2012 kasım bebekleri büyüyor..

tatlı bebeıslerın tatlı annelerı nasılsınız bakım ballardan böreklerden cöreklerden tatlı bebeklerınız napıyo

ben beurer almıştım kızılötesi kulaktan ölçüyor ilk aşımızda ateş yapar diye gece elimde ateş ölçer ile başında beklemiştim ...

geçmiş olsun canım. biraz hassas bünyesi var heralde.

mama sandalyesini bende araştırıyorum. ama aklımda henüz bişiy yok.

ateş ölçer arzum kullanıyorum alından ve kulaktan ölçüyor.

Ben Braun marka kulaktan ateş Olcer aldım. Normal derece ile arasında fark var mı diye defalarca kontrol ettim, en fazla 0,1 derece fazla çıktı. Kullanimi cok rahat, hic aglatmadan hatta uykuda bile ölçtüm. Bence kullanışlı. Dene istersen. Bu arada civali cam olanları artık hic kullanmamak lazım, kırılabilecegi icin hem de içindeki civa açığa çıkarsa cok zehirli oldugu icin !!

Maaşallah bebeğine, biz mama sandalyesi henüz almadık ama ateş ölçer olarak medisananın kızıl ötesi olanı kullanıyoruz. Sıkıntı yok.

çok sağolun kızlar arzum ateş ölçer aldım.mama sandalyesinde karrasızım.

yarencim sen ne marka almıştın memnunmusun mama sandalyesinden

çok sağolun kızlar arzum ateş ölçer aldım.mama sandalyesinde karrasızım.

yarencim sen ne marka almıştın memnunmusun mama sandalyesinden

tatlım bız daha kullamaya başlamadık hafıf katlanır az yer kaplaması yonu sımdılık bızı tatmı edıyo cnm mutfagım kuck cunku
baby hope aldık cnm

arkadaşlar,babannem içime kurt düşürdü oğlun çok kaka yapıo die:KK43:günde 4-5 sefer yapıo..anormal mi acaba?birde bazen yeşil oluyor doktor anne sütü alan bebeklerde değişiklikler olur dedi,ama bu seferde üşütüosun dio(bu arada evimiz 30 derece )

arkadaşlar,babannem içime kurt düşürdü oğlun çok kaka yapıo die:KK43:günde 4-5 sefer yapıo..anormal mi acaba?birde bazen yeşil oluyor doktor anne sütü alan bebeklerde değişiklikler olur dedi,ama bu seferde üşütüosun dio(bu arada evimiz 30 derece )

cnm ben yesıl dıye kaka tahlıl bıle yaptırdım bısey cıkmadı anne sutu alan bebekte normal dedı dr muz yıne arada yesıl oluyo önemsemıyorum evın sıcaklıgı 30 sacok fazla ılk nefeste dınledım 22 dıyo dr

cnm ben yesıl dıye kaka tahlıl bıle yaptırdım bısey cıkmadı anne sutu alan bebekte normal dedı dr muz yıne arada yesıl oluyo önemsemıyorum evın sıcaklıgı 30 sacok fazla ılk nefeste dınledım 22 dıyo dr

canım doğru 30 çok fazla ama babamıza bi anlatabilsem çok olduğunu..o yokken hemen camları açıp evi soğutuorum.

X