2012 kasım bebekleri büyüyor..

esra erol tarifi nedir
vallaha canım deminden beri google dan bakıyorum açamadım bir türlü ,

uygulayan bana dua edecek demiş.kimyonlu bir tarifmiş.sende bak istersen bulursan yazalım sayfaya,

bu arada senin sağ el sol ayak sol el sağ ayak uyguladım canım süper gaz çıkardı , Allah razı olsun.

tarifi buldum

YARIM FİNCAN SUYUN İÇİNE YARIM ÇAY KAŞIGI KİMYON VE KÜP SEKERİN DÖRTTE BİRİNİ KOYUP BİR KERE KANATMANIZ
YETERLİ… ILIK HAİNDE VERİP GÜNDE 1 YADA GAZ DURUMUNA GÖRE 2 KERE VERMENİZ YETERLİ..(ST.BY.ESRA EROL)

vallaha yarencim işe yarasın sana çok dua edicem:))

Yarım fincan suyun içine yarım çay kaşıgı kimyon ve küp sekerin dörtte birini koyup bir kere kanatmanız
yeterli… ılık hainde verip günde 1 yada gaz durumuna göre 2 kere vermeniz yeterli..(st.by.esra erol

tarifi buldum

YARIM FİNCAN SUYUN İÇİNE YARIM ÇAY KAŞIGI KİMYON VE KÜP SEKERİN DÖRTTE BİRİNİ KOYUP BİR KERE KANATMANIZ
YETERLİ… ILIK HAİNDE VERİP GÜNDE 1 YADA GAZ DURUMUNA GÖRE 2 KERE VERMENİZ YETERLİ..(ST.BY.ESRA EROL)

vallaha yarencim işe yarasın sana çok dua edicem:))

ay yeterkı yarasın tatlım ya bebelerınızn huzurlu olsun kıyamam

ay yeterkı yarasın tatlım ya bebelerınızn huzurlu olsun kıyamam

aynen cvp gelmedi sanıp sordum google amcama:) face de de şöle yazmış kendisi:

GAZLI BEBEĞİ OLANLAR...YARIM ÇAY KAŞIGI KİMYON VE KÜP ŞEKERİN DÖRTTE BİRİNİ CEZVEDE KAYNATIN..SÜZGEÇLE SÜZDÜKTEN SONRA ILITIP 2 ÇAY KAŞIGI VEREBİLİRİNİZ. VE AKABİNDE EMZİRİN.. SONRADA BANA DUA EDİN :)))

aynen cvp gelmedi sanıp sordum google amcama:) face de de şöle yazmış kendisi:

GAZLI BEBEĞİ OLANLAR...YARIM ÇAY KAŞIGI KİMYON VE KÜP ŞEKERİN DÖRTTE BİRİNİ CEZVEDE KAYNATIN..SÜZGEÇLE SÜZDÜKTEN SONRA ILITIP 2 ÇAY KAŞIGI VEREBİLİRİNİZ. VE AKABİNDE EMZİRİN.. SONRADA BANA DUA EDİN :)))

haha 3.tarıf oldu
ablam dıgerı gıbı verdı cnm
fıncanın tamamını cok rahatattı bebışı

bu arada kızlar,
hamileyken kullandığımız elevit ve kan hapını hala kullnıyormusunuz
elevitte çok süt yapıyormuş.
bana doktorum haplarını bitene kadar kullan çabuk toprlanmana yardımcı olacak dedi.

haha 3.tarıf oldu
ablam dıgerı gıbı verdı cnm
fıncanın tamamını cok rahatattı bebışı

şimdi uyuyor yrın ilk işim bu tarifi denemek vallahi, 3 gündür gaz atağındayız bunaldım , hele gecenin bir yarısı ağlaması çok zor oluyor, bende fincanın tamamını vereyim

bir komşum bana yarım çay kaşığı kimyonu suda erit de içir bak gör gaz filan kalıyomu demişti,
kadına inanmayıp zararlı olur diye vermemiştim.

bu arada kızlar,
hamileyken kullandığımız elevit ve kan hapını hala kullnıyormusunuz
elevitte çok süt yapıyormuş.
bana doktorum haplarını bitene kadar kullan çabuk toprlanmana yardımcı olacak dedi.

cnm ben calsıyum kullanıyrum
sut verdıgım surece kullanıcam
kan hapına deavm edıyodum fakat bende gebelık sonrası kabız yaptı makat catlagını azdırdı dr bıraktırdı
ama ılk adet kanaman yoğun olucaktır o zman hemen başla dedı

şimdi uyuyor yrın ilk işim bu tarifi denemek vallahi, 3 gündür gaz atağındayız bunaldım , hele gecenin bir yarısı ağlaması çok zor oluyor, bende fincanın tamamını vereyim

bir komşum bana yarım çay kaşığı kimyonu suda erit de içir bak gör gaz filan kalıyomu demişti,
kadına inanmayıp zararlı olur diye vermemiştim.

ay cnm cok zor ya hem anne yıpranıyo hemde bebek yıpranıyo
bende aslında böyle olaylara temkınlı bakarım sonucta kımyon baharat dımı ama
baktım esra erol yapıyomuş ablama dedım hemencık oda yaptı memnun kaldı
amannn dedı esra erol bıle verıyo benmı vermıcem dedı

cnm ben calsıyum kullanıyrum
sut verdıgım surece kullanıcam
kan hapına deavm edıyodum fakat bende gebelık sonrası kabız yaptı makat catlagını azdırdı dr bıraktırdı
ama ılk adet kanaman yoğun olucaktır o zman hemen başla dedı

ben hapları hamileliğimin 6. ayında bıraktım:)) ve sadece 3 ay kullanabildim.

ben hapları hamileliğimin 6. ayında bıraktım:)) ve sadece 3 ay kullanabildim.

aa ben cok severım gebelıkte ılac kullanmayı
3.ayda kan suruba bı başladım doğuma kadar
calsıyum 5.ayda başladım doğuma kadar
bı elevıtte sınıfta kaldım ayda 7 kg alınca dr hemen kestı

Kizlar kendimi baya unutturdum kusura bakmayın ama Mira'm doğduktan hemen sonra sarılık ile şimdi de burun tıkanıklığı ile savaşıyor. Bugün 17.gunumuz tikanik burunla başımız belada. Yattığı oda 24-25 derece, buhar makinesini ara ara yarimsar saat çalıştırıyoruz, gunde 3-4 kez burnuna once solusyon damlatip sonra nazal aspiratorle çekiyorum ama o minik burun hala tikali.

Sizin çözüm önerileriniz neler?

X