2012 kasım bebekleri büyüyor..

maşallah kızlar sizin bebişlerinize.benim defnem 6 günlük.sütüm çok az mecburen mama veriyorum.gazını çıkarmakta zorluk çekiyor ve uykuya hasretiz.mama vermezsem açlıktan öleck yavrum.sütüm artsın diye midem çöplüğe döndü.süt sağma makinesi kiraladım.o kadar az süt çıkıyor ki anlatamam.doymadığı içinkakasını da 1 kere yapıyor.bugün hep çiş yaptı hiç kaka yapmadı.moralim çok bozuk.süt olmadığı için sinirleniyorum ve etrafımdakileri kırıyorum.Allahım biran önce sütümüzü artırmayı nasip etsin inşallah...

canım bende günde bir yada iki kere mama veriyorum.dr brown'un biberonları var anne memesi gibi az az akıyor onu dene derim.sütün bol olması içib ben humana still tea ve boza bide sahlep içiyorum her gün.

ya kızlar bışı sorucam ben dogum yaptıgım gunden berı felaket ıshalım humanadan şüphelenıorum ama bır fıkrı olan varmı ? humana cayı ıshal yaparmı ? sutum az gelıo ıcmesemde olmaz ama sırt pırt vc ye gtmektende artık makatım yandı yanı ayıptr solemesı zaten dıkışlerın verdgı acı yetmezmış gıbı bıde bu var başımda ne yapcm bılmıorum wallaa a

canım bende humanayı kullanıyorum ki sen biliyosun benim nası kabız olduğumu :KK70: yani hiç ihtimal vermiyorum. ah keşke ishal yapsa :))

bizde ara ara oluyo ilk kustuğunda çok korktum snrasnda da avuç dolusu kusmuştu dr.a sordum
üst üste fazla kusarsa o zaman dikkate almak lazım diğerleri normal dedi..

Canım benim bebeğimde balgamlı gibi çıkartıyor bende öyle düşünmüştüm dr sordum hiç birşey demedi kusması normal dedi. Benim kızım maşallah yiyor yiyor kusuyor hemen aranıyor boşluğu doldurmak için...,sen de sor doktora ama hasta değil yani için rahat etsin...
Tesekkurler kizlar biraz icim rahatladi haftaya dr.a goturcm ins o zaman dr.sda sorar iyce ogrenrm

ya kızlar bışı sorucam ben dogum yaptıgım gunden berı felaket ıshalım humanadan şüphelenıorum ama bır fıkrı olan varmı ? humana cayı ıshal yaparmı ? sutum az gelıo ıcmesemde olmaz ama sırt pırt vc ye gtmektende artık makatım yandı yanı ayıptr solemesı zaten dıkışlerın verdgı acı yetmezmış gıbı bıde bu var başımda ne yapcm bılmıorum wallaa a

Canım rezene mi içiyorsun ? Eğer rezene içiyorsan kesin ondandır.

sevgili anneler benm bebegim 14.günlük derisi soyuluyor her yeri nn eller ayaklar bacak
bide yüzünde ve boynunda igne ucu kadar minik sivilce gibi var neden olabilir?:26::26::26::26:

sevgili anneler benm bebegim 14.günlük derisi soyuluyor her yeri nn eller ayaklar bacak
bide yüzünde ve boynunda igne ucu kadar minik sivilce gibi var neden olabilir?:26::26::26::26:

​canım anne karnından çıkınca su sabunla yıkamıyolar doğal hali ile siliyorlar ya bu da göbeği düşene kadar yıkamadığımız için dış dünyada hafif kuruluğa yol açıyor bebek yağı kullanabilirsin,yüzdeki sivilclerde iyiymiş süt yarıyormuş,hormonları çalışmaya başlıyormuş bebişlerimizin benimkini ergenlik sivilcesi gibi bastı geçen hafta bir kere gülsuyu ile sildim sonra geçti

benim çocuktamı bi sıkıntı var yaa neden böyle oluyor...
sürekli memede durmak istiyor uyanık olarak normal bi şekilde durmuyor.emeyim diyor doyduğunu hissetmeyip emip kusuyor.
sonra acıkıyor tekrar emmek istiyor bu sefer süt kalmıyor aç kalıyor.
ne yapıcağımı şaşırdım neden böyle yapıyor.uyanık olarak durmuyo bi türlü sürekli yalanıyo
ne yapıcam ben..:KK5:

Canım rezene mi içiyorsun ? Eğer rezene içiyorsan kesin ondandır.

bende içiyorum rezene ama hiç öyle bir etkisini görmedim keşke biraz yapsa iyi olur doğumdan sonra feci sıkıntı yaşıyorum tuvalet konusunda :s hemoroid oldum doğumdaki ıkınmadan dolayı :KK43:

sürekli memede durmak istiyor uyanık olarak normal bi şekilde durmuyor.emeyim diyor doyduğunu hissetmeyip emip kusuyor.
ne yapıcağımı şaşırdım neden böyle yapıyor.uyanık olarak durmuyo bi türlü sürekli yalanıyo

benimki de öyle canım kayınvalidem bu çocuk aç diye hep kucağıma vveriyor ama bebekler sadece aç oldukları için emmek istemiyorlar anne kucağı arıyorlar benimki kucakta uyuyor yerine koyunca uynanıyor gündüz sürekli memede:KK1:...gece ise 2 saat aralarla kalkıp emiyor gece kesik kesik de olsa uyuyorum ama gündüz biraz zor biraz da kayınvalidemle zor birkaç gün sonra gidicek bakalım biz de bir düzen oturturuz inşallah

canım bi<imkininde derisi soyuldu sonra geçti merak etme çok normal anne karnında iken onu koruyan tabakayı atıyor.sivilcelerimiz hala var. anne sütünden miş.

ah canım aynı benim oğlanı tarif etmişsin. uynaıkken emiyor emiyor sonra kusuyor sonra acıkıncada süt kalmıyor tabi.arada mama takviyesi yapıyorum.ama emipte uyursa hiç sorunumuz yok , 2-3 saat uyuyor sütümde birikmiş oluyor zaten.doktorumuz aç değil se bile hep aranır emme refleksi çok normal dedi.2 saat arayla ver diyor ama uyanıkken mümkün değil basıyor çığlığı.
oyundan filan anlamadıkları için oyalanacakları tek şey meme.uyanıkken çok yoruyor beni. dün gece 21,00 de bir uyandı sabaa karşı saat 3 tü yattığında gaz krizine girdi çocuk çok ağladı yavrum hep emmek istedi sanki, emince sancısını hafifletiyor. bende hep emzirdim sonra saatler geçti çocuk yine aç baktım göğüslerim bomboş yaptım en son mama yedi uyudu.

Son düzenleme:
Canim bende iciorum humana ishal felan yapmadi hatta felaket kabizlik yasiorum mahfoldm valla kan ilacini birakcam bikacgun bakalim..ya kizlar bise sorcam oglum azonce emdikten sora fazlaligini cikarirken balgamli gibi cikardi acaba hstami oldu ya:KK43:( hicbi sikayetimiz yok ama ne hapsurma ne oksurme hersey yolunda cok sukur ama nie bole oldu anlamdm..hic yasayan yada bi fikri olan varmi bunla ilgili:26:

benim oğlumda emdikten sonra sürekli çıkarıyodu bi kaç gündür biraz fazlalaştı fışkırtıyo ve baya kusuyodu dün doktora götürdüm reflü dedi ilaç verdi perşembeye kadar kullanıp kontrol var halen geçmemişse süt ürünleri diyeti veriliyomuş anneye:18:

canım benim doktorumda sütten olur dedi , yediklerine dikkat et bir süre yağlı , kızartma ve baharatlı tüketme çok dedi ,biraz dikkat ettim bende geçti 1 haftada

bende içiyorum rezene ama hiç öyle bir etkisini görmedim keşke biraz yapsa iyi olur doğumdan sonra feci sıkıntı yaşıyorum tuvalet konusunda :s hemoroid oldum doğumdaki ıkınmadan dolayı :KK43:

canım rezeneyi nasıl içiyorsun , aktardan tohum olarak alıp demleyip içiyorum ben , poşet çay filan içiyorsan onlar o kadar çok fayda etmiyor kabızlık konusuna :KK17: benim hemoroidim vardı allahtan kabızlık yaşamdım :KK17:

günaydın annecikler dün gece sağ göğsümde bir ağrı vardı gece farkettim ki sağ göğsümde bir kitle var ve çok fena ağrıyor , üzerine dokunamayacak kadar :KK43:
sizede böyle birşey oldu mu hiç , eşime söyledim süt mü kurudu içinde acaba dedi ya da süt kanalı mı tıkandı dedi de böyle birşey var mıdır :s ne yapabilirim yaa çok fena ağrıyor :KK43:

canım nazardanda oluyormuş böyle şeyler, süt bir anda gelip tıkanmışta olabilir
benim bildiğim geçmediyse tabi dene istersen , ılık duş al duşta tarakla aşağıya göğüs ucuna doğru tara göğsünü duştan çıkıncada eşine yada annene tarat tarakla , ve okuyup üflesinler hemen geçer , tecrübeyle tabidir :21::21::21:

kızlar ya ben ışıtme kalça usg topuk kanı bıde asısını tamamladım
falat bugun telde arkadaşgörme testı var onu yaptırcam dedı haydaaaa o nerden cıktı ılk duydum varmı bılgınız

canım geçmişi okuyamadım mevlit telaşımız vardı.o yüzden cevaplayan oldu mu bilmiyorum ama görme testini 3. ayda yaptıracaksın.

günaydın annecikler dün gece sağ göğsümde bir ağrı vardı gece farkettim ki sağ göğsümde bir kitle var ve çok fena ağrıyor , üzerine dokunamayacak kadar :KK43:
sizede böyle birşey oldu mu hiç , eşime söyledim süt mü kurudu içinde acaba dedi ya da süt kanalı mı tıkandı dedi de böyle birşey var mıdır :s ne yapabilirim yaa çok fena ağrıyor :KK43:

canım cvp veren oldu mu bilmiyorum ama bende de ilk haftalarda olmuştu.sıcak suyla ov ya da havluyu ütüleyip o kitle olan yere sıcak sıcak sar.süt kanalın tıkanmıştır.benimkinde kızarıklık da oluyordu.sonra o kanal açılınca hafif irinli gibi süt geldi. o kısmı sağıp döktüm.

merhaba kızlar bebısler buyuyor maşallah hepsine bizde buyuyoruz yazdıklarınızı okuyorum mama ı halde guverin benım sutum geldıgnde 3defa falan mama takvıyesı yapıyorum zaten cok tok oldugu zaman kendısı almıyor en azından ıcım rahat oluyor ve bebısımın kılo alımıda cok ıyı..tek sorunumuz tuvaletımızı yapamıyoruz onuda sımdılık fıtılle halledıık. gunden gune baktıkca okdar farklı gelıyor kı buyudugunu görmek cok ıyı ceylınım aglıyoer hoscakalın

canım bende emzirmenin yanında mama veriyorum.aptamil veriyorum.ama kızım fena halde kabız oldu.dr da aptamilin konformil diye bi maması var ondan ver dedi.şimdi.günde 1 kez konformil kalan öğünlerde aptamil veriyorum.kakasını rahatlıkla yapıyor

X