- 6 Ocak 2011
- 411
- 4
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
benim oğlumun yüzünde çenesi yanakları burnun kenarlarında isilik çıktı kıpkırmızı nasıl geçecekki bunlar?
aranızda bebeğine böyle olan varmı?
dumanoğlu ne yaptın tatlım merak ettım kontolunuzu nasıl gectı
herşey yoluna girecek inşallah canım. benim oğlumda 6 gün kaldı yoğun bakımda zor oluyor malesefama yeterki Rabbim dermansız dert vermesin. geçicek bugünler.
güzel haberler bekliyoruz.
çok sagol canım ya artık yogun bakımdakilerle kanka olduk gele gide yatış vermedi ama tedirginim yükselirse diye gene götürüp ölçtürsemmiki
bizde bunu kullanıyoruz. bizim burun tıkanıklığımız vardı. dr nemlendirme cihazlarının soğuk üflediğini söyleyip bunun yerine odaya kaynayan suyu koyun tencere ile birlikte dedi. birde kaloriferin üzerine havlu ıslatın dedi. o gündür kullanmıyoruz nemlendiriciyi..
çok üzüldüm canım. ama 14-15 de çok kötü değil. buna şükür. bizde 13.8 dik o cihaz da...
ölçtürmüşsün hem birde kanla mı ölçtüreceksin?
sen bolca emzir ve pozitif düşün perşembe günü kontrolde daha düşmüş olacaktır.
canım tedirgin oldugum cihazdan dolayı geçen yattıgımızdada aynı degerlerdi kanda 19 küsür çıkmıştı bizden hep kan aldılar cihazda yüksek çıkınca kanda dahada yüksek çıktı artık 1,5 saate bile kalmadan emziriyorum kalabalıga sokmuyorum evi havalandırıp duruyorum başka yapacak bişeyde kalmadı artık ilacın etki etmesini bekliycez doktor kanda da bu degerlerde çıkar dedi ama sanmıyorum perşembeye kadar gidip bi daha ölçtürsem
kızlar kuzumun idrarı ve gazı çok kokuyor inanamıyorum bu koku ondan mı geliyor çarşamba gününden beri kendisi hiç kaka yapamadı cuma dayanamadık sabunu fitil gibi verdik anında yaptı ertesi günde sıkıntısı olduğunu düşünüp yine sabuna başvurduk ama cumartesiden sonra bidaha müdahale etmedik 1 haftaya kadar normal diyorlar diye ama sanırım yarın dr.a gidicez inş. düzene girer sizce neden olabilir:26:
kızlar bebekleriniz için hos geldin bebek, baby shower partyleri , mevlüt va başka özel gunler için sabunlarınızı yaparım buyurun)))))))))FARKLI OLMALISINIZ!!!!
Eki Görüntüle 567816 Eki Görüntüle 567817 Eki Görüntüle 567818 Eki Görüntüle 567819 Eki Görüntüle 567820 Eki Görüntüle 567821 Eki Görüntüle 567822 Eki Görüntüle 567823 Eki Görüntüle 567824 Eki Görüntüle 567825 Eki Görüntüle 567826
canım benimkinde solunum sıkıntısı oldugunda reflü olabilir demişti ama sonra bişey demedi reflüdede süt kaçıp tıkayabiliyomuş bence fazla geliyodur o rahatsız ediyodur perşembe sorarsın canım artık bende ne sorucam unutuyorum hep çıkınca aklıma geliyo kuzumun karnı gurulduyo hemşireler sarılıktan dedi ama pek güvenemedim bide kuşkuya sorucamyarın çarşamba zaten bir kez daha ölçtür istersen.
benim oğlum dündenberi emzirdikten sonra ağlamaya başlıyo. kusunca geğirince rahatlıyor. hatta meme emerken bile ağzına sütler geri geliyor.
sanki reflü gibi....
topiğimiz hayırlı olsun
​
fırsat buldukça dinlenmek istiyorum ama olmuyor.annem bende göya yardım edecektiben ona yardım ediyorum gelen giden henüz yok allahtan ki biraz daha iyiyim o konuda.2 abiyide okula gönderiyorum ondan sonra biraz vakit kalıyor tam popişin üstüne oturup dinleneyim diyorum kiii poyraz efe bey esip gürlüyor sürekli bi meme merakı emme isteği sütümüz yetmiyor mu acaba diye düşünüyorum ister istemez.
perşembe günü belli olacak ama yetiyor mu yetmiyor mu diye.kontrolümüz var
umarım sizler de bebişlerinizle iysinizdir
selam arkadaşlar nasılsınız biz erdemle iyiyiz çok şükür tahlil sonuçlarımız normal değerlerde çıktı çok şükür bakalım yarın bir başka doktorada gidicez tahlil sonuçlarını göstericez birde kalça ultrasonu çekilecek bakalım ondada birşey çıkmaz umarım..
ya kızlar birşey soracam benim arada göğsüm deli gibi ağrıyor dokunamıyorum geçende olmuştu annem canın birşeymi çekti dedi aklıma birşey gelmişti onu aldılar yedim geçti şimdi yine ağrıyo aynı şekilde ama ne istediğimi ne düşündüğümü bilmiyorum çok canım acıyor sizdede oluyormu böyle bir durum kılzar????
kızlar kuzumun idrarı ve gazı çok kokuyor inanamıyorum bu koku ondan mı geliyor çarşamba gününden beri kendisi hiç kaka yapamadı cuma dayanamadık sabunu fitil gibi verdik anında yaptı ertesi günde sıkıntısı olduğunu düşünüp yine sabuna başvurduk ama cumartesiden sonra bidaha müdahale etmedik 1 haftaya kadar normal diyorlar diye ama sanırım yarın dr.a gidicez inş. düzene girer sizce neden olabilir:26:
canım benim annişte bendeydi benim 3,5 yaşında bi ogluş var ama hiç oturmuyo sürekli hareket halinde onunla oynadıgı yetiyodu şimdi yanlızız 2 çocuk zormuş sen 2 çocuk bide 2 abiyle nasıl baş ediyosun merak ediyorum kıskanma varmı benim oglan da fazla sevgi var o da kötü kızı gelip gidip öpüyo sıkıyo uyurken o da uykusu dagılıyo nasıl yapıyosun merak ettim