2012 kasım bebekleri büyüyor..

110 günlük olup da ya da geçebilir bu günü ,etrafla fazla ilgili olmayan bebekleriniz var mı yoksa benim oğlum mu tembel :KK9:

daha erken biraz canım bencede
maalesef...
1 ay oldu işe başlayalı ama hala çok zor kuzumdan ayrı kalması..

offf bana iş demeyin gerçekten çok zor seni çok iyi anlıyorum hala çok zor bırakyırorum ya allahım akşam olsunnn..
bu arada herkese selam kızlar...

iyi büyümeye çalışıyo canım ama inanılmaz ağzımızın suyu akıyo
artık önlükyetiştiremiyorum dişlerimizmi çıkacak yoksa başka bişeymi bilmiyorum.

ben santral operatörüyüm canım..

cnm bızımde aynı bakım 10 gun sonra kontrol bvar nedıcek dr
ay sen o tele cıkan kıbar seslı kadınlardanmısın yoksam

oğlumu uyutacağım zaman kol kısmından bağlıyorum , ayakları açık hareket ettirir şekilde kalıyor. elini yüzüne çarpıyor emziğini çıkarıyor o zamanda sinir yapıp dalamıyor .birde bağladığımda benim kucağımda hissediyor gibi geldi bana. bağladığım dediğimde yarım kundak gibi , kundak kadar profesyonel değil azıcık hareket ettirse elini çıkarabiliyor . öyle sardığımda acıyorum da ama uyumuyor bazen bu yöntem ile uyuyabiliyor. gerçi uyumak istemediğinde diliyle ittirip atıyor emziği yine uyandırıyor kendisini =)
sizde sardığınız oluyor mu ?

oğlumu uyutacağım zaman kol kısmından bağlıyorum , ayakları açık hareket ettirir şekilde kalıyor. elini yüzüne çarpıyor emziğini çıkarıyor o zamanda sinir yapıp dalamıyor .birde bağladığımda benim kucağımda hissediyor gibi geldi bana. bağladığım dediğimde yarım kundak gibi , kundak kadar profesyonel değil azıcık hareket ettirse elini çıkarabiliyor . öyle sardığımda acıyorum da ama uyumuyor bazen bu yöntem ile uyuyabiliyor. gerçi uyumak istemediğinde diliyle ittirip atıyor emziği yine uyandırıyor kendisini =)

cnm su an aras sarılmış vazıyette uyuyo yoksa elı kolu yuzune göturuyo mzıgı cıkıyo sonra aranıyo uyku dagılıyo yarenıde sararak uyutuyodum aras genelde bu sekılde uyuyo gece daha serbest uyuma sure uzun oldugundan

tele cıkıpta kıbar seslı olmayan duymadım cnm
ay bıde ıkna kabılıyetı cok yuksek oluyo sende ölemısın cnm

adamına göre muamele aslında canım karşımdaki kibarsa bende kibarım ama karşımdaki terse ben daha ters ola bilirim..
ikna kabiliyetim fena sayılmaz cnm:)

bende öyle yapıyorum canım tabi uyuyunca o yine ellerini çıkartıyor bende ozaman bırakyıyorum ama uyuyana kadar sarıyorum hafiften ama bu günlerde ellerimi tutarak uyuyor miniğimmm:

offf bana iş demeyin gerçekten çok zor seni çok iyi anlıyorum hala çok zor bırakyırorum ya allahım akşam olsunnn..
bu arada herkese selam kızlar...[/QUOTE]

Allah kolaylık versin canım..
çok zor gerçekten.
akşamda bir saniye olsun bırakamıyorum..
ama yine de doyamıyorum ki böcüğüme ya:2:

bu arada herkese selam kızlar...

Allah kolaylık versin canım..
çok zor gerçekten.
akşamda bir saniye olsun bırakamıyorum..
ama yine de doyamıyorum ki böcüğüme ya:2:[/QUOTE]

aynen bende öyle canım hatta evim derin bi temizlik istiyo şuanda ama canınm hiç yapmak istemiyoki offf:

kızlar birşey soracam sizin bebekler de sinirli mi benim kız çok cadı ya hoşuna gitmeyen birşey olduğu zaman sinirli bir şekilde bağırıyo altını açınca sıkıntı yok ama bir türlü bağlatmiyor çok zorlanıyorum çok da havalandı
rıyorum pişik yok bezi sıkı da değil önce çoraplardan başlıyorum hemen anlıyo çok bağırıyo ya.. O kadar cadı olmasına rağmen bırakamadim ben kızımı aylık izin sonrası ücretsiz izne ayrılacam ama sadece iki ay o kadar birikim yapabildik temmuz 1 de başlayacam ve bebeğime bakıcı bakacak çoook zor çok :KK43:

kızlar birşey soracam sizin bebekler de sinirli mi benim kız çok cadı ya hoşuna gitmeyen birşey olduğu zaman sinirli bir şekilde bağırıyo altını açınca sıkıntı yok ama bir türlü bağlatmiyor çok zorlanıyorum çok da havalandı
rıyorum pişik yok bezi sıkı da değil önce çoraplardan başlıyorum hemen anlıyo çok bağırıyo ya.. O kadar cadı olmasına rağmen bırakamadim ben kızımı aylık izin sonrası ücretsiz izne ayrılacam ama sadece iki ay o kadar birikim yapabildik temmuz 1 de başlayacam ve bebeğime bakıcı bakacak çoook zor çok :KK43:
sinirde bişeymi canımya bizimkisi inadından emmedi nekadar çok uraştırdı bizi acayip inatlaşıyo bizimle daha şimdiden bişey istemezse kimse ona yaptıramaz..
işe başlamak çok zor korkutmak gibi olmasın ama
bakıcı umarım güvenilir birisini bulursun çok önemli çünkü..

benim oğlumda sinir yapıyor hemde bir anda . neye kızdığını bile anlayamıyorum mesela iki dakika önce emzirirken kızdı bıraktı emmeyide ağlıyor :s kızmak istediği zaman emziğini diliyle atıp ona bağırıyor kızmak istesin yeter ki...
çanakkale gibi küçük yerde bakıcı bulman kolay , kimin ne olduğu biliniyor , istanbulda olsan ne yapardın ...

Son düzenleme:
X