- 6 Mart 2012
- 2.145
- 272
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #4.481
acıkcası ben sımdılık 2. bebeğı dusunmuyorum tabı kaza olmadğı surece.bebeğimin bı kardesı olsun ısterım tabı ama daha sonralarıı dusunuyorum olursa eğer.bence 9 10 aylıkken bıraz erken hamıle kalmak.cok zorlanır ınsan hem bedenen hem ruhen.bence yas farkı olması daha ıyı aralarında .bırı bıraz buyumusken bebek yapmak daha ıyı gıbı en azından krese falan gıder .bırde sen calısıyormussun zorlanmıcakmısın?benım fıkırlerım bunlar
Tarcin bu arada yaz iccin esimin tatil planlaei var hemde 2 cocukla sanirim gidicez yaren 6 aylikken gitmistik cok sorunsuz gecti
merhaba kızlar...:13:
bereni emziriyorum bir yandanda burdayım...ben hala adet olmadım olsam ne güzel biraz gider kilolarım en azından şişkinlik gider ya...
ben 1.60 boy 70 71 arası kilodayım..78 le doğuma gitmiştim..sadece emzirmeme rağmen yapıştı bu kaln kilolar bana..
gitsinler yaaaa
tarçın ben senin yerinde olsam hemen doğurmammm..bak bizde 3 yaş var tam kıvamı sayılır..inan 4 yaşta olda olurmuş diyorum bazen..ilk zamanlar baya zorlanıyordum şuaralar daha rahatım..daha az olsa yaş farkı kafayı yerdim sanırım
Tatlim bebeginin sadece senin ilgine ihtiyaciolan o kadar cok donem varki onunde olan buyugune oluyo ister isteMez cok erken donemde buyuyo abla yada abi oluyo birak doya doya yasasin tek olmayi cnm en az 3 yasina kadar
yorumlar için teşekkürler kızlar ideali 3 yıl ara diyorlar evet, benim de daha azına cesaretim yok gerçi.. yalnız 3 yaştan sonrada çok ilgi isteyecek bebek. yaş farkının fazla olması anne babaya kolaylık az olması da kardeşlere iyilik