-
- Konu Sahibi aycaeceberen
günaydın annecikler dün gece sağ göğsümde bir ağrı vardı gece farkettim ki sağ göğsümde bir kitle var ve çok fena ağrıyor , üzerine dokunamayacak kadar
sizede böyle birşey oldu mu hiç , eşime söyledim süt mü kurudu içinde acaba dedi ya da süt kanalı mı tıkandı dedi de böyle birşey var mıdır :s ne yapabilirim yaa çok fena ağrıyor
geçmiş olsun canım
2 gündür bende bununla uğraştım durdum ılık duş ılık ama çok sıcak olmasın kompres ve süt vermediğin zamnlarda süt sağmak işin çözümü kitle bende de var süt kanalları bebiş iyi emmediği için tıkanıyor allah korusun sonra iltihaba yol açarmış 2 gündür meme veremiyorum ben sürekli pompa ile sağıp veriyorum
günaydın annecikler dün gece sağ göğsümde bir ağrı vardı gece farkettim ki sağ göğsümde bir kitle var ve çok fena ağrıyor , üzerine dokunamayacak kadar
sizede böyle birşey oldu mu hiç , eşime söyledim süt mü kurudu içinde acaba dedi ya da süt kanalı mı tıkandı dedi de böyle birşey var mıdır :s ne yapabilirim yaa çok fena ağrıyor
he bu arada en son saat 8de sağdım sütümü şimdi yine sağdım 2 göğüsten de toplamda 50 mg çıktı .....Az di mi ?
merhaba kızlar bebısler buyuyor maşallah hepsine bizde buyuyoruz yazdıklarınızı okuyorum mama ı halde guverin benım sutum geldıgnde 3defa falan mama takvıyesı yapıyorum zaten cok tok oldugu zaman kendısı almıyor en azından ıcım rahat oluyor ve bebısımın kılo alımıda cok ıyı..tek sorunumuz tuvaletımızı yapamıyoruz onuda sımdılık fıtılle halledıık. gunden gune baktıkca okdar farklı gelıyor kı buyudugunu görmek cok ıyı ceylınım aglıyoer hoscakalın
tatlım perşembe benımde aynıydı htta sabah kaktım o şekılde
2 gune bışeyı kalmadı prolaktın hormonu arttıgı dönemde olurmuş
emzıren annelerde normalmış oysakı ben ne seneryolar yazdım kafamda Allah muhafaza
nerdesiniz millet benim kuzular uyuyo bu arada benim kızında kaka sayısıda azalmaya başladı merak etmeyin mutlaka geldiğinde yapar 10 güne kadar normalmiş ve evet hiç bi şekilde uyarmaya çalışmamak lazımmış ben ıkınıp sıkılmaya başlayınca karnını ovuyorum bacaklarını harek ettiriyorum başkada bi yolu yok sanırım
ya kızlar bışı sorucam ben dogum yaptıgım gunden berı felaket ıshalım humanadan şüphelenıorum ama bır fıkrı olan varmı ? humana cayı ıshal yaparmı ? sutum az gelıo ıcmesemde olmaz ama sırt pırt vc ye gtmektende artık makatım yandı yanı ayıptr solemesı zaten dıkışlerın verdgı acı yetmezmış gıbı bıde bu var başımda ne yapcm bılmıorum wallaa a
ya kızlar bışı sorucam ben dogum yaptıgım gunden berı felaket ıshalım humanadan şüphelenıorum ama bır fıkrı olan varmı ? humana cayı ıshal yaparmı ? sutum az gelıo ıcmesemde olmaz ama sırt pırt vc ye gtmektende artık makatım yandı yanı ayıptr solemesı zaten dıkışlerın verdgı acı yetmezmış gıbı bıde bu var başımda ne yapcm bılmıorum wallaa a
kendiliğinden mi geçti yaren , yoksa birşeyler yaptın mı
Canim bende iciorum humana ishal felan yapmadi hatta felaket kabizlik yasiorum mahfoldm valla kan ilacini birakcam bikacgun bakalim..ya kizlar bise sorcam oglum azonce emdikten sora fazlaligini cikarirken balgamli gibi cikardi acaba hstami oldu ya( hicbi sikayetimiz yok ama ne hapsurma ne oksurme hersey yolunda cok sukur ama nie bole oldu anlamdm..hic yasayan yada bi fikri olan varmi bunla ilgili:26:
Canim bende iciorum humana ishal felan yapmadi hatta felaket kabizlik yasiorum mahfoldm valla kan ilacini birakcam bikacgun bakalim..ya kizlar bise sorcam oglum azonce emdikten sora fazlaligini cikarirken balgamli gibi cikardi acaba hstami oldu ya( hicbi sikayetimiz yok ama ne hapsurma ne oksurme hersey yolunda cok sukur ama nie bole oldu anlamdm..hic yasayan yada bi fikri olan varmi bunla ilgili:26: