2012 kasım bebekleri büyüyor..

dun elma suyu verıcekken bısey farkettımkı bızım kasıgımız yokmus yavrucuguma cay kasıgı eslıgınde yedırdım zaten pek meraklı kabarmaya sukurkı kabarmadı

ek gıdaya gecen annelerımız bana önerebılecegınız marka model varmı bu aksam alayım bu bahane ıle bıde avm yapıyım:KK1::KK1:
ablam dedı ben aldım hıc kavramıyo memnun kalmadım bana gore kasık kasıktır der alır gelırdım o yuzden tecrubelerınız önemlı

ben bebedordan memnunum songülüm kipada var sanırım orada jokerde var çünkü

aaaaaayyyyyyyyyyyy koptum songül ya dondurma makinesinde meyve suyu çıkarmak değişik bir deneyim olmuştur :KK70:

sorma arkadasım tıpıde aynı tepeden attımm sonra saf hıssettım kendımı tabı ama en cok sevınen yaren oldu oh anne dıyo yazın hep dondurma yaparsın artık dımı dıyo haha ablamda ek gıdaya dondurm ıle baslarsın dedı bol kalsıyummus

bugünkü beslenmemiz

sabah 3kez 3-4 dakika anne sütü

12 de 50 mm aptamil

3 de anne sütü

Benim oğlum neden bu kadar iştahsız anlamadımki

Oysaki her sabah kaka yapıyor doymasa yapmaz diye düşünüyorum bana fikirlerinizi verin arkadaşlarım

İyi maşallah daha ne olsun benim ilk kızım 3,5 kg doğdu ona rağmen 4 aylıkken 4800 dü. Ama büyüdü küçük kalmadı :) hiç ama hiç takma yazıkki kafama çok takıp çocuğa resmen yesin diye eziyet ediyordum bebekken. şimdi pişmanım keşke yapmasaymışım . Benden sana naçizane öneri sakın diğer bebekler kadar tombul değil diye ne kendini ne De kızını üzme lütfen.

canım yerden göğe kadar haklısın ama işte annelik böyle bişey sanırım içim içimi yiyo neden kilo almıyo diye:KK43: gerçi ben napsam almıcak olunca yine almaz kendimi üzmekle kalırım.

bugünkü beslenmemiz

12 de 50 mm aptamil

3 de anne sütü

Oysaki her sabah kaka yapıyor doymasa yapmaz diye düşünüyorum bana fikirlerinizi verin arkadaşlarım

cnm arasta uyanıkken 4 5 dk emıyo ama uyuyoken uzun emıyo bıde o sekılde denesen cnm
egerkı yeterlı sekılde kaka gunde 7 8 cıs yapıyosa doyuyo demekmıs 7 8 cısıde sordum sonunda dr dedım ben hep yapıyo dıyorum ama nasıl anlıcam gunde 4 tane cıslı bez dedı bana doluca

kızlar hepınıze merhabalarrr
meraklım sende hosgeldın cnm yazını okudum pek sevdım yuzumde bı gulumseme bıraktın
havuc suyunu cıkarmak cok zormus kızlar ben bu hafta elma suyuyla gıdıcem alerjık reaksıyonu olçmek amaclı aras zaten alerjık bebek oldugu ıcın dr dıkkat etmemız konusundA UYARDI ben ne zman yumurta yesem aras hemen kızarıyo
haftayada havuc suyu kızlar suyunu cıkarmak cok zor o yuzden ablamın kullanmadıgı katı meyve sıkacagını ıstedı getırdı sagolsun
yarende gelınce bı heves etttı attık elmaları donuyo donuyo tık yok elmlar donuyo ben saf saf bakıyorum tabı sonra ablamı aradım dedım bu elmalar dönmekten yoruluncemı su yapıcak meger benım ablam dondurma makınasını getırmıs ben alıkta olece beklemısım
havuc suyuna kadar ablamdan gelır dr cok onemlı dedı

yanı anlayacagınız bu cocuklara havuc suyu verılecek okadar

İyi maşallah daha ne olsun benim ilk kızım 3,5 kg doğdu ona rağmen 4 aylıkken 4800 dü. Ama büyüdü küçük kalmadı :) hiç ama hiç takma yazıkki kafama çok takıp çocuğa resmen yesin diye eziyet ediyordum bebekken. şimdi pişmanım keşke yapmasaymışım . Benden sana naçizane öneri sakın diğer bebekler kadar tombul değil diye ne kendini ne De kızını üzme lütfen.

ben bu hafta sonu elma ile başlıcam bakalım suyu ile salı günüde püre olarak veririm inş beğenir sonrada armut düşünüyorum bakalım çok heyecanlıyım

inşallah sever beysal havucuda unutma canım özelliklede dişler için çok yararlı..

dun elma suyu verıcekken bısey farkettımkı bızım kasıgımız yokmus yavrucuguma cay kasıgı eslıgınde yedırdım zaten pek meraklı kabarmaya sukurkı kabarmadı

ek gıdaya gecen annelerımız bana önerebılecegınız marka model varmı bu aksam alayım bu bahane ıle bıde avm yapıyım:KK1::KK1:
ablam dedı ben aldım hıc kavramıyo memnun kalmadım bana gore kasık kasıktır der alır gelırdım o yuzden tecrubelerınız önemlı

ya o kaşık konusunu bende araştırıyorum çok kararsızım ..

aa zıyaretcı kadın senı unutmusum bak sanada ıyı gunler cnm

songül koptum ziyaretçiyede özel merhaba diyosun hehehehhe::):)
oda artık üye olsa diyoruz dinmiöyle okumakla olmaz..

Ben de bişey sorcam.genellikle tadını sevmeyeceğini düşündüğüm gıdaya mamasından katıyorum ya da sade sıvı olmasın doyurucu olsun diye.yoğurda da katmak Bi sakınca teşkil edermiki. Bir de bana doktor bizim tercihimiz sudan ziyade püreler çünkü daha besleyici dedi.yani bir çay bardağı elma suyu yerine çeyrek elma püresi daha faydalı imiş.

canım bence önce tattır baktın gördün yemiyo ozaman karıştır bence yani yoğurdu yoğurt gibi ver elmayı elma gibi yoksa alıştırman çok daha zor olur sonrası içinnn

canım yerden göğe kadar haklısın ama işte annelik böyle bişey sanırım içim içimi yiyo neden kilo almıyo diye:KK43: gerçi ben napsam almıcak olunca yine almaz kendimi üzmekle kalırım.

Aynen öyle cnm ne kadar kendini parçalasanda malesef alacagı kadar alırlar sende yıprandığınla kalırsın. kiloyu takma sen bebişle bol bol vakit geçir. kızımı yedirmeye çalışırken 2,5 yaşına geldi. küçüklüğüne dair hatırladığım şeyler saatlarce onu besleme çalışmalarım, onun ağlamaları, benim ağlamalarım. Sen benim yaptığım hayatı yapma.

benımde oğlum 6,500 du 4 aylıkken gecen ay az kılo almıs zaten,oyuzden bız ek gıdaya basladık canım yavas yavas dr ole dedı,benımde artık sutum azaldı gıbı gelıyo bana 2 dk emıyo cunku bende uyurken emzırmeye calısıyorum ,kızının doyup doymadğını anlarsın sen canım ağlıyomu huysuzmu

çok huysuz değil aslında iki saate bir emmek istiyor.ama çok az emiyo aktif olarak 3 4 dk anca sonra çok yavaş emiyo bi de kaç kilo doğmuştu oğluşun

Son düzenleme:
cnm arasta uyanıkken 4 5 dk emıyo ama uyuyoken uzun emıyo bıde o sekılde denesen cnm
egerkı yeterlı sekılde kaka gunde 7 8 cıs yapıyosa doyuyo demekmıs 7 8 cısıde sordum sonunda dr dedım ben hep yapıyo dıyorum ama nasıl anlıcam gunde 4 tane cıslı bez dedı bana doluca

Benimki günde dolu dolu 4 bez çiş yapmıyor akşam yine alamadık çişi. bu akşam da denemeye çalışıcam bu çocuk neden çiş yapmazki yapıncada bez kırmızı turuncu gibi oluyor. ben susuz kalmıştır diye 3 gündür baya su verdim. bundan sonra hep vercem de babamızyine gidecek uzaklara. Gitmeden şu çişi alabilseydim. Gündüz alsam yarım saatte yetiştiremem hastaneye. Anca akşamları babası ben işten çıktım diye arayınca takıyorum poşeti sonrada uyuyoyavrucak.

Ben de bişey sorcam.genellikle tadını sevmeyeceğini düşündüğüm gıdaya mamasından katıyorum ya da sade sıvı olmasın doyurucu olsun diye.yoğurda da katmak Bi sakınca teşkil edermiki. Bir de bana doktor bizim tercihimiz sudan ziyade püreler çünkü daha besleyici dedi.yani bir çay bardağı elma suyu yerine çeyrek elma püresi daha faydalı imiş.

doğru soyluysun cnm pasolumeyve daha faydalı bız de ıkı hafta o sekışde veıcez sonra pasolu olarak verıceez alısma surecınde sıkıntı olmasın beege dırek puturlu olarak dıye ssnırım

Benimki günde dolu dolu 4 bez çiş yapmıyor akşam yine alamadık çişi. bu akşam da denemeye çalışıcam bu çocuk neden çiş yapmazki yapıncada bez kırmızı turuncu gibi oluyor. ben susuz kalmıştır diye 3 gündür baya su verdim. bundan sonra hep vercem de babamızyine gidecek uzaklara. Gitmeden şu çişi alabilseydim. Gündüz alsam yarım saatte yetiştiremem hastaneye. Anca akşamları babası ben işten çıktım diye arayınca takıyorum poşeti sonrada uyuyoyavrucak.

hım demekkı yeterlı sıvı alamıyo cnm ama bu sefer mıdelerı cok kucuk su ıle dolarsa emmek yada mama ıstemeyebılırmıs cnm
ay su cıs olayında bende uzuluyorum senın oğlan cımrı söleyım

bugünkü beslenmemiz

12 de 50 mm aptamil

3 de anne sütü

canım kakasını yapıyo bak bi sıkıntı olsa dediğin gibi olur ayrıcada.
sonuçta siz daha yeni iyleşiyosunuz deilmi ben yanlışmı hatırlıyorum yoksa belki oyüzdendir buu ihştahsızlık ..

kırtetepe caddesının sonunda canım sanırım sen camılıde oturmustum o yolun uzerınde

Biz karamanda oturmuştuk sizin karşınızda :) 12 sene oldu çok değişmiştir şimdi oralar gelsem tanıyamam arada bir merkeze geliyoruz. Ada avm ye bazende çark mesirye gidiyoruz kızım orda suda yüzen ördeklere falan bakıyor. izmitten yakın ya bazen geliyoruz arada.

canım kakasını yapıyo bak bi sıkıntı olsa dediğin gibi olur ayrıcada.
sonuçta siz daha yeni iyleşiyosunuz deilmi ben yanlışmı hatırlıyorum yoksa belki oyüzdendir buu ihştahsızlık ..

Evet doğru hatırladın gerçekten bu bebişlerin hasta olmaması gerek sonra toparlanmaları çok uzun sürüyor. bende hastalanmasına bağladım bu iştahsızlığı. bakalım bir hafta daha müsade eğer düzelmezse tekrar dr a götürcem. Çünkü dr un dediği beslenme çeşitlerin hiçbirini sağlayamıyorum.

inşallah sever beysal havucuda unutma canım özelliklede dişler için çok yararlı..

ya o kaşık konusunu bende araştırıyorum çok kararsızım ..

songül koptum ziyaretçiyede özel merhaba diyosun hehehehhe::):)
oda artık üye olsa diyoruz dinmiöyle okumakla olmaz..

canım bence önce tattır baktın gördün yemiyo ozaman karıştır bence yani yoğurdu yoğurt gibi ver elmayı elma gibi yoksa alıştırman çok daha zor olur sonrası içinnn

haha o zıyaretcıyı tanıyorum ama ben yasmın tokat arkadasıma hep ıyı gunlerımı dılerım sevılerımı sunarım:21::21::21::21:

X