2012 kasım bebekleri büyüyor..

sinirde bişeymi canımya bizimkisi inadından emmedi nekadar çok uraştırdı bizi acayip inatlaşıyo bizimle daha şimdiden bişey istemezse kimse ona yaptıramaz..
işe başlamak çok zor korkutmak gibi olmasın ama
bakıcı umarım güvenilir birisini bulursun çok önemli çünkü..

benimkisini anlatıyorsun sanki =) akrep oldukları için mi inatlar acaba ...

kızlar aynu benım arasım
Terazi burcu bebekleri, problemsiz bir bebeklik geçirirler. Uslu, yemek problemi olmayan ve fazla ağlamayan bebeklerdir. Rahatları yerinde ve gürültüsüz bir ortamda dakikalarca kendi kendilerine durabilirler. Genellikle ağlamak yerine uymayı tercih ederler. Uyandıkları zaman yüz mimiklerinden tatlı bir rüya gördüklerini anlamanız hiç de güç değildir.

Zekaları çok çabuk gelişir. Kısa zamanda çok geniş bir kelime hafızası oluşturlar. Erken yaşta onun hangi konuya kabiliyeti olduğunu anlamak ve onu bu yönde geliştirmek çok yararlıdır.

Akrep burcu bebeklerinin karınlarını zamanında doyurmanızı tavsiye ederiz. Aksi takdirde gözyaşları yanaklarından sel gibi akabilir.

Bu burçta doğan çocuklar neşeli, hareketli, enerjik, cana yakınlardır. Zekası sayesinde her şeyi çabuk kavrayıp öğrenir. Bu cesur çocuk problemlerden, zorluklardan hoşlanır ve bunları ortadan kaldırmak ister. Hayata bakışı çok renklidir. Ancak güzel gözlerinin ardında neler yaşadığını bulmak için biraz çaba harcamak gerekir

bende aynısını dıcektım gebeykende hep yazardım akrep bebeklerı ınat oluyomuş dıye yakınırdım
sanırım aras alndı ondan terazı oluverdı

ohhh negüzel bende terazi burcuyum küçükkende çok usluymuşum..
kızlar aynu benım arasım
Terazi burcu bebekleri, problemsiz bir bebeklik geçirirler. Uslu, yemek problemi olmayan ve fazla ağlamayan bebeklerdir. Rahatları yerinde ve gürültüsüz bir ortamda dakikalarca kendi kendilerine durabilirler. Genellikle ağlamak yerine uymayı tercih ederler. Uyandıkları zaman yüz mimiklerinden tatlı bir rüya gördüklerini anlamanız hiç de güç değildir.

Zekaları çok çabuk gelişir. Kısa zamanda çok geniş bir kelime hafızası oluşturlar. Erken yaşta onun hangi konuya kabiliyeti olduğunu anlamak ve onu bu yönde geliştirmek çok yararlıdır.

negüzel..
Akrep burcu bebeklerinin karınlarını zamanında doyurmanızı tavsiye ederiz. Aksi takdirde gözyaşları yanaklarından sel gibi akabilir.

Bu burçta doğan çocuklar neşeli, hareketli, enerjik, cana yakınlardır. Zekası sayesinde her şeyi çabuk kavrayıp öğrenir. Bu cesur çocuk problemlerden, zorluklardan hoşlanır ve bunları ortadan kaldırmak ister. Hayata bakışı çok renklidir. Ancak güzel gözlerinin ardında neler yaşadığını bulmak için biraz çaba harcamak gerekir

ayyy sen tam nili anlatmışsın canımya karnı acıkınca hiç birşey nili sakinleştiremez.. mama veriyorum ama onu kızdırdığım için orda bile inatlaşıyo beniml..

ohhh negüzel bende terazi burcuyum küçükkende çok usluymuşum..

negüzel..

ayyy sen tam nili anlatmışsın canımya karnı acıkınca hiç birşey nili sakinleştiremez.. mama veriyorum ama onu kızdırdığım için orda bile inatlaşıyo beniml..

cnm senın kızının adı nıl mı ay ben nıl ısmını cok severım
demek nıl hanım herşeyı zamanında ıstıyo

akrep bebeklerı zekı oldugundan parmaklarında oynatıyo kızlar sızı

aynen öyle daha şimdiden başladı bizimkız oynatmaya vallaha ben kendimi inatçı bilirdim ama o benden daha keçi:):)
cnm senın kızının adı nıl mı ay ben nıl ısmını cok severım
demek nıl hanım herşeyı zamanında ıstıyo

evet canım adımız nil ..
zamanında yapmazsan kıyamet kopuyo bide yapmadığın için birsürü hafendinin kaprisini çekiyoruz..:):)

bazen elimde işim oluyor şunu yapıp bakayım oğluma diyorum , her seferde pişman oluyorum sonrasında yaşadıklarımdan dolayı =)
emzirmeyi geciktir bu sefer neden almadın der gibi emmiyor ağlıyor , sonra açlığına yenilip ona ağlıyor en sonunda toptan inada biniyor =)

bazen elimde işim oluyor şunu yapıp bakayım oğluma diyorum , her seferde pişman oluyorum sonrasında yaşadıklarımdan dolayı =)
emzirmeyi geciktir bu sefer neden almadın der gibi emmiyor ağlıyor , sonra açlığına yenilip ona ağlıyor en sonunda toptan inada biniyor =)

şuan yaşadığım gibi son gömleğide ütüleyeyim diye almadım şimdide ağlıyor :s =(

ben bilmiyorum malesef çünkü emzirmiyorum offf yine efkarlandım ah nilim ahhh:
bu arada mertur inatlaşma canım sonra hem emiyolar hemde ağlıyolar..

X