2012 kasım bebekleri büyüyor..

ben bebedordan memnunum songülüm kipada var sanırım orada jokerde var çünkü

aaaaaayyyyyyyyyyyy koptum songül ya dondurma makinesinde meyve suyu çıkarmak değişik bir deneyim olmuştur

sorma arkadasım tıpıde aynı tepeden attımm sonra saf hıssettım kendımı tabı ama en cok sevınen yaren oldu oh anne dıyo yazın hep dondurma yaparsın artık dımı dıyo haha ablamda ek gıdaya dondurm ıle baslarsın dedı bol kalsıyummus

bugünkü beslenmemiz

sabah 3kez 3-4 dakika anne sütü

12 de 50 mm aptamil

3 de anne sütü

Benim oğlum neden bu kadar iştahsız anlamadımki

Oysaki her sabah kaka yapıyor doymasa yapmaz diye düşünüyorum bana fikirlerinizi verin arkadaşlarım

canım yerden göğe kadar haklısın ama işte annelik böyle bişey sanırım içim içimi yiyo neden kilo almıyo diye gerçi ben napsam almıcak olunca yine almaz kendimi üzmekle kalırım.

cnm arasta uyanıkken 4 5 dk emıyo ama uyuyoken uzun emıyo bıde o sekılde denesen cnm
egerkı yeterlı sekılde kaka gunde 7 8 cıs yapıyosa doyuyo demekmıs 7 8 cısıde sordum sonunda dr dedım ben hep yapıyo dıyorum ama nasıl anlıcam gunde 4 tane cıslı bez dedı bana doluca

ben bu hafta sonu elma ile başlıcam bakalım suyu ile salı günüde püre olarak veririm inş beğenir sonrada armut düşünüyorum bakalım çok heyecanlıyım

inşallah sever beysal havucuda unutma canım özelliklede dişler için çok yararlı..

ya o kaşık konusunu bende araştırıyorum çok kararsızım ..

aa zıyaretcı kadın senı unutmusum bak sanada ıyı gunler cnm

songül koptum ziyaretçiyede özel merhaba diyosun hehehehhe::):)
oda artık üye olsa diyoruz dinmiöyle okumakla olmaz..

canım bence önce tattır baktın gördün yemiyo ozaman karıştır bence yani yoğurdu yoğurt gibi ver elmayı elma gibi yoksa alıştırman çok daha zor olur sonrası içinnn

canım yerden göğe kadar haklısın ama işte annelik böyle bişey sanırım içim içimi yiyo neden kilo almıyo diye gerçi ben napsam almıcak olunca yine almaz kendimi üzmekle kalırım.

Aynen öyle cnm ne kadar kendini parçalasanda malesef alacagı kadar alırlar sende yıprandığınla kalırsın. kiloyu takma sen bebişle bol bol vakit geçir. kızımı yedirmeye çalışırken 2,5 yaşına geldi. küçüklüğüne dair hatırladığım şeyler saatlarce onu besleme çalışmalarım, onun ağlamaları, benim ağlamalarım. Sen benim yaptığım hayatı yapma.

çok huysuz değil aslında iki saate bir emmek istiyor.ama çok az emiyo aktif olarak 3 4 dk anca sonra çok yavaş emiyo bi de kaç kilo doğmuştu oğluşun

Son düzenleme:

Benimki günde dolu dolu 4 bez çiş yapmıyor akşam yine alamadık çişi. bu akşam da denemeye çalışıcam bu çocuk neden çiş yapmazki yapıncada bez kırmızı turuncu gibi oluyor. ben susuz kalmıştır diye 3 gündür baya su verdim. bundan sonra hep vercem de babamızyine gidecek uzaklara. Gitmeden şu çişi alabilseydim. Gündüz alsam yarım saatte yetiştiremem hastaneye. Anca akşamları babası ben işten çıktım diye arayınca takıyorum poşeti sonrada uyuyoyavrucak.

doğru soyluysun cnm pasolumeyve daha faydalı bız de ıkı hafta o sekışde veıcez sonra pasolu olarak verıceez alısma surecınde sıkıntı olmasın beege dırek puturlu olarak dıye ssnırım

hım demekkı yeterlı sıvı alamıyo cnm ama bu sefer mıdelerı cok kucuk su ıle dolarsa emmek yada mama ıstemeyebılırmıs cnm
ay su cıs olayında bende uzuluyorum senın oğlan cımrı söleyım

canım kakasını yapıyo bak bi sıkıntı olsa dediğin gibi olur ayrıcada.
sonuçta siz daha yeni iyleşiyosunuz deilmi ben yanlışmı hatırlıyorum yoksa belki oyüzdendir buu ihştahsızlık ..

kırtetepe caddesının sonunda canım sanırım sen camılıde oturmustum o yolun uzerınde

Biz karamanda oturmuştuk sizin karşınızda :) 12 sene oldu çok değişmiştir şimdi oralar gelsem tanıyamam arada bir merkeze geliyoruz. Ada avm ye bazende çark mesirye gidiyoruz kızım orda suda yüzen ördeklere falan bakıyor. izmitten yakın ya bazen geliyoruz arada.

canım kakasını yapıyo bak bi sıkıntı olsa dediğin gibi olur ayrıcada.
sonuçta siz daha yeni iyleşiyosunuz deilmi ben yanlışmı hatırlıyorum yoksa belki oyüzdendir buu ihştahsızlık ..

Evet doğru hatırladın gerçekten bu bebişlerin hasta olmaması gerek sonra toparlanmaları çok uzun sürüyor. bende hastalanmasına bağladım bu iştahsızlığı. bakalım bir hafta daha müsade eğer düzelmezse tekrar dr a götürcem. Çünkü dr un dediği beslenme çeşitlerin hiçbirini sağlayamıyorum.

haha o zıyaretcıyı tanıyorum ama ben yasmın tokat arkadasıma hep ıyı gunlerımı dılerım sevılerımı sunarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…