2012 kasım bebekleri büyüyor..

bugün 4.ay aşımızıda yaptırdık,ağlamadı ama benim her defasında içim eriyor..çalışan arkadaşlar bebişiniz için süt sağıyorsanız,kaç cc sağıyorsunuz.ben haftaya çalışmaya başlıcam ne kadar sağsam acaba die düşünüorum...birde ben konaklara savaş açıorum ama tekrar çıkıolar,tekrarlamamsı için ne yapmalıyım

bende aynısını dıcektım gebeykende hep yazardım akrep bebeklerı ınat oluyomuş dıye yakınırdım
sanırım aras alndı ondan terazı oluverdı
Akrep burcunun inatçı olduğunu biliyordum Allah biliyor pek istemedim çünkü inatçı bi kocam var zaten ev keçi dolardı :-) ama kızım yay burcu oldu songül yay burcu da mi inatçı ya bu kız yüzünden sesim kisilacak:KK37:

Arkadaslar bu sabah sol mememin sol tarafında sertlik ve müthiş bir ağrıyla uyandım. Emzirme sırasında da Gogus ucu dahil acı hissettim :KK43: sıcak kompres, masaj, sık emzirme denedim... Hala acıyor! Süt Kanalı'da tıkanıklık olduğunu düşündüm ama bilmem ki? Var mı aranızda bu aralar boyle bisey yaşayan?

Arkadaslar bu sabah sol mememin sol tarafında sertlik ve müthiş bir ağrıyla uyandım. Emzirme sırasında da Gogus ucu dahil acı hissettim :KK43: sıcak kompres, masaj, sık emzirme denedim... Hala acıyor! Süt Kanalı'da tıkanıklık olduğunu düşündüm ama bilmem ki? Var mı aranızda bu aralar boyle bisey yaşayan?

bende de olmuştu sıcak duş + masaj iyi geliyor . dayanabildiğin kadar sıcak su tut üzerine

bugün 4.ay aşımızıda yaptırdık,ağlamadı ama benim her defasında içim eriyor..çalışan arkadaşlar bebişiniz için süt sağıyorsanız,kaç cc sağıyorsunuz.ben haftaya çalışmaya başlıcam ne kadar sağsam acaba die düşünüorum...birde ben konaklara savaş açıorum ama tekrar çıkıolar,tekrarlamamsı için ne yapmalıyım

geçmiş olsun biz de perşembeye olacaz inş. aşımızı..
ben 12 de çıkıyorum 5de evde oluyorum 130 cc yetiyor ben gelene kadar kızçeme:)işten gelince tek göğsümü kızıma veriyorum tekini de sağıyorum..bir de akşam uykusuna yattığında sağıyorum tek göğsümü öyle birikiyor..bebeğinin iştah durumuna bağlı..ilk kızım 5 saatte sağdıım sütü bitirirp 2 defa da mama alırdı..oburdu azcık gerçi hala öyle maşşallah:))

:KK25:
Offfff! Acısından bugün oglusumla iyi ilgilenemedim :KK43:( meme ağrısına eklendi mı bi de vicdan azabı!!!!

geçmiş olsun..sıcak oldukca sıcak bir duş alın bir tek o geçiriyor..göğüslere dayanabildiğiniz kadar sıcak su tutup çıktıktan sonra ya emizrerek yada sağarak boşaltın..emzirirken de o sertleşen yerlere parmak uçlarıyla masaj yapaın ..bende de ara ara olur..

cnm gecmış olsun benımde sag memede omustu sıcak su ve o memeden emzırme cok rahatlattı

geçmiş olsun..sıcak oldukca sıcak bir duş alın bir tek o geçiriyor..göğüslere dayanabildiğiniz kadar sıcak su tutup çıktıktan sonra ya emizrerek yada sağarak boşaltın..emzirirken de o sertleşen yerlere parmak uçlarıyla masaj yapaın ..bende de ara ara olur..

cnm merhaba nasılsın cok uzun zamandır görememıştım senı bebış nasıl

Benim basima gelmedi ama sağmak iyi gelir mi acaba? Geçmiş olsun buarada.

cnm gecmış olsun benımde sag memede omustu sıcak su ve o memeden emzırme cok rahatlattı

bende de olmuştu sıcak duş + masaj iyi geliyor . dayanabildiğin kadar sıcak su tut üzerine

Teşekkürler! :KK66:)))

X