son 6 yıl önce kızıma verdım unutmuşum mamada gaz cıkıyomuydukı

yok ya hala iyi çok şükür. eşime eczaneden aptamil in tanıtım paketlerinden vermişler. sk tarihi geçecekti merakımızdan denedik:))

bide bizim her bezde mutlaka az az kaka oluyo ama günde 1 sefer iyi kaka yapıyo.ama yapana kadar baya uğraşıyoruz:)

teşekkür ederim allah razı olsun canım yha cümlesinn çocukları analı babalı büyütsün rabbim acılarını göstermesin
kaka konusuna gelince bizimde sapsarı kaka ve günde4-5kere yapıyo her deiştrdigimde kaka oluyo az ve sık evim sobalı bazan gece sabaha kadar 1kere yada hiç alamıyorum pişik olmus poposu gece deiştirdigimde ıslak mendil kullanıyorum gündüz ılık su pamukla siliyorum bepanten krem kullanıyrum genede böle yanıka benzer şekilde salı günü doktora götürcez inşaallah bu arada duyma testi yapıldı ama kalca usg si 1.ayda olcakmıs

daha kucuk ya annesı ondan kakalar öel bızımde öleydı her bezı kakalıydı
ben hep ıslak mendıl kullanıyorum cnm hıc pişik olmadık
ay sızınkı baya derın olmuş kıyamam ya bende gece kaka yapmadıysa degıştırmıyorum dr da öle dıyo
bızım usg de 1.5 aylıkken oldu

yok ya hala iyi çok şükür. eşime eczaneden aptamil in tanıtım paketlerinden vermişler. sk tarihi geçecekti merakımızdan denedik:))

bide bizim her bezde mutlaka az az kaka oluyo ama günde 1 sefer iyi kaka yapıyo.ama yapana kadar baya uğraşıyoruz:)

hevesınızı aldınız demekkı he
bakalım gak cıkıcakmı
ne yaptı pekala cnm bıberonu becerdımı hemen

daha kucuk ya annesı ondan kakalar öel bızımde öleydı her bezı kakalıydı
ben hep ıslak mendıl kullanıyorum cnm hıc pişik olmadık
ay sızınkı baya derın olmuş kıyamam ya bende gece kaka yapmadıysa degıştırmıyorum dr da öle dıyo
bızım usg de 1.5 aylıkken oldu

yha malasef oldu böle gece kaka yapmasa bende deişmiycem ama yapıyo usg için1ay denildi bu arada bi bebegin bagırsak ve mide gazı cıkınca mutlu olan midesi bulanmayan tek insan anne heralde ben mutlu oluyorum :KK1::KK1:

canım benimkideöyle her bezi az kakalı ama bugün bayağa yaptı demekkii ondanmış oğluun hzuursuzluğu.
bu kakanın olması gereken normali neki acaba günde kaçkere yani

cnm Allatan ızımkıne rahatsızık vermıyo kaka yapmamak
kıyamam bebışşıne ya annesı kımbılır ne kadar rahatsız edıyo onu
cnm ben yedıklerımıe dıkkat etmıyorum sukur gaz problemı yok ama ablam gazlı ne yese bebegıne gaz yapıyodu
dr lar yok desede en yakın sahıdım ablam
ben kıızmda zınco kullanıp cok memnun kalmıştım
ablamda esra erolun tarıfını cok yapıyodu kızını rahatlatıyodu bı onu dene cnm ıstersen
bıde yedıklerıne braz kımyon atkı sutten gecmesın eskıler öle der
demekkş kişiden kişiye değişiyor herhalde canım.esra erolun tarifinide uygulayayım .sab simplex kullanıyorum o bitsinde birde zinco alayım canım ne yapalım uğraşıcaz senin oğlan yedikten sonra kaç kere gazını çıkarıyor.

hevesınızı aldınız demekkı he
bakalım gak cıkıcakmı
ne yaptı pekala cnm bıberonu becerdımı hemen

yok gak falan çıkmadı.üstüne emzirdm bile:)

ilk zamanlarda sarılığımızdan dolayı uyanamıyordu bizde süt sağıp biberonla veriyorduk alışkın ondan.ben birde biberonu uyurken vermeyi terch ediyorum o yüzden banyo sonrası uyku arası kaptırdım mamayı:)

yha malasef oldu böle gece kaka yapmasa bende deişmiycem ama yapıyo usg için1ay denildi bu arada bi bebegin bagırsak ve mide gazı cıkınca mutlu olan midesi bulanmayan tek insan anne heralde ben mutlu oluyorum :KK1::KK1:

ahhhh ahhhh o gaz bızım ıcın cok önemlı bızdede durum aynı
usg fılmı cnm bellı bı tarıhe kadar 2 de cektırende oluyo
cok basıt bı ışlem

canım benimkideöyle her bezi az kakalı ama bugün bayağa yaptı demekkii ondanmış oğluun hzuursuzluğu.

demekkş kişiden kişiye değişiyor herhalde canım.esra erolun tarifinide uygulayayım .sab simplex kullanıyorum o bitsinde birde zinco alayım canım ne yapalım uğraşıcaz senin oğlan yedikten sonra kaç kere gazını çıkarıyor.

esra erol tarifi nedir

cnm valla ne yalan söleyım
bıde korkuyorum da kendım nazar etcem bu cocugu
ben emzıryorum aras tabı memede uydu numrası yapıyo hıc ellemıyorum gaz falan cıkarmıyroum yatırıyorum
gaz operasyonu yapmıyoruz
o kendı ışını halledıyo

X