2012 kasım bebekleri büyüyor..

Canim o bolgesi topis ne bilim canim iceri kaciyormus ...

Suan bakteri urermi bilemiyorum Canim uredi diye igne olduk ya igneden sonra temizlendimi ona bakildi temizlenmis suan...

Evet bende istiyorum sunnet etirmeyi nisana dusunuyordum zaten...

Yarin 2 gibi gidicez.. dr'a bende iceri girebilirmiyim dedim dayNabilirsen gel dedi...
Disarda kalirsam dayanamam aksine dedim dr guldu bana.
Cocugumun yaninda olmayi tercih ederim dedim.. disarda donup durcama yaninda olurum dedim...
Dr unda daha cok isine geldi aglayinca falan en azindan ben daha rahat susturur avuturum...

Sunnetten sonraki kuktur onemli canim ureme yoksa voiding cekilmeyecek.. zaten kulturu sondayla alinan idrardan bakicak oyle dedi daha garantili oluyormus oyle olunca...

Insallah gecer canim tek temennim o yonde..
Yok zaten icim rahat etmez mutlaka tekrar tekrar kontrol ettiririm ben...

Simdi 5 aylik olduk mesela yasina gelneden bobreklerine tekrar usg yaptirmak istiyorum..

Bu benim teyzemin kizindada var surekli antibiotik kullaniyor sanirim kizlarda voiding yapilamiyordur heralde ona oyle bisey yapilmamis..

Ah canim benim gozun aydın çok sevindim inan Darisida bize insallah...

Antibiyotik ten bi süre sonra mutlaka baktir zaten antibiyotik kullanırken üremyor..
Umarım Sunnetle bizimkide düzelir dr öyle umuyorum dedi bobrekleri gayet iyi dedi...

Yok canım voiding için demedi .. sondayla daha temiz idrar aliniyormud bulaşma vs olmuyormus... Sondayla alinan idrarda bakteriye rastlanmazsa voiding hic cekmicez dedi... Eger sondayla aldigimiz idrarda urerse ozaman voiding dedi

sen de elif minayı öp bizim yerimize ben daha çalışmadığım için zor geliyo erkenden kalmak ama çalışmaya başlayınca erken kalksam da sıkıntı olmaz herhalde ondan ayrılmak zor geleceği için şimdiden içimde sıkıntı
kızlara da yapılıyor canım kızlara uygulanan hortum daha kısa erkeklerin ki daha uzun görümcemin kızına yaptılar kaçağı ordan biliyorlar onlar da

aaa cnm yarınmı adam oluyo eymen pasa cocuk dr mu yyapıcak cerrah mı
ay ınsalla sunnt donum noktası olur cnm bı daha hep guzel haberler okuruz arkadasta yaptırıcak 1 saat suruyo yazmıs o kadar uzunmu gercekten

cnm benım gecmıs olsun gun gun daha ıyı olmasına sevındım bebegının bı kere ıdrar tahlılı yapılmıstı sımdı farklı bıseymı cnm ıdrar kulturumu dıyodu fburak omu acaba

cocuklar ne anlarsa yapmıyo cnm aras ılk zamanlar 7 8 cıs yapardı hastanede baktırmak ıstedık kac saat yapmadı eve geldık hemen yaptı esım elınde bezle uctu hastaneye

Maşallah subhanallah Allah nazarlardan saklasın çook tatlı

ama defne sen cok tatlısın masalla sana

cnm benım ınan kızımdakı gecmıstn sonra benıde kasıyo ama ınsaalla dr eslıgınde daha rahat bı gecıs saglıcaz arada baya faark var sız gecene kadar belkı bende tecrubelenırım

inşallah cnm içini rahat tut daha çok minikler büyürken Rabbim yardım ediyo düzene giriyo
kültür önmli gerçekten doru sonuç almak lazım
sonda takılırken zor oluyo biraz ama sonra unutuyolar
yarın yazarsın nasıl geçtiğini

Merhaba canım evet çok şükür maşallah hergün daha iyi oluyoruz. hayır idrar kültürü değil ben özellikle sordum idrar kültürü değil idrar tahlili dedi. eğer tahlilden sonra gerekirse kültür istiyorlarmış içerisinde bakteri ürüyormu diye ve kültür sonucunun çıkması üç gün sürüyormuş. geçen sefer temiz çıkmıştı ama bu seferde bezinde turuncu leke var hergün her bezinde görüyorum ve bugun kaç saat boyunca çiş yapmadı alamadık kıymetli çişini

sevındım cnm ya nasıl yemesınde bı degışıklı oldumu cnm
o lekeler hakkında dr ne dedı cnm ıhtımaller nelermıs
ay hala ısemedımı cnm

Bilmiyorum inan detaylı sormadım teyzeme yapmış olsalar söylerdi... Belkide onlar yaptirmamistir bilemiyorum..
Sadece bildiğim sürekli tekrarlıyor antibiyotik kullanıyor...

aaa cnm yarınmı adam oluyo eymen pasa cocuk dr mu yyapıcak cerrah mı
ay ınsalla sunnt donum noktası olur cnm bı daha hep guzel haberler okuruz arkadasta yaptırıcak 1 saat suruyo yazmıs o kadar uzunmu gercekten

Evet canım yarin olacak çocuk cerrahı yapacak..

Bir hafta oldu igneler biteli tekrar bakteri uremeden olması iyi olur dedi zaten uzatmanın bi manası yok bu durumda...

Canım fatihide yaptırdim 7 aylikti ozaman maksimum 10k sürüyor... Tabi bide uyuşmasi içinde biraz bekledik toplamda yarım saat olmustur beklemeyle beraber...
Ben gördüm sünnetin nasıl yapıldığını fazla deriyi kesip dikiş atiyorlar öyle basit bi işlem 1 saat abartı canım düşün sezeryan bile 40 dakika ya sürüyor ya sürmüyor..

eylul topiğinden bı arkadasım o sekılde yazmıs cnm ay sen tecrubelısın daha rahat atlatırsın nasıl agladımı fatıh cnm

Yarın sadece sünnet olcak insallah kolay atlatiriz yarını...

Sonda ile idrar alma olayida 10 ila 15 gün sonra falan dedi...
Inşallah çok canı yanmaz tek tesellim büyüyünce bunların hiç birini hatırlamayacaklar...

Rabbim daha büyük dert vermesin insallah bunlarıda asicaz...

Çok geçmiş olsun .. inşallah cabucacik atlatır..

Bazi bebekler idrari zor verirmiş bazılarından almak zor..
Ben cok verdim hem tit hem kültür uzman oldum sanırım ...

Torbayı bagliyolar 5 dk geçiyor idrari veriyorum nasil yani diyolar alışmamislar tabi bukadar çabuk almaya...

Benim buyukte o poşeti takarlardi saatlerce beklerdim yok anam yapmazdı nasıl anliyolarsa çok fenalar bunlar..
Benim ufak çok sidikli çıktı o konudan rahatım poşeti gördümu salıyor valla..

normal korkma annesi =) dökülüp yenileri çıkacak . doğduktan sonra kestirmeyen anneler yaşadı aynısını, dökülüp yenileri çıktı ...

ayy sağol canım bugün doktordaydım oda öyle dedi rahatladım

sam simplex bitkisel sanıyordum odamı ilaç bak bunu bilmiyordum.sanırım sadece agulıne ve nurse harveys bitkisel

eylul topiğinden bı arkadasım o sekılde yazmıs cnm ay sen tecrubelısın daha rahat atlatırsın nasıl agladımı fatıh cnm

Valla fatih o gün sünnet olurken ağladı baya korktu tabi yabancı bi ortam vs.. ama o gece çok uyudu zaten gecesi önemliydi ..pek sıkıntı yaşamadim insallah bundada yaşamam .. ilk gunu atlatalım hiç bişey istemiyorum inan...

Ay arasin sünnetinde seni hiç düşünemiyorum kiz düşer bayılırsin sen..

Cnm benim yazik olmus guzelim saclara sanirim emzirme doneminde okuyo cnm ay 2 sene emzirenlrr kelmi kaliyoki kuzummmm

Hemde ne yazk oldu cok uzuldm a
Dokulen saclari gordukce icim gidiyordu
Belki dokulmesi azalir dedim
Ama aynen dokuluyor hala
İki sene emzirmesekmi.nanapsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…