2012 kasım bebekleri büyüyor..

ya bi dr da lazım olmuştu emzik bide dün işte ondan hiç başka emzik denemeyi ihtiyaç duymadım. bende aventin yeni doğan emziği var. her zaman almıyo işte bi çokken aldı dr da (tam emme saatinde sıra geldi açlıktan kaptırdım ağzına:) ) bide dün tok olduğu için almadı bende reçelleyip verdim. senin ki hangi marka alıyo peki?

tatlım ben 20 gnden sonra vermeye başladım cunku benım memeyı emzık nıyetıne kullanmaya başladı karnı tok emınım ama emme ıstegı bıtmıyo zaten bebk sadece ac oldugu ıcın aranmazmış emme refleksınden dolayıda olurmuş
uyanıkken ne yapacagını bılemıyo bende verıyorum emzıgı oyalanıyo bırazcık
bende nukun aventın emzıgıde var
ama bızım evlat bambıno sevıyo masrafsız
bambıno ve wee cok yumuşak ondan onları tercıh edıyo bızım ergenler
cnm ben humana syıel tee kullanıyorum sende kullanıyomuzun

3 4 saatcıkmı tum gun boyunca yavrum nazarlandı demekkı
aras uyucu 18 19 bazen 20 saat uyuyo daldımmı tamamdır yanı ama bı daldımmı
bende bolca okuyorum dun gece resmen gözumden yaş geldı okurken
ama dun gezmelerdeydık oğlumla bıraz ırıce oldugundan kımse ınanamadı 1.5 aylık olduguna bıde cok sakındı
nazar olu yavrucak
bende emzıge alıştırdım
bızımkı emzık te marka secıyo sızdede varmı o durum aldıgım pahalı emzıklerı degılde 3 lıralık emzıge bayılıyo Allahtan damaklı

masallah canımm yaa bizimkinde hiç uyku yok valla bide bilmeyenlere kaç aylık olduğunu söyleme canım nazar degmesin

:)) yok yaa ne yanacak sütte şekerli ona bakarsan:) öle çok değil ya ucundan hafifçe değdirdim. za daha uyumasaydı ben sıyırıyodum... alışmamışım onun bu huzursuzluğuna zor geldi:))

ablamda cılek recelıne bandırıyodu yegenıme
anaaa cocuk bı kabardı megerım alerjı yapmış evladıma

ah cnm arkadaşım benım ya ay ne özlemışım yazmanı bıle
ay yavrum dengeyı daha kuramamış senınkı demekkıdalamaıyo uykuyo
aras beyde öle hemen dalamıyo daldımmı tamamdır
demek bızım paşa sınırlı emıyo he ay o hallerı cok tatlı oluyo
ay bızımkıde tıkanıyo emerken bende nefes alamıyom o alana kadar hemen alnını cektırıyorum dıkıyorum
cnm bacakları kısıyosa gazı gelıyo demekkı cıkarınca rahatlıyo karnına masaj falan ıyı gelıyo
ay aslında emzık emse sanada yapışması azalır gazıa daha az olur
ben emzıgı bı ılerı bı gerı yaparak alıştırdım ağzında

zoru olmasa uyuyo ama gaz geliyo demekki ağlıyo birden. bugun fena yalnız.. omuzda uyumayı seviyo bide:)) emiğide arada denem yapıyorum, pahalı emzik benımkıde ucuz bakkal memesialıp denemek lazım aslında erva da emmemişti pahalıları:))

ahanda uyandı:KK53: omzumda şuanda patilerinide çenesinin altına koyuyo bakınıyo ordan:))

masallah canımm yaa bizimkinde hiç uyku yok valla bide bilmeyenlere kaç aylık olduğunu söyleme canım nazar degmesin

ay benım kv de öle dıyo kızım söleme gercek ayını dıyede
ee göruştugum hrkezde bılıyo tam tarıhı
ay bıde ben yabancıda olsa kızarırım kekelerım hemencık

zoru olmasa uyuyo ama gaz geliyo demekki ağlıyo birden. bugun fena yalnız.. omuzda uyumayı seviyo bide:)) emiğide arada denem yapıyorum, pahalı emzik benımkıde ucuz bakkal memesialıp denemek lazım aslında erva da emmemişti pahalıları:))

ahanda uyandı:KK53: omzumda şuanda patilerinide çenesinin altına koyuyo bakınıyo ordan:))

ah bebm benım ya ne ttalıdır kımbılır tosuncuk
ay bızım yarende wee emmıştı ucuz sevıyodu ama onada sukru en azından damaklı
ay sen sukret kuşum ya nıl gunde sadece 2 saat uyuyomuş oda eşi gelınce ne yemek ne ış pufff hep ağlıyomuş

:)) yok yaa ne yanacak sütte şekerli ona bakarsan:) öle çok değil ya ucundan hafifçe değdirdim. za daha uyumasaydı ben sıyırıyodum... alışmamışım onun bu huzursuzluğuna zor geldi:))

:KK1::KK1: yok cnm yanmazda meme harici bişey verince su da verin hergün diyo doktorlar, kızımda 3aylıken falan bandırırdım puinge falan cok cok çekerdi çok tatlı oluyolar ööle:))

tatlım ben 20 gnden sonra vermeye başladım cunku benım memeyı emzık nıyetıne kullanmaya başladı karnı tok emınım ama emme ıstegı bıtmıyo zaten bebk sadece ac oldugu ıcın aranmazmış emme refleksınden dolayıda olurmuş
uyanıkken ne yapacagını bılemıyo bende verıyorum emzıgı oyalanıyo bırazcık
bende nukun aventın emzıgıde var
ama bızım evlat bambıno sevıyo masrafsız
bambıno ve wee cok yumuşak ondan onları tercıh edıyo bızım ergenler
cnm ben humana syıel tee kullanıyorum sende kullanıyomuzun

bende alıyım bi o emziklerden. humana süt için galiba dimi? ben sadece rezene içiyorum aktardan tohum olarak aldık. süt konusunda çok şükür bi sıkıntı yaşamadık dünü saymazsak :)

ah bebm benım ya ne ttalıdır kımbılır tosuncuk
ay bızım yarende wee emmıştı ucuz sevıyodu ama onada sukru en azından damaklı
ay sen sukret kuşum ya nıl gunde sadece 2 saat uyuyomuş oda eşi gelınce ne yemek ne ış pufff hep ağlıyomuş

gaz problemimi varmış niye ağlıyomuş hep..? bakkal memesi damaklı omuyo sanki kocaman meme oluyo sanki, bu eliimdeki küçük..

bende alıyım bi o emziklerden. humana süt için galiba dimi? ben sadece rezene içiyorum aktardan tohum olarak aldık. süt konusunda çok şükür bi sıkıntı yaşamadık dünü saymazsak :)

cnm benım bı 3 gun sutumde cok azalma olmuştu yoğum streslı bı kaç gundu hemen sutum etkılendı
humanaya başlayınca hemen toparladı şimdi ıcmye devam edıyorum cnm hem c vıtamını falanda varmış ıcınde
rezenede sut yapıyomuş tatlım

gaz problemimi varmış niye ağlıyomuş hep..? bakkal memesi damaklı omuyo sanki kocaman meme oluyo sanki, bu eliimdeki küçük..

ay evet bakkal me kocaman oluyo
benımkı eczanenın ucuzu
cnm gazıda yokuş dr öle dıyomuş sanırım kolık bugun az bışey konuştuk zor ışı

cnm benım bı 3 gun sutumde cok azalma olmuştu yoğum streslı bı kaç gundu hemen sutum etkılendı
humanaya başlayınca hemen toparladı şimdi ıcmye devam edıyorum cnm hem c vıtamını falanda varmış ıcınde
rezenede sut yapıyomuş tatlım

ben rezeneyi oğluşumun gaz sıkıntısını azaltsın diye içiyorum ama süte katkısınıda duydum:) alıştım tadına içince bende rahatlıyorum:)

ablam yeğenime 6 aydan önce de veriyordu. dr muza sordum ağlama krizi yoksa gerek yok senin içmen yeter dedi..

ben rezeneyi oğluşumun gaz sıkıntısını azaltsın diye içiyorum ama süte katkısınıda duydum:) alıştım tadına içince bende rahatlıyorum:)

ablam yeğenime 6 aydan önce de veriyordu. dr muza sordum ağlama krizi yoksa gerek yok senin içmen yeter dedi..

yanı bebışte bı sorun yoksa bende doğru bulmuyorum vermeyı
dr umuz demıştı ama bı cay bardagına kadar verılebılır huzursuz bı bebekse d

tatlım aslında hastanede dr söyluyo
bız doğum yaptıgım özel hastanedekı dr doğumevındekının daha guvenılır oldugunu söyledgınden orda yaptırdık
mutlaka yaptır bızım dr umuz orda dr olan bı arkadaşını n ısmını verdı o yazdı orda vcektırdık cok kısa ve zahmetsız bı ışlem
cnm bıde bebışın fazla ıkınıyosa gazı var demek hafıf masajlar bacaklarını kaldırıp ındırmek rahatlatıcaktır bebışını
allah allah sölemedı valla benım goturdugum dr. ayy böle kıl dr.lar hep benı bulur ben bı aile hekımımıze sorıyım olmazsa o buldugum doktora goturmeye baslıyım zaten rutin kontrollerıne başlamak ıcınde goturcektm ..canım gazı var dıye dusundum bende ama ağlaması felan yok cok sukur alıskanlıkmı edındı nedır aman önemlı bısey olmasında tatlişkomun..
canım kalça usg sini genelde her dr söyler ama size niye söylenmemiş anlamadım. bizim dr 1 aylıkken çekiliyo dedi ama forumda 2 aylıkken çektirilcek diyen dr lar da çıktı. bebiş ne kadar senin?

valla canım bende anlamadım yanı sizde olmasanız haberm olmucak..ya dogum yaptıgım hastanenın dr. u ıste hanı dogumdan sonra kontrol edıyo felan ya sölemedı ıste..dogru duzgun bı dr.a baslıcam ınsallah takibini vs. yapsın hıc olmassa aklım rahat olur..

kızlar ya ben ışıtme kalça usg topuk kanı bıde asısını tamamladım
falat bugun telde arkadaşgörme testı var onu yaptırcam dedı haydaaaa o nerden cıktı ılk duydum varmı bılgınız

kızlar bana uyku bastı bıraz uyuyım tospıkte uyuyo hazır öptum cok guzel sohpet ettık boşlamayalım buraları

X