2012 kasım bebekleri büyüyor..

İyi aksamlar kizlar.gordugum kadariyla hepiniz iyisiniz.bende iyiyim.bugun aldigim ojeleri deniyorum beende.

Bu arada bikac gundur benim kizim huy degistirdi.uyuma saatlerini degistirdi.2 gundur de babaannesinde pek durmuyor.hemen beni istiyor.

arkadaşlar,babannem içime kurt düşürdü oğlun çok kaka yapıo die:KK43:günde 4-5 sefer yapıo..anormal mi acaba?birde bazen yeşil oluyor doktor anne sütü alan bebeklerde değişiklikler olur dedi,ama bu seferde üşütüosun dio(bu arada evimiz 30 derece )

30 derece mı?? Üşümek imkansız :KK66:) hatta biraz 24 derecelere doğru düşürün canım. Cok sıcak seni de bunaltir bebeğin de sıvı kaybına neden olur. Süt cocukları anneyi eksiği sıklıkta kaka yapabilir. Benim oğlum da en az 4 kere kaka yapıyor, hem de enseye kadar :KK66:)) renk konusunda sütümüzün icerigine gore değişiyor, mesela sonuna kadar emzirmeyip hep on süt icerse bebek yüksek seker icerigi nedeniyle kaka yeşil oluyor. Bizimkinin kaka rengi skalasi da açık sarıdan koskoyu yeşile değişiyor. Bazen sulu bazen puturlu oluyor. Hic birsey yapmana veya endişe etmene gerek yok. Hepsi normal :KK66:

canım doğru 30 çok fazla ama babamıza bi anlatabilsem çok olduğunu..o yokken hemen camları açıp evi soğutuorum.

ben dün akşamdan beri kombiyi kapattım , kışın bende çok sıcak tutuyordum evi tüm kışı kısa kollularla geçirdim o kadar sıcak . havada ısındığından beri iyice bunaltıcı oldu birde oğlum çok terliyordu kapattım dün gece.
seninde oğlun var , erkek çocukları sıcağa hiç gelemez deniyor bu havalarda 30 derece oldukça fazla yazık yavru kuşuna ...

ben dün akşamdan beri kombiyi kapattım , kışın bende çok sıcak tutuyordum evi tüm kışı kısa kollularla geçirdim o kadar sıcak . havada ısındığından beri iyice bunaltıcı oldu birde oğlum çok terliyordu kapattım dün gece.
seninde oğlun var , erkek çocukları sıcağa hiç gelemez deniyor bu havalarda 30 derece oldukça fazla yazık yavru kuşuna ...

canım,evimiz merkezi sistem o yüzden sadece petek kapatarak müdahale ediorum...eşim gidince hemen yavruşu başka odaya alıp evi soğutuorum ama en fazla 26 kadar düştü..yavruşta sadece tek badiyle duruo..üzerini çıkarınca öyle mutlu oluoki gerçektende erkek çocukları sevmio sıcağı

30 derece mı?? Üşümek imkansız :KK66:) hatta biraz 24 derecelere doğru düşürün canım. Cok sıcak seni de bunaltir bebeğin de sıvı kaybına neden olur. Süt cocukları anneyi eksiği sıklıkta kaka yapabilir. Benim oğlum da en az 4 kere kaka yapıyor, hem de enseye kadar :KK66:)) renk konusunda sütümüzün icerigine gore değişiyor, mesela sonuna kadar emzirmeyip hep on süt icerse bebek yüksek seker icerigi nedeniyle kaka yeşil oluyor. Bizimkinin kaka rengi skalasi da açık sarıdan koskoyu yeşile değişiyor. Bazen sulu bazen puturlu oluyor. Hic birsey yapmana veya endişe etmene gerek yok. Hepsi normal :KK66:

canım içimi rahatlattın şu yeşil kaka konusunda farklı rivayetler var çünkü.bazen sümüksüde olabilio.sarı pütürlü falan hepsi oluo.

benim oğlumda öyle , kucağında emzirme haricinde yatar pozisyonda tutamıyorum durmuyor =)

AYNEN HAYATTA DURMAZ

Aynen, evde gezerken sirti bana dönük oluyor. Hemen kendini one atip iki büklüm oluyor. Daha hiç oturtmadim da.
bende öyle gezdiriyorum ama yanlış diyorlar beli acırmış doğrumu benim bebek küçük ama 28 kasım doğumlu nerdeyse aralık yani

kızlar ne oldu ya kaçırmışım istemedilermi bizi orda
ozaman niye davet ettiler bizi
zaten çok hızlı ilerliyordu yetişemiyordum,e okadar vaktimde yokki hepsin okuyayım.burdanmı devam ediyoruz?

benimoğlanda oturmak ve hep gezmek istiyor.
destekle koltukta oturtuyorum.

hep gezmek aynı şey bendede var allah vere yatırayım çıldırıyor

arabada uyumaları harika gerçekten..insan önce dışarıya çıkarsa hiç rahat edemeyecek sanıyor; ama onlar arabada uyuyunca ne raht oluyor! benim il bebeğim olduğu için dışarı çıkmalarda hala organize olamıyorum tam olarak :) çanta genelde hazır oluyor ama çocukla birlikte evden çıkmak yine de bi olay haline geliyor :) ne kadar giydirsem?mont mu? battaniye mi? hangi şapka? bi emziriyim..bi de altını tekrar değiştirsem??.. derken derken ...her yere en az yarım saat geç gidiyorum :)

ayyyy bendede aynı durum ilk çocuk ve tecrübesizlik offf bir türlü çıkamıyorum bu yüzden çıkmakta istemiyorum zaten

İDrar değilde kaka tahlili yaptırdık onuda kendim yaptırdım. Doktorlara söylüyorum bebekler kusar normal diyorlar daha kıyafetleriyle 6 kg geliyor çıplakken daha az demekki. aslında kg çok önemli değil önemli olan benim çocuklarım neden varlık içinde yokluk yaşıyorlar neden hep aç geziyorlar o kadar doluyumki anlatamam

tatlım doğum zamanlarımız yakın 28 kasım dı benimkide ilk doğduğunda 2700 dü ve bizimkide elbisesiyle 6 geliyor bence normal doğum kilosuna göre

KIzlar kocalarla durumları ne yaptınız. Daha birlikte olamayan arkadaşlar,ben hala aynı durumdayım :KK43:( sinir bozucu bir durum..
inşallah yakın zamanda düzelir. bizim eski haline döndü herşey...

Günaydın teyzoşlar..
günaydın... anca yazabiliyorum

Gunaydinn! Yine enseye kadar kakayla başlayan guzel bir gun! :KK66:)))
keşke benim oğluşda yapabilse.... şanslısınız

kızlar ne yapıyorsunuz nerelerdesınız bakım havayı guzel buldunuzda gezmeleremı kactınız
bende bugun pazara gıttım halkın arasın karıştım en son doğumdan ıkı gun önce gıtmıştım ıkı sokak asagıda ama malum tostos var artık
ay o zaman zarfında bıle öleözlemısımkı oğlumu görur görmez basladı gulucuklere

uff kızlar yaa kafam şişti kaç saattir bebek arabası bakıyorum netten. ne çok model var yaa. :KK52::KK52: ama aradığım özelliklerin hepsini bi arada bulamıyorum. siz ne kullanıyorsunuz tavsiye ettiğiniz modeller var mı? ben şu özellikler olsun istiyorum

-hafif olsun
-kolay açılıp kapansın
-kapandığında fazla yer kaplamasın
-çift yönlü olsun
-bütün tekerlekleri 360 derece dönsün

çok mu şey istiyorum :KK9:

uff kızlar yaa kafam şişti kaç saattir bebek arabası bakıyorum netten. ne çok model var yaa. :KK52::KK52: ama aradığım özelliklerin hepsini bi arada bulamıyorum. siz ne kullanıyorsunuz tavsiye ettiğiniz modeller var mı? ben şu özellikler olsun istiyorum

-hafif olsun
-kolay açılıp kapansın
-kapandığında fazla yer kaplamasın
-çift yönlü olsun
-bütün tekerlekleri 360 derece dönsün

çok mu şey istiyorum :KK9:
baby2 go marvel kullanıyorum çok memnunum.
istersen bu markada hafif modellerde var.

bizde bugün hava güzel diye bebek arabamızla gezdik...

mertur ne demen canım biz kesmiyoruz seni falan aşkolsun:KK34:
topiğimiz hareketlensin canlansın ya...
illa başka topiğemi gitmek gerek:KK9:

teyzoşlar iyi akşamlar..
ben kuzumu ilk defa tek başıma yıkadım bugün:21:
çok mutluyumm...
öptük sizleri mis kuzumla:KK16:

X