2012 kasım bebekleri büyüyor..

teyzoşlar iyi akşamlar..
ben kuzumu ilk defa tek başıma yıkadım bugün:21:
çok mutluyumm...
öptük sizleri mis kuzumla:KK16:

oo supersın cnm ya ınsanın ılk elı ayagı tıtrıyo sonra dıyosun kı evet ben bunu yapabılrım
sonra guven gelıyo ınsana ay benım yarenım nasıl aglardı yıkanırken anlatamam

oo supersın cnm ya ınsanın ılk elı ayagı tıtrıyo sonra dıyosun kı evet ben bunu yapabılrım
sonra guven gelıyo ınsana ay benım yarenım nasıl aglardı yıkanırken anlatamam

aynen öyle valla canım..
insanoğlunun yapamayacağı hiçbirşey yok istedikten sonra..
kendimi süper anne gibi hissettim:KK17:

sen benden tecrübelisin maaşallah..,
Allah korusun kuzucuklarını:nazar:

aynen öyle valla canım..
insanoğlunun yapamayacağı hiçbirşey yok istedikten sonra..
kendimi süper anne gibi hissettim:KK17:

sen benden tecrübelisin maaşallah..,
Allah korusun kuzucuklarını:nazar:

cnm tecrubede olsa aradan 6 sene gectı yenıden ınan yıne aynı heyecanları yasıyorum arasıda yıkarken cok heyecanlandım elım ayagı tıtredı anaaa bı baktım cocuk aglamıyo dedım cocuk banyo yaparken aglamayabılıyomuymus dedım
ınan 6 sene sonra aynı heyecan ları yenıden yasıyorum rabbıme bın sukur kı
yavrucuklarım benım onlar:21::21::21::21:

cnm tecrubede olsa aradan 6 sene gectı yenıden ınan yıne aynı heyecanları yasıyorum arasıda yıkarken cok heyecanlandım elım ayagı tıtredı anaaa bı baktım cocuk aglamıyo dedım cocuk banyo yaparken aglamayabılıyomuymus dedım
ınan 6 sene sonra aynı heyecan ları yenıden yasıyorum rabbıme bın sukur kı
yavrucuklarım benım onlar:21::21::21::21:

maaşallah canım onlara..
Aras küçük adam zaten
Allah nazarlardan korusun:nazar:

Arkadaşlar mrb.. Nette gezerken buldum sizi.. Ben 28 ekimde doğum yaptım..oğlum3kilo 40 gr dı doğduğunda.. 4. Ay aşımızda 9 kilo 200gr geldi..3. Ayda 8100grdı .. Sağljk ocağında bi hemşire obez dedi ama diğeri anne sütü alan asla obez olmaz dedi.. Ben annesütü veriyorum sadece ama kafamda karıştı.. Biraz araştrdım iyide diyen var kötüde... Ama birazcıkta korktum ya obez olursa diye..

canım hiç sıkma canını.obez olmaz.benim oğlumda öyleydi doktora sorduğumda kızmıştı anne sütüyle asla obez olmaz demişti.

Kızlar kasım annelerı paylaşımlsrının bulundugu topiğin kurucusu ay she esını kaybetöıs cok uzuldum rabbım arkadasııza sabır esıne bol rahmet eylesın bı kerecık bebegını bıle göremedı hayat ne acı

uff kızlar yaa kafam şişti kaç saattir bebek arabası bakıyorum netten. ne çok model var yaa. :KK52::KK52: ama aradığım özelliklerin hepsini bi arada bulamıyorum. siz ne kullanıyorsunuz tavsiye ettiğiniz modeller var mı? ben şu özellikler olsun istiyorum

-hafif olsun
-kolay açılıp kapansın
-kapandığında fazla yer kaplamasın
-çift yönlü olsun
-bütün tekerlekleri 360 derece dönsün

çok mu şey istiyorum :KK9:
Kraft aura aldık. Aradığın özelliklerin hepsi var. Biz memnunuz :KK66:

ayyyyyyyy buldum sizi kizlarrr guzel annelerrrrrrrr
oglandan first bulup pcye pek giremiyordum
kocam bana tablet alms saolsun simdi besike carsa bagladim diger ucunuda ayagima bagladim besik sllarken kkya giriyorum

gecen hafta bnde bebegimi tek basima yikadim kenimi sahane anne gibi hissettim:KK8::KK8::

Kızlar kasım annelerı paylaşımlsrının bulundugu topiğin kurucusu ay she esını kaybetöıs cok uzuldum rabbım arkadasııza sabır esıne bol rahmet eylesın bı kerecık bebegını bıle göremedı hayat ne acı
Hiii !! Ay ne kötü :KK43: Allah rahmet eylesin. Kalanlarada sabır versin inşallah. Tanımıyordum ama çok üzüldüm insanın sevdiklerini kaybetmesi çok acı. Allah esirgesin.

inanamıyorum.... o kadar düşük yaptı bu sefer tam olacak derken.....

ALLAHIM GANİ GANİİ SABIR VERSİN....:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK5:

ayyyyyyyy buldum sizi kizlarrr guzel annelerrrrrrrr
oglandan first bulup pcye pek giremiyordum
kocam bana tablet alms saolsun simdi besike carsa bagladim diger ucunuda ayagima bagladim besik sllarken kkya giriyorum

gecen hafta bnde bebegimi tek basima yikadim kenimi sahane anne gibi hissettim:KK8::KK8::

kk nın en eglencelı annesı geldı napıyon bakım kuzum yuzumde herzaman gulumseme yaratannınsan her fırsatta yaz kuzum ya senden ınanılmaz enerjı alıyorum

teyzoşlar iyi akşamlar..
ben kuzumu ilk defa tek başıma yıkadım bugün:21:
çok mutluyumm...
öptük sizleri mis kuzumla:KK16:

maşallah iyi cesaret, ben tek başıma yıkayamıyorum korkuyorum uzun sürer üşütüp hasta ederim diye ... yaz gelsede bende tek başıma rahat rahat yıkasam resmen oğlumu paketliyorum hızlı yıkamak uğruna =)

X