2012 kasım bebekleri büyüyor..

Pes etmedim bu akşam ve 5 saat üzerine çişi aldık ve kıymetli çişimiz şuan yolda hastaneye gidiyor tahlile. Herşeye rağmen temiz çıkmasını ümit ediyorum.

Malesef kötü çıktı kum döküyormuş hiç bir deger normal değl kültüre bakılcakmış sonuç iki gün sonra çıkacakmış çok üzgünüm.

canım bence hepsi birbirinin aynı.yok çift yön bıçaklı olsun yok bin watt olsun.tefalinki 300 küsür lira bizdeki simbo onun yarısı kadar.sonuç olarak hepsini ben yıkamıyormuyum.bitti.eğer hemen yıkamazsan kuruyor daha da zorlaşıyor.bizimkinin de üstünde kolay temizlenir yazıyı.hı hı külahıma anlat dedim onu görünce :)

ben her seferinde ütülüyorum ama sanırım çalışıyor olsaydım aksadığı olurdu.kocam bazen benim ütümü öyle özenli yapmıyorsun diye kafa buluyor benimle :)

zeynocum canım inşallah güzel haber verirsin.sen böyle dedikçe o ilk zamanlar çektiğimiz sıkıntı geliyor aklıma tüylerim diken diken oluyor.13 günlükdü yavrumu hastaneye bırakıp ağlaya ağlaya eve dönmüştüm.canım yavrum benim ya.

Bebeklerimize birşey olmasın allahım korusun hepsini. Philips meyva sıkacağı hiç kolay değil birçok parçasıvar ve temizlemesi zahmetl. Benimki çok basit birşey olmasına rağmen temizlemek zulüm. Benimki bundan ama bıçağı temizlemek zor.
https://www.google.com.tr/search?hl...1.7.img.gXcqVtz3GR4#biv=i|2;d|3wEGT0O3FKCPWM:

çalışan anneler bebişiniz öğlene kadar kaç cc anne sütü içiriosunuz.oğluşumu işe gitmeden 7.30da emziriorum annem saat 10 da 50 cc döke saça zor içiriomuş.sonra ben 12.30da gelip emziorum.doktor 150cc demişti,acaba az mı :KK50:
canım merhaba bende 7 buçuk gibi emziriyorum bizde 9-9 buçuk gibi 70 cc falan içiriyoruz ama yarısından sonra kapıyormuş ağzını zaten biberonda almadığı için kaşıkla veriliyor.

iyi akşamlar arkadaşlar bir sorum olacak biri ferro sanol B kullanan var mı kullanma talimatı nedir yani ne şekilde kullanıyorsunuz iştah kesti mi çocuklarınızda ?

kilo başına 1 damla dedi doktorumuz tatlım damağına deydirme dedi ama nerede her yerimize değiyor birde mutlaka verdikten sonra kusuyor
Malesef kötü çıktı kum döküyormuş hiç bir deger normal değl kültüre bakılcakmış sonuç iki gün sonra çıkacakmış çok üzgünüm.
geçmiş olsun canım ya
Gunaydin..
Cumaniz mubarek,dualariniz kabul olsun..
Hayirli cumalar..
günaydın canım sanada hayırlı cumalar...

Ah cnm ya gecmis olsun oysaki 3 hafta once temz cikmisti idrar puf ufacik bebe kummu dokermis ya kusma ustahsizlik diyince aklima ilk idrar gelmisti drmistim hatta o zaman bisey yokmuydymu acaba yoksa hastane kaynaklimi

iyi akşamlar arkadaşlar bir sorum olacak biri ferro sanol B kullanan var mı kullanma talimatı nedir yani ne şekilde kullanıyorsunuz iştah kesti mi çocuklarınızda ?

Cnm ben ferrum hausman kullaniyorum ac karnina 8 damla hic bi yanetku yapmadi aras cok sevuyi

geçmiş olsun canım ..

Ah cnm ya gecmis olsun oysaki 3 hafta once temz cikmisti idrar puf ufacik bebe kummu dokermis ya kusma ustahsizlik diyince aklima ilk idrar gelmisti drmistim hatta o zaman bisey yokmuydymu acaba yoksa hastane kaynaklimi

Sağolun arkadaşlar.
aynı hastanede yaptırdık tahlili. bende anlamadım çocuk doğdugu günden beri bi düzelemedi. Sütümde oğlum emmedikçe azaldıkça azaldı. bu gece aptamil vermek zorunda kaldım. hiç olmasa 6 ay anne sütü vermeyi istiyorum. sağmayı denicem. Belki bu şekilde 6 ayı tamamlarız aşağı yukarı 1,5 ay var 6 ayımıza.

zeynocum çok geçmiş olsun canım.çabucak atlatır inşallah.peki ne dedi doktor kültürün sonucuna göre ne olcakmış.bilgi verdimi.bir de canım o istemese de yapabilirsen her saat başı ver ağzına memeyi.o ilk sütten aldığı iki damla bile mucize onun için.sen de mutlaka emziremediğinde sağıl.benim her sabah (daha doğrusu öğlene doğru) fix işim.önce kızım emiyo sonra ben diğer göğsümü sağıyom.50 100 ne çıkarsa.tabi gece boyu biriken bu yanlış anlaşılmasın.artık su bardağını elime yapıştıracam,ya da sürahiyi sırtıma takıp hotrum atacam ama az kaldı.

bu arada senin,benim ve deryasın bebişi aynı gün doğmuş sanırsam :)

selnec seninde cuma n mübarek olsun canım

bu demir damlası beni kızımda da huzursuzluk yaptı.bizde ferrum hausmanmıdır nedir onda kullanıyoruz.bana da doktor kilo başına bir damla demişti.hatta dişleri çıktığında değdirmeden vermeye çalış karatabilir dedi.nasıl yapacaksak onu.bir de kızlar eczacı ilacı verirken yemekten yarın saat önce yada sonra ver dedi birbirini nötrlüyomuş,özellikle anne sütü alıyosa dikkat et içeriğini sıfırlamasınlar birbirlerinin dedi.

yarencim arasın maşallahı var nazar değmesin yaw.bizimkine ilaç içirmek ölüm.

zeynocum çok geçmiş olsun allah şifa versin çabucak atlatırsınız inşallah.

meraklım kalsiyum kana demirden daha kolay ve çabuk tutunduğu için birlikte almamak gerekiyor.bişey soracam siz ne zaman başladınız demir kullanmaya biz hala sadece d vit kullanıyoruz da

meraklım kalsiyum kana demirden daha kolay ve çabuk tutunduğu için birlikte almamak gerekiyor.bişey soracam siz ne zaman başladınız demir kullanmaya biz hala sadece d vit kullanıyoruz da

canım aşınızı oldunuzmu.biz bu pazartesi aşıya gidince verdi doktorumuz.

zeynocum çok geçmiş olsun canım.çabucak atlatır inşallah.peki ne dedi doktor kültürün sonucuna göre ne olcakmış.bilgi verdimi.bir de canım o istemese de yapabilirsen her saat başı ver ağzına memeyi.o ilk sütten aldığı iki damla bile mucize onun için.sen de mutlaka emziremediğinde sağıl.benim her sabah (daha doğrusu öğlene doğru) fix işim.önce kızım emiyo sonra ben diğer göğsümü sağıyom.50 100 ne çıkarsa.tabi gece boyu biriken bu yanlış anlaşılmasın.artık su bardağını elime yapıştıracam,ya da sürahiyi sırtıma takıp hotrum atacam ama az kaldı.

bu arada senin,benim ve deryasın bebişi aynı gün doğmuş sanırsam :)

selnec seninde cuma n mübarek olsun canım

bu demir damlası beni kızımda da huzursuzluk yaptı.bizde ferrum hausmanmıdır nedir onda kullanıyoruz.bana da doktor kilo başına bir damla demişti.hatta dişleri çıktığında değdirmeden vermeye çalış karatabilir dedi.nasıl yapacaksak onu.bir de kızlar eczacı ilacı verirken yemekten yarın saat önce yada sonra ver dedi birbirini nötrlüyomuş,özellikle anne sütü alıyosa dikkat et içeriğini sıfırlamasınlar birbirlerinin dedi.

yarencim arasın maşallahı var nazar değmesin yaw.bizimkine ilaç içirmek ölüm.
sağolun arkadaşlar. Dr la henüz görüşmedim bugun aradım kültür sonucu yarın 11 de çıkacakmış. sonuç ne çıkarsa çıksın gidip dr la yüzyüze görüşcem oğğlumu birdaha muayene ettircem. Bende kaç gündür bebekten çiş alamıyorum açıyorum bakıyorum yapmamış hemde kaç sefer. Meğer kuzucuğum acı çektiği için o kadar az yapıyormuş internette okudum kum dökerken anma olurmuş ve o yuzden az yaparlarmış ben su içirmeye devam ediyorum biberonla içmiyor mama kaşığıylada içiremedim. Çay kaşığıyla verip yutana kadar bekletiyorum ne yapıyım mecbur.

bu arada yirmilik dişim çıkıyor o kadar ağrıyorki beynim zonkluyor tüm çenem gerilmiş durumda ama çocuklardan kendimi unuttum. zaten dişçiyede gitmek istemiyorum korkuyorum. şuan iki yavrum ve ben köstebekgiller i izliyorum gerçi ufaklık tavanlara bakıyor uykusu geldi herhalde.

zzeyyno canım çok geçmiş olsun inşallah çabuk atlatıp üzüldüm normal insanin cami ne kadar aciyo bi de küçücük bebeğin nasıl yanıyordur en yakın zaman da sağlığ kavuşur inşallah

ben geldim herkes nereye kayboldu.. Neyse doktordan geldik kazasız belasız.., doktora bayıldım yaa jet mubarek kizimi kendisi soydu giydirdi falan çok ilgilendi.. Kaka konusunu söyledim bir kere olduğu için üsutmüstur dedi baldırlarıni gösterip buralar üsürse yeşil olur tekrarlarsa getir dedi boyu 60 cm kilo 6000 maşallah dedi ben de beklemiyordum valla demir vitaminini değiştirdi mutli li bissey okuyamıyorum alinca yazarim adını demiri kullanma 6 ay dolsun sonra dedi neden diye sormak aklıma gelmedi ama kullanmayacam dış çıkarmasına tam 2 ay var dedi hiç sıkıntısı yok dedi çok şükür.. Alışveriş yapalım dedik yırttı ortalığı geldik eve ışte böyle meraklım seni geçemedin ama inşallah senin meleğin de benim kız gibi obur olur.., ha bu arada ek gıdaya yavaş yavaş başla sonra çok zorlanırsin dedi elmayla başladık yola devam :-) haftaya havuç suyu sonraki hafta sebze çorbası böyle böyle gidecek benden bu kadar rana uyurken ben de dinleneyim bari

Son düzenleme:
zzeyyno canım çok geçmiş olsun inşallah çabuk atlatıp üzüldüm normal insanin cami ne kadar aciyo bi de küçücük bebeğin nasıl yanıyordur en yakın zaman da sağlığ kavuşur inşallah

ben geldim herkes nereye kayboldu.. Neyse doktordan geldik kazasız belasız.., doktora bayıldım yaa jet mubarek kizimi kendisi soydu giydirdi falan çok ilgilendi.. Kaka konusunu söyledim bir kere olduğu için üsutmüstur dedi baldırlarıni gösterip buralar üsürse yeşil olur tekrarlarsa getir dedi boyu 60 cm kilo 6000 maşallah dedi ben de beklemiyordum valla demir vitaminini değiştirdi mutli li bissey okuyamıyorum alinca yazarim adını demiri kullanma 6 ay dolsun sonra dedi neden diye sormak aklıma gelmedi ama kullanmayacam dış çıkarmasına tam 2 ay var dedi hiç sıkıntısı yok dedi çok şükür.. Alışveriş yapalım dedik yırttı ortalığı geldik eve ışte böyle meraklım seni geçemedin ama inşallah senin meleğin de benim kız gibi obur olur.., ha bu arada ek gıdaya yavaş yavaş başla sonra çok zorlanırsin dedi elmayla başladık yola devam :-) haftaya havuç suyu sonraki hafta sebze çorbası böyle böyle gidecek benden bu kadar rana uyurken ben de dinleneyim bari

Sağol canım senin bebişinede maşallah boyu kilosu tam yerinde kız bebek olarak. demekki dr gelişim olarak gerek görmedi ferruma. Multitabs vermiştir büyük ihtimalle genelde onu veriyorlar. Bendede acd 3 var ama ben hergün vermiyorum aklıma geldikçe veriyorum. zaten minnacık böbrekleri bide ilaç kullandık vitaminlerle yorulsun istemiyorum.

Bugun çok durgun burası. internetten süt arttırmaya bakıyordum. Çörek otlu bal şerbeti yaptım ölüyorum gözlerim kaydı tansiyonum düştü nerden içtim bari süt yapsada sevinsem :KK53:

X