- 11 Eylül 2011
- 31.267
- 1.085
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
valla hıc bılmıorum canım daha neler duycaz bakalım
canım kalça usg sini genelde her dr söyler ama size niye söylenmemiş anlamadım. bizim dr 1 aylıkken çekiliyo dedi ama forumda 2 aylıkken çektirilcek diyen dr lar da çıktı. bebiş ne kadar senin?
ah ah songüüllll kızz ben gelemiyom yaa buralaraaaa( benımkısı bugun bi huzursuz sorma,bazen çok uyuyo bazende böle yapıyo işte,, sabah 5 den beri yatırıyorum uyanıyo emmesi bile sinirli sinirli benım de sinir etti
şimdik uyudu kızı diktim başına azcık dur diyebazen boğulcak gibi yapıyo kendini falan...emerken tıkanıyo ama fazla akıyo herlde süt o anda..
bacağını kastırıp ağlıyo bazen bide gaz dan mı oluyo acaba o geçince rahatlıyo hemen uyuyo..ayy ööle işte yalnızken wc ye bıle zor idiyom valla ulan diyorum senın yüzünden kabız oldumbi dur:))
he bide emzik falan da almıyo bu yaa kuscak gibi yapyo
1 aylıkken ve ücretsiz oalrak cekiliyo diye biliyorum daha doğrusu muayene ücretinin içinde oluyor işitme testi gibi ayrı ücret ödenmiyor. en azından bana öyle dediler.
biraz önce gaz sancısı için bi arkadaş sol el sağ ayak yada tam tersini birleştirin yazmış onu denedimm,,ayyy çocuk bi rahatladı kendinden geçti:)))
teşekkur edrim o arkadaşaa
rica ederizzz kayın valide sağolsun:)) faydalı bilgileri paylaşmak ve uygulamak için forumu takip ediyoruz.
benim oğlumda çok gazlı nasıl yapıldığını bende öğrenebilirmiyim
bizim oğlanı yüzüstü yatırıp sırtını ovalayınca rahatlıyo uykuya bile dalıyorda.
birde sağ el- sol ayak ve ya sol el -sağ bacak birbirine değdirilince müthiş gaz çıkarıyo:) bu da eski usul bilginiz olsun:)
önceki yazıyı kopyaladım:)
Amaaaan benim güzel anne arkadaşlarım buraya taşınmış yeni gördüm. Kızlar bebeğim yarın 1 aylık oluyor zaman çabuk mu geçiyor sanki 9 ay hiç geçmemişti şimdi zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum sanki 1 hafta önce doğurdum. Kızım 2.600 doğdu 2400'e düşmüştü şimdi çok şükür iyi. Dr. tercihi o kadar önemli ki ilk doktoruma sütüm yetmiyor dedim kızdı bana emzireceksin dedi dinlemedi hiç beni kızım haftada 40gr falan alıyordu. Yeni bir dr buldum 1 hafta önce bebeğim daha yeni toparlanmaya başladı yavrucuğum sütüm olmadığı için hep açmışdaha yeni 3kg oldu. Annelik çok harika bir duygu artık bir aileyiz biz...
kızlar öpüyorum sizi Allah hepimizin yardımcısı olsun bebişlerimize bir zeval gelmesin inşallah nazardan korusun Rabbim...
haha bak bızım annler bılıyolar cnm dımı
ay annem telde sorar yapıyon dımı dıye gelışımı ıcınde ıyıymış o onun sporuymuş
:))
yaren2007 uyuyan bebekler belli oldu belli başlı kişiler hep forumda:)
merhaba arkadaşlar nasıl gidiyo bakalım benim kızın ayarı kaçtı ya akşam çok geç uykuya dalıyo yada sabaha karşı 3 gibi uyanıyo sonra 6 ya kadar boncuk boncuk bakıyo allahtan uykuya düşkün degilimde bünye oglumdan halen antremanlı oldugu için kaldırıyo sizin kuzular nasıl sabaha karşı uyanan varmı merak ediyorum beşiğinde durmak istemiyo yatakta zaten oglum ben bide eşim 3 kişi yatıyoruz bide kızı yatıracak yer kalmıyo hadi artık kuzuların odaya ogluşun yataga yatıyoz bakışıyoz kızla zor oluyo o saatte emiyo yine uyumuyo
bizde bugün 1 aylık olduk. hepatit 2. doz aşımızı olduk. kalça usgmizi olduk... herşey yolunda çok şükür..
3220 doğup yoğun bakımdan sonra 2990la çıkmıştık hastaneden.. şimdi 4560 grmız:)
ve bugün 'dumanoğlu'nu ve tatlı kızını da gördüm :) öyle güzel dudakları var ki tam bir pamuk prenses :) maşalllahhh
canım seninle tanıştıgıma çok memnun oldum denk gelirmiyizki diyodum nasılda denk geldik maşallah senin kuzuya tam tosuncuk olmuşhiçde o huysuz bebişe benzemiyo maşallah uslu uslu uyuyodu annesibenim bıdık nasıl sarı gördün demi garibim bi dogdugu gün bem beyazdı işte sonra sarardıkta sarardık
cnm merhaba
bızde öle bı sorun yokta
önceden ece kaka yapıyodu mecbur altını alıyodum o zaman uykusu acılıyodu böcuk böcuk bakınıyodu
sımdı eger kaka yapmadıysa altını almıyorum
bıde hıc bışekılde emzırmaya aldıgımda muhatap olmuyorum aras ıcın ece oldukca sıkıcı bı kışılık halıne burunuyorum
hekımlerımız öle sölemekte
hastanedemı karşılastınız sız ne guzel bende oranıze edebılırsem ev ortamını beysalın mevlude ıdıcem
merhaba canım ya benim bıdıgın altını mecbur degiştiriyorum maşallah bezimiz çişle doluyo kıyamıyorum ölece yatırmaya konuşmuyorumda e odada tek gece lambası var çok aydınlıkta degil ama yinede uyanıyo velet huyu degişiyo sanırım kaynanada gündüz uyutma diyo ama uyuyo ben napayım daha yeni uyudu akşam 4 den beri uyanıktı bakalım bu gece napıcaz oglum senin kız gibi çok huysuzdu çekmediğim kalmadı onda bu kuzum şukür iyi oglumda uyku nedir bilmiyodum kolikti huysuzdu yarım saatte bi kalkardı emerdi