2012 kasım bebekleri büyüyor..

canım ne kadar hoşsun maşallah diyeim nazar değmesin çok da yaşın küçük duruyor benim hayalimden daha güzelçıktın. daha olgun yaşlarda filan düşünüyordum seni.
şimdi yaşını söylüyormuşsun ama yüksek dersen asla inanmam zaten.çocukalr sanada benziyor canım babalarını bilmem ama anneye benziyorlar.

canım ne kadar hoşsun maşallah diyeim nazar değmesin çok da yaşın küçük duruyor benim hayalimden daha güzelçıktın. Daha olgun yaşlarda filan düşünüyordum seni.
şimdi yaşını söylüyormuşsun ama yüksek dersen asla inanmam zaten.çocukalr sanada benziyor canım babalarını bilmem ama anneye benziyorlar.

cnm benım esımlede aslında bıraz benzıyoruz ama gercekten cocuklar aynı babalarına benzıyo
ben 27.5 yasındayım cnm 30 a yaklasınca bucuklara gectım
zeynoda benı daha farklı hayal etmıs acaba ıkıcocuktan dolayımı

rana 20 günlükken

Eklentiler

• $181220122600.jpg
    $181220122600.jpg
    43,6 KB · Görüntüleme: 118
Son düzenleme:
cnm benım esımlede aslında bıraz benzıyoruz ama gercekten cocuklar aynı babalarına benzıyo
ben 27.5 yasındayım cnm 30 a yaklasınca bucuklara gectım
zeynoda benı daha farklı hayal etmıs acaba ıkıcocuktan dolayımı

evet canım kesinlikle 2 çocuktan dolayı bende öyle düşündüm . şimdi bende tek çocuk olduğu için belkide.

2 çocuk deyince yaş büyük geldi halbuki ne alaka 30 ün üstünde biri de tek çocuklu olabilir değilmi?

ama ne güzel genç yaşta iki çocuk annesi olmak güzeldir.30 gelmeden en az iki lazım zaten.tabi yine Allah bilir.
ama çok hoşuma gittin canım çok hoş güzel , alımlı, kibar bir bayana benziyorsun anaç yönün ağır basıyor.
banada bak kendimi falcı gibi hissettimbi an :KK1::KK1:

evet canım kesinlikle 2 çocuktan dolayı bende öyle düşündüm . şimdi bende tek çocuk olduğu için belkide.

2 çocuk deyince yaş büyük geldi halbuki ne alaka 30 ün üstünde biri de tek çocuklu olabilir değilmi?

Ama ne güzel genç yaşta iki çocuk annesi olmak güzeldir.30 gelmeden en az iki lazım zaten.tabi yine allah bilir.
Ama çok hoşuma gittin canım çok hoş güzel , alımlı, kibar bir bayana benziyorsun anaç yönün ağır basıyor.
Banada bak kendimi falcı gibi hissettimbi an :KK1::KK1:

cıddı anlamda fal okuyo gıbı hıssettım bak cok tesekkur ederım cnm
dr umda bana nedense hep anac dıyo nedenkı acaba o ızlenım var cok hos
bu arada sızıde gorebılcekmıyız kı

ben bıraz erken evlendım cnm 19 yasında sanırım ondan genc anne oldum

bencede mertur seni de görelim bak valla maç bitti hadi yatalım diyen bi adam var tepemde yine yaa off:KK14::KK14::KK14:

ay iyiki girmişim bu gece kızlar neler kaçıracaktım yoksa çok tatlısın cnım sen ve kzıın bir genç anne daha .sendemi kapalısın canım

bu arada yarencim bende kapalıyım.

cnm ben senı hep o resımdekı gıbı canlandırmısım nedense hemen modumu degıstıreyım

yaren sen nasıl koyup kaldırdın resmini

resım koyuyosun ya cnm
sonra oraya msj duzenlemeye gelıyosun gelısmıs duzene tıklıyosun orda asagıd eklentı ekle var oraya tıkladıgında koydugun resım karsına cıkıcyo carpıya basıyosun kaydet dıyosun hoppp mertur ucuyo goremeyen uzuluyo

X