2012 kasım bebekleri büyüyor..

Bak kıskandık he bak benımde kızımaaaaa
aa hep oglumunmu resmını koyucamEki Görüntüle 681043 Eki Görüntüle 681044 Eki Görüntüle 681045
maşallah canım bu ne güzellik aras ablasına çok benziyor
selam annecikler anneannemizi geçirdik biraz önce kaldık bir başımıza =(
bugün mama sandalyemizde geldi . oğlum sevdi gibi , oturttum masa tablasına vurmaya başladı =)
bende bugün ilk kez biraz oturttum biz yemek yerken . önünede oyunca koydum aynen masanın tablasına vurup oyuncakalrı yakalamaya çalışıyordu. rahat rahat yemeğimizi yedik.resmini çektim hemen çok tatlı görünüyordu oturuken.
Merhaba arkadaşlar bu sefer güzel haberle geldim. Kültürümüz temiz çıktı. yakamızı bırakmayan enfeksiyon sonunda bitti.
çok sevindim canım gözünaydın allah bir daha göstermesin.

canım çok teşekkür ederim. bir diş hekiminden duymak beni rahatlattı.demekki çok husursuzluğu olursa calpolde verebilirim. hiç aklıma gelmemişti.çok sağol.

canım senin takvimin yok bebeğin nekadrlık sanırım bizim seninle bdt aynıydı benim bdt 11 kasımdı ama ben 5 kasımda doğurdum. bugece ilk kez mama sandalyesine oturttuk kısa süreli ama çok hoşuna gitti.
aynen canım bende eve gelince hiç bir iş yapmıyorum sadece yemek dışında hep oğlumla ilgileniyorum .uyuyuncada bende yorgunluktan hemen yatmak istiyorum oyüzden sürekli giremiyorum.

sizin mama sandalyeniz nasıl =)

beyaz tenli yani açık kumral ela gözlü gibi düşünüyorum ama bilemedim

biraz geç yazdım ya gs göl attı da halay çekiyoduk kocişle

songül kızın çok güzel oğlunda çok yakışıklı bunları bu kadar cici görünce asıl analarını merak etttim:) maşallah rabbim nazarlardan korusun

Tamamdır annesının resım gelıyo ama 5 dk sonra
kapalıyım
cokta guzel canlandırmayın he hayal kırıklıgı olur sızde fotoları ayarlayın

oğlunda aldın tekrar mı mama sandalyesi almayı düşünüyorsun ?

aslında düşünmüyorum.onu bir arkadaşa vermiştik kullansın diye.o da bize söylemeden bir akrabasına vermiş bakalım ondan geri alabilirsek 2 ay içinde almama gerek kalmaz tabii.yoksa alıcaz artık

aslında düşünmüyorum.onu bir arkadaşa vermiştik kullansın diye.o da bize söylemeden bir akrabasına vermiş bakalım ondan geri alabilirsek 2 ay içinde almama gerek kalmaz tabii.yoksa alıcaz artık

kötü olmuş yine yine alıncak şeyler değil . bugünlerde ben arka arkaya bayaa şey alıp masraf yaptım kendimi ikincide kullanırım diye teselli ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…