2012 kasım bebekleri büyüyor..

iyi geceler kizlar nasilsiniZ umarim herkes iyidir benm raporum bitti ve yaklasik 1 haftadir calisiyorum sabah 8 aksam 8 ve kuzumu sadece gunde 1 kere gorebiliyorum o kadar zor ki en guzel zamaninda yaninda olamamak eve sadece uyumak icin gelio oluyoruz malesef

çalışma saatinde uzunmuş ne iş yapıyorsun ?

Çalışan annelerin Allah yardımcısı olsun. Ben çalışmıyorken yetişemiyorum bu satte ev işi yapıyorum gündüz çocuklarla ilgilenebiliyim diye. çalışanları takdir ediyorum. Sabır ve becerisinden dolayı. burayada cep telefonundan bakıyorum yine.

selam kızlar,

biz 4. ay aşılarımızı olduk çok ağladı yavrum ve 2 gün üst üste ateş yaptı. 3. günde huzursuzluğu devam etti.

boyumuz 66 cm. kilo 8100 bıngıldağı kapanmamış daha .bir dahaki ayada rota aşısının 2. dozu vurulacak.

kilo alımı iyi olduğu için doktormuz ek gıdalara 6. ayda başlıycaz dedi.

ateş ölçer almayı düşünüyorum sizler ateş ölçer olarak ne kullanıyorsunuz.şu kızıl ötesi olanlardan kullanan varmı ?

birde mama sandalyesi almayı düşünüyorum acaba hangi marka nerden alsam karar veremedim.

chıcco polly mama sandalyesini beğendim fiyatı biraz pahalı ama kullanıcı orumlarını okudum çok memnunlar ,

kilosu iri bebeklerin kullanabileceği gibi olmalı.yani bir süre sonra dar gelmemeli tavsiyelerinizi bekliyorum
geçmiş olsun canım. biraz hassas bünyesi var heralde.

mama sandalyesini bende araştırıyorum. ama aklımda henüz bişiy yok.

ateş ölçer arzum kullanıyorum alından ve kulaktan ölçüyor.

Benimkide 3 aylık 6 kg di. 10 gün sonra 4 aylık oluyoruz hala 6 kg. şuan hasta hiç kilo almıyor emmiyor bile. mama denedim onuda reddetti bu akşam zar zor sallayak uyuttum aç uyudu diye şuan çok üZgünüm. seninkide bu kadar zayıf mı

oy canım benim kıyamam yaa
:KK5:
süt durumu nedir canım ? 3.ayında 6300'dü farketmiştim zaten az kilo aldı diye.dr.da az ama kötü değil dedi....zaman zaman büyüme biraz durabilir.boyu uzar kilo almaz kilo alır boyu uzamaz bunları dert etme ...mamayı sevmemeiş olabilir...doktora gideceksin zaten o sana uygun olanı söyler...
Mama be kullandın canım ?değiştire değiştire sevdiği bir şeyi bulursun inşallah ...

oy canım benim kıyamam yaa
:KK5:
süt durumu nedir canım ? 3.ayında 6300'dü farketmiştim zaten az kilo aldı diye.dr.da az ama kötü değil dedi....zaman zaman büyüme biraz durabilir.boyu uzar kilo almaz kilo alır boyu uzamaz bunları dert etme ...mamayı sevmemeiş olabilir...doktora gideceksin zaten o sana uygun olanı söyler...
Mama be kullandın canım ?değiştire değiştire sevdiği bir şeyi bulursun inşallah ...

sağol canım sütüm çok şükür yetecek kadar var ama oğlumun kusma sorunu var emdikten sonra mutlaka kusar 2 gündür reflü ilacı kullanıyoruz ona reğmen bu akşam yine fazlaca kustu. mamayida burdaki arkadaşların tavsiyesiyle aldım gece yatmadan bir öğün vereyim diye. dün gece 40 ml içti ama bugun hiç istemedi. az önce uyandı 3 dk emdi uyuyakaldı. bende aktardan rezene aldım koa bir bardak hazırladım içtim rezene sütü arttırır diye okudum. öncedrn sallama rezene içiyordum ama şimdi aktardan açık aldım birde bunu deniyim. bugun bana birisi senin çocukların neden hep küçük oluyor dedi kırılmadım ama üzüldüm.

sağol canım sütüm çok şükür yetecek kadar var ama oğlumun kusma sorunu var emdikten sonra mutlaka kusar 2 gündür reflü ilacı kullanıyoruz ona reğmen bu akşam yine fazlaca kustu. mamayida burdaki arkadaşların tavsiyesiyle aldım gece yatmadan bir öğün vereyim diye. dün gece 40 ml içti ama bugun hiç istemedi. az önce uyandı 3 dk emdi uyuyakaldı. bende aktardan rezene aldım koa bir bardak hazırladım içtim rezene sütü arttırır diye okudum. öncedrn sallama rezene içiyordum ama şimdi aktardan açık aldım birde bunu deniyim. bugun bana birisi senin çocukların neden hep küçük oluyor dedi kırılmadım ama üzüldüm.

cnm benım masalla sutun gayet ıyı yoksa o kadar kusamaz kusma ya care bulmalı mamayı dedıgım gıbı kullanmalı
ya ınsanlar cok acımasız be zeynommm ya anneye denırmı öle bı ınsan en cok evlADINDA HASSAS ZATEN takma dıcem ama ınsan uzulur tabı

evet tekirdağlıyız ama kırklarelinde görev yapıorum

bende tekirdağ çorlu ilçesinde oturuyorum canım.

hoşbulduk:KK16:yavruşum kasımın 6snda dünyaya geldi adı da utku

negüzel adıyla yaşasın..

cnm bızım banyo sonrası oluyo ama az 1 2 gune toparlıyı konaklarda ınsalla gerı gelmez gercı temızlemekten zevk alıyorum ama kasınıyo arasın kafası
ılk dönusunuz hayırlı olsun cnm bız sırt ustunden yuzustune donuyoruz 3.5 aylıkken başladı ama donunce pısman oluyo cunku hıc sevmıyo yuzustu durmayı

bizimde yüzümüz kızarıyo sanıyorum cildimiz çok hassaz ondan kaynaklanıyo..
bu arada biz hala dönemiyoruzz ama yastıktan kafamızı kaldırıyoruz..

Çalışan annelerin Allah yardımcısı olsun. Ben çalışmıyorken yetişemiyorum bu satte ev işi yapıyorum gündüz çocuklarla ilgilenebiliyim diye. çalışanları takdir ediyorum. Sabır ve becerisinden dolayı. burayada cep telefonundan bakıyorum yine.

amin canım amin.
ama evim okadar kötü durumdaki şuanda anlatamam sana evime derin bi temizlik lazım ama bütün akşamımı nilimle geçiriyorum mecburen çünkü inanuılmaz özlüyorum gün içinde.. ne olacak böyle bilemiyorum..

gününüz aydın, neşeniz bol, herşey gònlünüzce olsun..
tüm sevdiklerinizle beraber:KK16:

günaydın negüzel dilekler..

gunaydın kızlarr,aynen guzel gecer ıns bebıslerımızle

günaydın sanada..

bu arada herkese günaydın kızlar..

Amin canım teşekkürler. bende günlerdir araştırıyorum, dijital ucu civalı olanlar ile ölçemedim zaten hareketli zor tuttum kolunu biraz daha büyüyünce hiç ölçemiycem diye. daha pratik çocuğu rahatsız etmeyecek gerektiğinde uyurken bile ölçebileceğim bir şey olsun istiyorum.2 gün ateşlenince anladım, uykusunda gelip gidip alnını kontrol ettim . arzum marka hem alından hem kulaktan ölçüyor.onumu alsam acaba.

Ben Braun marka kulaktan ateş Olcer aldım. Normal derece ile arasında fark var mı diye defalarca kontrol ettim, en fazla 0,1 derece fazla çıktı. Kullanimi cok rahat, hic aglatmadan hatta uykuda bile ölçtüm. Bence kullanışlı. Dene istersen. Bu arada civali cam olanları artık hic kullanmamak lazım, kırılabilecegi icin hem de içindeki civa açığa çıkarsa cok zehirli oldugu icin !!

Zzeyno sütun varsa kuzucugunu zorlama mama icin canım. Anlattığına gore gercekten reflusu var. Eğer fışkırır gibi küsüyorsa bir de mide çıkışında darlık olabilir mı diye bir değerlendirilse canım. Ultrason veya boyalı film çekiliyor, zararsız. Sütunu arttırmak istedigini yazmışsın; ben de haftasonu baska bir anneden yeni bir formül öğrendim, seninle paylaşmak istedim. İsirgan otu tozu çay gibi demleyip içiyormuş; sütunun %200 arttığını söyledi!!! Ben en kısa zamanda denemeyi dusunuyorummm :KK66:

Bu arada kimsenin dediğine de aldırma! Cocukların sağlıklı akıllı mı gerisini bosver. Ben şahsen zayıf ama cin gibi olan cocuklara bayilirimmm,cok daha sevimli bulurum. Herkes baskasının cocuğuna yorum yapmaya bayılır kendimizi alıştırmamız, gereğinde ağız payı vermemiz lazım :KK66: bugün degilse yarın, kilo degilse okul mutlaka bidi bidi yapar biri :KK66:))
Reflu icin bebeği az miktarlarda sık arayla beslemeyi, beslendikten sonra en az yarım saat dik tutmayı, yatirirken de basını yüksek yatirmayi unutma. Reflu ilaçları da hemen etkisini goatermeyebilir, sabret canım, cok faydasını göreceksin mutlaka! Sonra da kuzu hem kilo alacak hem de iştahı artacak :KK66:))

günaydın tekrardan yeni gelen arkadaşlarımız var sanıyorum..
benim kızımdada yeni doğduğunda reflü vardı doktorumuz bize bi damla tavsiye etmişti hemde gaz için biyogay diye biraz onu kullandık ve kesinlikle bebeği yatarken değil dik besleyeceksiniz dedi tabi biz mama verdiğimiz için onun dediğini yaptık ama emzirirken zor canım..
emdikten sonra hemen yatırma bebeğini biraz dolaşın evin içinde omuzunda biz öyle yapıyoduk..

ben arada girip bakıyorum,temızlık yapıyorumda arada bebısımede bakıyorum yatmak ıstemıyoda mız mız sureklı kucakta duracak o ızın verdğı surece temzlk yapyrum kızlarr

ben arada girip bakıyorum,temızlık yapıyorumda arada bebısımede bakıyorum yatmak ıstemıyoda mız mız sureklı kucakta duracak o ızın verdğı surece temzlk yapyrum kızlarr

kolay gelsin canım..
valla ben işteyim, vakit bulup kaçıyorum işte buralara..

X