2012 kasım bebekleri büyüyor..

canım kalça usg sini genelde her dr söyler ama size niye söylenmemiş anlamadım. bizim dr 1 aylıkken çekiliyo dedi ama forumda 2 aylıkken çektirilcek diyen dr lar da çıktı. bebiş ne kadar senin?

1 aylıkken ve ücretsiz oalrak cekiliyo diye biliyorum daha doğrusu muayene ücretinin içinde oluyor işitme testi gibi ayrı ücret ödenmiyor. en azından bana öyle dediler.

benim bebeğimde emzik almıyor boğulacak gbi oluyo bende zorlamadım bazı geceler benimkide sancıdan sabaha kadar uyuyamıyo. emerken bi hırsla ve sinirle emiyo hıçkırır gibi seselr çıkarıyo hırıltılar cabası.. genzine kaçıyo cogu zaman ve ben yanlızken tuvalete bile gidemiyom leş gibi terliyorum saç baş ona göre pijamaların içinden çıkamadım indir kaldır hoplat emzir yatır pöööfff ne hala geldim ben bölee

Son düzenleme:
1 aylıkken ve ücretsiz oalrak cekiliyo diye biliyorum daha doğrusu muayene ücretinin içinde oluyor işitme testi gibi ayrı ücret ödenmiyor. en azından bana öyle dediler.

ben işitme testine ayrı ücret ödemedim hastanedeyken yapıldı 1 aylık oluncada kalça usg çekildi 60 tl ödedim muane parası hariç

biraz önce gaz sancısı için bi arkadaş sol el sağ ayak yada tam tersini birleştirin yazmış onu denedimm,,ayyy çocuk bi rahatladı kendinden geçti:)))
teşekkur edrim o arkadaşaa

biraz önce gaz sancısı için bi arkadaş sol el sağ ayak yada tam tersini birleştirin yazmış onu denedimm,,ayyy çocuk bi rahatladı kendinden geçti:)))
teşekkur edrim o arkadaşaa

rica ederizzz kayın valide sağolsun:)) faydalı bilgileri paylaşmak ve uygulamak için forumu takip ediyoruz.

Amaaaan benim güzel anne arkadaşlarım buraya taşınmış yeni gördüm. Kızlar bebeğim yarın 1 aylık oluyor zaman çabuk mu geçiyor sanki 9 ay hiç geçmemişti şimdi zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum sanki 1 hafta önce doğurdum. Kızım 2.600 doğdu 2400'e düşmüştü şimdi çok şükür iyi. Dr. tercihi o kadar önemli ki ilk doktoruma sütüm yetmiyor dedim kızdı bana emzireceksin dedi dinlemedi hiç beni kızım haftada 40gr falan alıyordu. Yeni bir dr buldum 1 hafta önce bebeğim daha yeni toparlanmaya başladı yavrucuğum sütüm olmadığı için hep açmış daha yeni 3kg oldu. Annelik çok harika bir duygu artık bir aileyiz biz...

kızlar öpüyorum sizi Allah hepimizin yardımcısı olsun bebişlerimize bir zeval gelmesin inşallah nazardan korusun Rabbim...

benim oğlumda çok gazlı nasıl yapıldığını bende öğrenebilirmiyim

bizim oğlanı yüzüstü yatırıp sırtını ovalayınca rahatlıyo uykuya bile dalıyorda.

birde sağ el- sol ayak ve ya sol el -sağ bacak birbirine değdirilince müthiş gaz çıkarıyo:) bu da eski usul bilginiz olsun:)

önceki yazıyı kopyaladım:)

haha bak bızım annler bılıyolar cnm dımı
ay annem telde sorar yapıyon dımı dıye gelışımı ıcınde ıyıymış o onun sporuymuş

cnm benım Allah analı bablı buyutun bebışınızı
cnm ya dr gercekten cok önemlı bızım dr umuzda sutun yetıp yetmedıgının en ıyı kanıtı kg alımı dıyo
haftada 40 gr gercekten cok azmış bııerde dr maduru olmuşsunuz
yavrucak acmış demek cnm acken huzursuzluk falan yapmadımı hıc

merhaba arkadaşlar nasıl gidiyo bakalım benim kızın ayarı kaçtı ya akşam çok geç uykuya dalıyo yada sabaha karşı 3 gibi uyanıyo sonra 6 ya kadar boncuk boncuk bakıyo allahtan uykuya düşkün degilimde bünye oglumdan halen antremanlı oldugu için kaldırıyo sizin kuzular nasıl sabaha karşı uyanan varmı merak ediyorum beşiğinde durmak istemiyo yatakta zaten oglum ben bide eşim 3 kişi yatıyoruz bide kızı yatıracak yer kalmıyo hadi artık kuzuların odaya ogluşun yataga yatıyoz bakışıyoz kızla zor oluyo o saatte emiyo yine uyumuyo

cnm merhaba
bızde öle bı sorun yokta

önceden ece kaka yapıyodu mecbur altını alıyodum o zaman uykusu acılıyodu böcuk böcuk bakınıyodu
sımdı eger kaka yapmadıysa altını almıyorum
bıde hıc bışekılde emzırmaya aldıgımda muhatap olmuyorum aras ıcın ece oldukca sıkıcı bı kışılık halıne burunuyorum
hekımlerımız öle sölemekte

canım seninle tanıştıgıma çok memnun oldum denk gelirmiyizki diyodum nasılda denk geldik maşallah senin kuzuya tam tosuncuk olmuş hiçde o huysuz bebişe benzemiyo maşallah uslu uslu uyuyodu annesibenim bıdık nasıl sarı gördün demi garibim bi dogdugu gün bem beyazdı işte sonra sarardıkta sarardık

hastanedemı karşılastınız sız ne guzel bende oranıze edebılırsem ev ortamını beysalın mevlude ıdıcem

merhaba canım ya benim bıdıgın altını mecbur degiştiriyorum maşallah bezimiz çişle doluyo kıyamıyorum ölece yatırmaya konuşmuyorumda e odada tek gece lambası var çok aydınlıkta degil ama yinede uyanıyo velet huyu degişiyo sanırım kaynanada gündüz uyutma diyo ama uyuyo ben napayım daha yeni uyudu akşam 4 den beri uyanıktı bakalım bu gece napıcaz oglum senin kız gibi çok huysuzdu çekmediğim kalmadı onda bu kuzum şukür iyi oglumda uyku nedir bilmiyodum kolikti huysuzdu yarım saatte bi kalkardı emerdi

hastanedemı karşılastınız sız ne guzel bende oranıze edebılırsem ev ortamını beysalın mevlude ıdıcem

evet canım aynı hastane aynı doktor ve bebişler aynı gün dogdugu için randevularımızda aynı güne verildi biliyomusun aynı gun dogum yapmışız ve odalarımız yan yanaymış birbirimizden habersizmişiz ben nasıl oldun diye sorana kadar meger birlikteymişiz ya allah biliyo ya hep içimden öle geçiyodu diyodumda ona denk geliriz belki diye

bak ıdmanlısın cnm en azından aradan cok zaman gecmemış
bızım bezımız sızdırmıyo cnm yatmadan degıştırıyorum
aslında dr larda gece uykusunda kaka yapmadıktan sonra deıştırmeyı önermıyo
aras ta kesılıkle altını deıştırdıgımde böcuk böcuk bakınıyodu
oğlunun ne kadar surmuştu cnm
benım yaren 40 gunde duzene gırmıştı ama o 40 geldı bana 40 yıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…