- 24 Ekim 2007
- 2.985
- 1.453
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #4.141
110 günlük olup da ya da geçebilir bu günü ,etrafla fazla ilgili olmayan bebekleriniz var mı yoksa benim oğlum mu tembel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
110 günlük olup da ya da geçebilir bu günü ,etrafla fazla ilgili olmayan bebekleriniz var mı yoksa benim oğlum mu tembel
nasıl yanı canım etrafla ılgısı yok derken bıraz acsan
anne baba dışında bazen onlar da dahil diyim fazla gülen heyecanlanan bir bebek değil hani kendisine yönelik agu bugu yaparlız ya bebeklere.benim oğlum öyle bakar karşı tarafın yüzüne ...dışarıda arabada rahat etmez sürekli huzursuz ve sürekli hareket etmek zorundayızdır..markete pazara gidip de böyle bir şeye bakmak yasak bana böyle şeyler işte canım...belki henüz bunlar için erken ki çocuk dr.u da 6 aylık olana kadar net bir şey söyleyemeyiz demişti .oyuncakları görüyor uzanmak için çabalamıyor.yani bilmiyorum ben mi kuruntu yapıyorum diğer çocuklarım böyle değildi diye
aradım derken :s çalışıyor musun ?
maalesef...
1 ay oldu işe başlayalı ama hala çok zor kuzumdan ayrı kalması..
zor gelmez mi yaa , bazen benimkinin uyuyacağı tutuyor , biraz geçsin o zaman bile özlüyorum . seni düşünemiyorum bile ...
kim bakıyor elif mina ya ,
anne baba dışında bazen onlar da dahil diyim fazla gülen heyecanlanan bir bebek değil hani kendisine yönelik agu bugu yaparlız ya bebeklere.benim oğlum öyle bakar karşı tarafın yüzüne ...dışarıda arabada rahat etmez sürekli huzursuz ve sürekli hareket etmek zorundayızdır..markete pazara gidip de böyle bir şeye bakmak yasak bana böyle şeyler işte canım...belki henüz bunlar için erken ki çocuk dr.u da 6 aylık olana kadar net bir şey söyleyemeyiz demişti .oyuncakları görüyor uzanmak için çabalamıyor.yani bilmiyorum ben mi kuruntu yapıyorum diğer çocuklarım böyle değildi diye
:2::2:
akşamı iple çekiyorum bir an önce kavuşmak için kuzuma
neyse ki babaannemiz bakıyor yoksa çok daha zor olurdu
Allah yokluklarını göstermesin yavrularımızın
Yavrularımıza da anne-baba acısı vermesin inşaallah
Ne yapim ki herşey onun için..
kuzucuğunla her saniyen çok güzel geçer inşaallah
benim yerime de bi öpüver
cnm merhaba endıelenmek ıcın henuz cok erken
oğlun daha ok kucuk hem belkıde yapısıdır benım yarenıme bız ne maymunluklar yapardık belkı sonunda ufak bı tesbbessum ederdı bız eşımle bumudur dıye kalırdık
yaren cıddı bı bebektı herşeye gulmez hatta ınsanlara yabanılık yapar laf atılıncada aglardı ama aras ta tersı gözgöze gelsen bıle guler
nasıl kımı ınsan cıddı kımı ınsan cok gulectır o sekılde dusun
oyuncak ıcınde daha erken cnm aras 10 gundur uzanıp tutabılıyo önceden ben sıkıştırıyodum elıne zorakı farkında olmadan tutuyodu
dısarıada bebek arabada yaptılarıda normal cogu bebegı o modda göruyorum
bence kuruntu yapıyosun sen ben anlattılarında saglıksız bı durum görmuyorum
bı ara bıngıldak durumundan bahsetmıstın su ankı durumu nedır takıpte bı sroun yoktur ınsalla
Selam kızlar iyi bi hafta başlangıcı olsun hepimiz icin anca girebiliyorum nete ev işi yapıtım bugün birazcık dedim hazır oğlum uyurken birazını halledeyim walla hem bebek hem temizlik olmuyor
evet canım kuruntu yaptığımı bile bile niye yapıyorsam hala .benim diğer oğullar da böyle değildi yanlışıorada yapıyorum kıyaslama yaparak ama işte....
bıngıldak kapansa da önemli olan baş çevresi takibi dedi dr.2.ayında 37 idi 3.ayında 38 genelde bu ay için 1,5 beklenirmiş gelişmesi için biraz küçük dediler oradan da bir tedirgin oldum...kontrol ediliyor her muayenede
iyi sen o kadarınıda yapmışsın benim temizlik duruyor , ütü duruyor , makina olmasa bulaşıklarda duracak =)
ütülenecek üç beş gömlek ile iki pantalon çıkardım . bir pantalon ancak ütüleyebildim ikinciye geçtim sadece bir bacak benimkinin sabrı üç bacak kadarmış =) ana kucağında karşımda bir yandan ona laf anlatıyorum bir yandan ütünün sıcağı bunaldım ateş bastı . kucağıma aldım şimdi öylelikle sustu ...
cnm merhaba endıelenmek ıcın henuz cok erken
oğlun daha ok kucuk hem belkıde yapısıdır benım yarenıme bız ne maymunluklar yapardık belkı sonunda ufak bı tesbbessum ederdı bız eşımle bumudur dıye kalırdık
yaren cıddı bı bebektı herşeye gulmez hatta ınsanlara yabanılık yapar laf atılıncada aglardı ama aras ta tersı gözgöze gelsen bıle guler
nasıl kımı ınsan cıddı kımı ınsan cok gulectır o sekılde dusun
oyuncak ıcınde daha erken cnm aras 10 gundur uzanıp tutabılıyo önceden ben sıkıştırıyodum elıne zorakı farkında olmadan tutuyodu
dısarıada bebek arabada yaptılarıda normal cogu bebegı o modda göruyorum
bence kuruntu yapıyosun sen ben anlattılarında saglıksız bı durum görmuyorum
bı ara bıngıldak durumundan bahsetmıstın su ankı durumu nedır takıpte bı sroun yoktur ınsalla
iyi sen o kadarınıda yapmışsın benim temizlik duruyor , ütü duruyor , makina olmasa bulaşıklarda duracak =)
ütülenecek üç beş gömlek ile iki pantalon çıkardım . bir pantalon ancak ütüleyebildim ikinciye geçtim sadece bir bacak benimkinin sabrı üç bacak kadarmış =) ana kucağında karşımda bir yandan ona laf anlatıyorum bir yandan ütünün sıcağı bunaldım ateş bastı . kucağıma aldım şimdi öylelikle sustu ...
benim oğlumda yarenin kızı ve deryanın oğlu gibi ama artık ben takmıyorum . üşengeç midir ciddi midir arada bir söylediği agu yu ağzını açmaya bile tenezzül etmeden söylüyor =)
ay bende aksam utu yaprım nevresımlerını falan degıştırdım yanıma aldım duck tv actım ızledı sıpam
bugunde supurge yaparken uyudu bende burayo actım vıleda toz almaya devam aradada bakıyorum cnm sen cok orjınal bı salıncakmı dıyım uzay mekıgımı dıyım ondan almıştın cok beyenmıştım ben onda duruyomı
ne güzel yine kalabalık burası