- Konu Sahibi aycaeceberen
- #4.161
haha sen sımdı gör yarenımı sustur sustırabılırsen ama yabanı hallerı 3 yasına kadar gıttı
1 yasında erkenden konustu
büyüdüğünde de devam ederse , erkeğin yabanisi makbul der onda da öyle teselli olurum =))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haha sen sımdı gör yarenımı sustur sustırabılırsen ama yabanı hallerı 3 yasına kadar gıttı
1 yasında erkenden konustu
110 günlük olup da ya da geçebilir bu günü ,etrafla fazla ilgili olmayan bebekleriniz var mı yoksa benim oğlum mu tembel
maalesef...
1 ay oldu işe başlayalı ama hala çok zor kuzumdan ayrı kalması..
daha erken biraz canım bencede
offf bana iş demeyin gerçekten çok zor seni çok iyi anlıyorum hala çok zor bırakyırorum ya allahım akşam olsunnn..
bu arada herkese selam kızlar...
slm cnm nasıl ufaklık
selnec , gülden
ne iş yapıyorsunuz ?
iyi büyümeye çalışıyo canım ama inanılmaz ağzımızın suyu akıyo
artık önlükyetiştiremiyorum dişlerimizmi çıkacak yoksa başka bişeymi bilmiyorum.
ben santral operatörüyüm canım..
cnm bızımde aynı bakım 10 gun sonra kontrol bvar nedıcek dr
ay sen o tele cıkan kıbar seslı kadınlardanmısın yoksam
hehe kibarmıyım bilmem ama o teleçıkanlardanım canım..:):):)
oğlumu uyutacağım zaman kol kısmından bağlıyorum , ayakları açık hareket ettirir şekilde kalıyor. elini yüzüne çarpıyor emziğini çıkarıyor o zamanda sinir yapıp dalamıyor .birde bağladığımda benim kucağımda hissediyor gibi geldi bana. bağladığım dediğimde yarım kundak gibi , kundak kadar profesyonel değil azıcık hareket ettirse elini çıkarabiliyor . öyle sardığımda acıyorum da ama uyumuyor bazen bu yöntem ile uyuyabiliyor. gerçi uyumak istemediğinde diliyle ittirip atıyor emziği yine uyandırıyor kendisini =)
sizde sardığınız oluyor mu ?
tele cıkıpta kıbar seslı olmayan duymadım cnm
ay bıde ıkna kabılıyetı cok yuksek oluyo sende ölemısın cnm
oğlumu uyutacağım zaman kol kısmından bağlıyorum , ayakları açık hareket ettirir şekilde kalıyor. elini yüzüne çarpıyor emziğini çıkarıyor o zamanda sinir yapıp dalamıyor .birde bağladığımda benim kucağımda hissediyor gibi geldi bana. bağladığım dediğimde yarım kundak gibi , kundak kadar profesyonel değil azıcık hareket ettirse elini çıkarabiliyor . öyle sardığımda acıyorum da ama uyumuyor bazen bu yöntem ile uyuyabiliyor. gerçi uyumak istemediğinde diliyle ittirip atıyor emziği yine uyandırıyor kendisini =)
sizde sardığınız oluyor mu ?
cnm hava degışımı ıyı geldı kasım topiğğne hahhahaa
selnec , gülden
ne iş yapıyorsunuz ?
kızlar konaktan eser kalmadı
hep böyle olsun inşaallah...
offf bana iş demeyin gerçekten çok zor seni çok iyi anlıyorum hala çok zor bırakyırorum ya allahım akşam olsunnn..
bu arada herkese selam kızlar...
sinirde bişeymi canımya bizimkisi inadından emmedi nekadar çok uraştırdı bizi acayip inatlaşıyo bizimle daha şimdiden bişey istemezse kimse ona yaptıramaz..kızlar birşey soracam sizin bebekler de sinirli mi benim kız çok cadı ya hoşuna gitmeyen birşey olduğu zaman sinirli bir şekilde bağırıyo altını açınca sıkıntı yok ama bir türlü bağlatmiyor çok zorlanıyorum çok da havalandı
rıyorum pişik yok bezi sıkı da değil önce çoraplardan başlıyorum hemen anlıyo çok bağırıyo ya.. O kadar cadı olmasına rağmen bırakamadim ben kızımı aylık izin sonrası ücretsiz izne ayrılacam ama sadece iki ay o kadar birikim yapabildik temmuz 1 de başlayacam ve bebeğime bakıcı bakacak çoook zor çok
kızlar birşey soracam sizin bebekler de sinirli mi benim kız çok cadı ya hoşuna gitmeyen birşey olduğu zaman sinirli bir şekilde bağırıyo altını açınca sıkıntı yok ama bir türlü bağlatmiyor çok zorlanıyorum çok da havalandı
rıyorum pişik yok bezi sıkı da değil önce çoraplardan başlıyorum hemen anlıyo çok bağırıyo ya.. O kadar cadı olmasına rağmen bırakamadim ben kızımı aylık izin sonrası ücretsiz izne ayrılacam ama sadece iki ay o kadar birikim yapabildik temmuz 1 de başlayacam ve bebeğime bakıcı bakacak çoook zor çok