- 12 Şubat 2013
- 4.615
- 98
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #4.301
kolay gelsin canım..
valla ben işteyim, vakit bulup kaçıyorum işte buralara..
hu huuuu nerdesiniz bakimm
Arkadaşlar mrb.. Nette gezerken buldum sizi.. Ben 28 ekimde doğum yaptım..oğlum3kilo 40 gr dı doğduğunda.. 4. Ay aşımızda 9 kilo 200gr geldi..3. Ayda 8100grdı .. Sağljk ocağında bi hemşire obez dedi ama diğeri anne sütü alan asla obez olmaz dedi.. Ben annesütü veriyorum sadece ama kafamda karıştı.. Biraz araştrdım iyide diyen var kötüde... Ama birazcıkta korktum ya obez olursa diye..
günaydın canım..
Özlemden başka bişey yok bende
dilerim sen ve kuzucuğun iyisinizdir..
kızlar bizde bugün 4.ay aşımızı olduk. 6700 gr 64 cm boy olmuşuz.az az eklere başlıcaz.aşı ateş yapmadı sabah11.30 da olduk daha yapar mı bilemedim şimdi.
Maaşallah bebeğine, biz mama sandalyesi henüz almadık ama ateş ölçer olarak medisananın kızıl ötesi olanı kullanıyoruz. Sıkıntı yok.selam kızlar,
biz 4. ay aşılarımızı olduk çok ağladı yavrum ve 2 gün üst üste ateş yaptı. 3. günde huzursuzluğu devam etti.
boyumuz 66 cm. kilo 8100 bıngıldağı kapanmamış daha .bir dahaki ayada rota aşısının 2. dozu vurulacak.
kilo alımı iyi olduğu için doktormuz ek gıdalara 6. ayda başlıycaz dedi.
ateş ölçer almayı düşünüyorum sizler ateş ölçer olarak ne kullanıyorsunuz.şu kızıl ötesi olanlardan kullanan varmı ?
birde mama sandalyesi almayı düşünüyorum acaba hangi marka nerden alsam karar veremedim.
chıcco polly mama sandalyesini beğendim fiyatı biraz pahalı ama kullanıcı orumlarını okudum çok memnunlar ,
kilosu iri bebeklerin kullanabileceği gibi olmalı.yani bir süre sonra dar gelmemeli tavsiyelerinizi bekliyorum
Arkadaşlar mrb.. Nette gezerken buldum sizi.. Ben 28 ekimde doğum yaptım..oğlum3kilo 40 gr dı doğduğunda.. 4. Ay aşımızda 9 kilo 200gr geldi..3. Ayda 8100grdı .. Sağljk ocağında bi hemşire obez dedi ama diğeri anne sütü alan asla obez olmaz dedi.. Ben annesütü veriyorum sadece ama kafamda karıştı.. Biraz araştrdım iyide diyen var kötüde... Ama birazcıkta korktum ya obez olursa diye..
oğlumu uyutacağım zaman kol kısmından bağlıyorum , ayakları açık hareket ettirir şekilde kalıyor. elini yüzüne çarpıyor emziğini çıkarıyor o zamanda sinir yapıp dalamıyor .birde bağladığımda benim kucağımda hissediyor gibi geldi bana. bağladığım dediğimde yarım kundak gibi , kundak kadar profesyonel değil azıcık hareket ettirse elini çıkarabiliyor . öyle sardığımda acıyorum da ama uyumuyor bazen bu yöntem ile uyuyabiliyor. gerçi uyumak istemediğinde diliyle ittirip atıyor emziği yine uyandırıyor kendisini =)
sizde sardığınız oluyor mu ?
iyi akşamlar teyzoşlar..
işten geldim ve kuzumla hasret gideriyorum.
kuzucuklarla annecikleri de iyidir insaallah
güzel kızın nasıl selnec , gün boyu görmeyince sabahtan akşama kadar bile sana büyümüş gelir değil mi =)
kızlar bizde bugün 4.ay aşımızı olduk. 6700 gr 64 cm boy olmuşuz.az az eklere başlıcaz.aşı ateş yapmadı sabah11.30 da olduk daha yapar mı bilemedim şimdi.