2012 kasım bebekleri büyüyor..

Biz karamanda oturmuştuk sizin karşınızda :) 12 sene oldu çok değişmiştir şimdi oralar gelsem tanıyamam arada bir merkeze geliyoruz. Ada avm ye bazende çark mesirye gidiyoruz kızım orda suda yüzen ördeklere falan bakıyor. izmitten yakın ya bazen geliyoruz arada.

aa cnm benım keske burada olasaydın beysal sen ben bulusurduk
bızım yarende cok sevıyo ordekcıklerı
esım ızınlı yarenım cıksın okkuldan doğru ada avm ye
oradan masukıyeye babannemıze
arada bızde ızmıte gelıyoruz cnm degısıklık oluyo

kızlar hepınıze merhabalarrr
meraklım sende hosgeldın cnm yazını okudum pek sevdım yuzumde bı gulumseme bıraktın
havuc suyunu cıkarmak cok zormus kızlar ben bu hafta elma suyuyla gıdıcem alerjık reaksıyonu olçmek amaclı aras zaten alerjık bebek oldugu ıcın dr dıkkat etmemız konusundA UYARDI ben ne zman yumurta yesem aras hemen kızarıyo
haftayada havuc suyu kızlar suyunu cıkarmak cok zor o yuzden ablamın kullanmadıgı katı meyve sıkacagını ıstedı getırdı sagolsun
yarende gelınce bı heves etttı attık elmaları donuyo donuyo tık yok elmlar donuyo ben saf saf bakıyorum tabı sonra ablamı aradım dedım bu elmalar dönmekten yoruluncemı su yapıcak meger benım ablam dondurma makınasını getırmıs ben alıkta olece beklemısım
havuc suyuna kadar ablamdan gelır dr cok onemlı dedı

yanı anlayacagınız bu cocuklara havuc suyu verılecek okadar

dondurma :)))) hiç gülesim yoktu gerçekten iyiymiş kaşık meselesine gelince ben kızıma bütün herşeyini bebedordan alıyorum buna çıngırağı da dahil ama benim sevgili kocam hiç sevmediğim chicco almış kaşık güzel ama çok pahalı o paraya iki kaşık alınıyo sinir oldum ama kullanıyorum yumuşak güzel bizim kız kaşığı kemiriyo:KK52::KK52: bende meyve sıkacağına para vermeyecem iki ay sabradecem mersine anneme gittiğimizde onunkini yürütecem telefonda keşke yakın olsanızda göndeversem dedi gideceğimizi bilmiyo kendisi süpriz olacak :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16: ben de çaktırmadım alacaz dedim işte

dondurma :)))) hiç gülesim yoktu gerçekten iyiymiş kaşık meselesine gelince ben kızıma bütün herşeyini bebedordan alıyorum buna çıngırağı da dahil ama benim sevgili kocam hiç sevmediğim chicco almış kaşık güzel ama çok pahalı o paraya iki kaşık alınıyo sinir oldum ama kullanıyorum yumuşak güzel bizim kız kaşığı kemiriyo:KK52::KK52: bende meyve sıkacağına para vermeyecem iki ay sabradecem mersine anneme gittiğimizde onunkini yürütecem telefonda keşke yakın olsanızda göndeversem dedi gideceğimizi bilmiyo kendisi süpriz olacak :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16: ben de çaktırmadım alacaz dedim işte

kızlar bu katı meyvesıkıcağında kararlımısınız bendevar ama okadar çok parçaları kirleniyo ki vallaha cam rendeyi tercih ediyorum üstelikte bence daha sağlıklı
doktorumuzda cam rendeyi önerdi..

Yarencim sağol canım.ay ne güldüm sana,Allah iyiliğini versin.ben meyve sıkacağına başlamadım daha ama miktarlar artınca sanırım devreye sokcam.kaşık olayında da Bi bebedorun var bir weeninmiydi hatırlamıyorum silikon uçlu ikisini de kullanıyorum.bebedorunki ilaç içirirken güzel oluyor kayıyor içindeki yapışmıyor,diğeri de bizimkinin çiğneme hevesini gideriyo.yemekle birlikte kaşığı da çiğniyor.
bu arada zeynocum çok sağ ol söylediklerin bana da moral oldu.birtek benim canavarın kilosu düşük değilmiş,normal yani.ben de durup durup takıyorum kilosuna da.

kızlar bu katı meyvesıkıcağında kararlımısınız bendevar ama okadar çok parçaları kirleniyo ki vallaha cam rendeyi tercih ediyorum üstelikte bence daha sağlıklı
doktorumuzda cam rendeyi önerdi..

gerçekten onu temizleyeceğime meyveyi bütün yerim daha iyi deyip kaldırmıştım ben de onu ama cam rendede de havuç çok zor rendeleniyor yahu.

Acikcasi ablamda olmaamsaudi ben almazdim zaten bi sure sonra pureye gecicekler ablamin kullanmama sebebide temizligonin zor olmasi

Yarencim sağol canım.ay ne güldüm sana,Allah iyiliğini versin.ben meyve sıkacağına başlamadım daha ama miktarlar artınca sanırım devreye sokcam.kaşık olayında da Bi bebedorun var bir weeninmiydi hatırlamıyorum silikon uçlu ikisini de kullanıyorum.bebedorunki ilaç içirirken güzel oluyor kayıyor içindeki yapışmıyor,diğeri de bizimkinin çiğneme hevesini gideriyo.yemekle birlikte kaşığı da çiğniyor.
bu arada zeynocum çok sağ ol söylediklerin bana da moral oldu.birtek benim canavarın kilosu düşük değilmiş,normal yani.ben de durup durup takıyorum kilosuna da.

Sorma tatlim ya o donee ben bakar haha
Cmm kg olayinada takilma zaten kg lude olsa sonradan veriyo o zaman yikim daha buyuk oluyo niye zayifladi gibi
Ay bide indir bindir zor inanki fitik olacagim yakinda

Sorma tatlim ya o donee ben bakar haha
Cmm kg olayinada takilma zaten kg lude olsa sonradan veriyo o zaman yikim daha buyuk oluyo niye zayifladi gibi
Ay bide indir bindir zor inanki fitik olacagim yakinda

seni çok iyi anlıyorum benimki daha 6 kilo da ben kas yaptım.zeten krizi tutunca sadece sallanınca susar hanımefendi,o ebebekteki sepet beşikten almıştık ona,onu sallamaktan kollarım kaslandı yaw.

Ben bitürlü bulamadım.

canım bide böyle dene
Lilypie - First Birthday ticker scene selection

1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümünde 'What type of ticker to create? ' yazan yerde select'e basın
5-çıkan bölüme bebeğinizin doğum tarihini gün-ay olarak yazın
6-yine altındaki Optional settings bölümünde, text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png gibi bir link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..

canım bide böyle dene
Lilypie - First Birthday ticker scene selection

1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümünde 'What type of ticker to create? ' yazan yerde select'e basın
5-çıkan bölüme bebeğinizin doğum tarihini gün-ay olarak yazın
6-yine altındaki Optional settings bölümünde, text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png gibi bir link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..
anlatmak istediklerimi ne güzel de anlatmışsın ya teşekkür ediyor Allah razı olsun diyorum
:KK19:

X