2012 kasım bebekleri büyüyor..

benim oğlumun yüzünde çenesi yanakları burnun kenarlarında isilik çıktı kıpkırmızı nasıl geçecekki bunlar?
aranızda bebeğine böyle olan varmı?

benim kızımda da 2 haftalıkken çıktı ve boynuna kadar yayıldı. Ben oda ısısını düşürdüm ve çok terlememesine özen gösterdim. emzirirken yanak kısmını kıyafetime değdirmeden ( böylelikle terlemiyordu ) emzirmye çalıştım ve en önemlisi ılık temiz su ile ıslattığım pamuk ile her gün sildim. 4-5 günde geçti inşallah sizin de geçer.

dogduk
dumanoğlu ne yaptın tatlım merak ettım kontolunuzu nasıl gectı

günaydın canım kontrol malesef kötü geçti yine yüksek çıktı 14 15 alından ölçen çihazda kan aldırmak istedi ama ben istemedim zaten yatırmıycam sizi dedi ben yine aglamaklı konuşamadım bile ilaca devam dedi perşembe tekrar kontrol hayırlısı olsun üzülmekte işe yaramıyo anca sütüm azalıyo doktora göre olması gereken böyleymiş artık düşer dedi 27, günden itibaren düşmesi beklenirmiş ama benim kız hala sarı emzirmeyi bırakmamı söyleyenler oldu dedim benden dolayı sarılıgı artıyosa diye güldü bakma onlara dedi kilo alımımızda iyi çıktı şükür 2940 dogduk 2750 ayrıldık 10 gün sonra yine 2750ydik şimdi kuzum maşallah 3780 olmuş bakalım inşallah geçicek ama moralman çökük durumdayım yoruldum ama bunada şükrediyorum beterin beteri var solunum sıkıntımız geçmeseydi o dahada zordu buna şükür diyorum benim sınavımda kızımlaymış diyorum...

herşey yoluna girecek inşallah canım. benim oğlumda 6 gün kaldı yoğun bakımda zor oluyor malesef ama yeterki Rabbim dermansız dert vermesin. geçicek bugünler.

güzel haberler bekliyoruz.

çok sagol canım ya artık yogun bakımdakilerle kanka olduk gele gide yatış vermedi ama tedirginim yükselirse diye gene götürüp ölçtürsemmiki

çok sagol canım ya artık yogun bakımdakilerle kanka olduk gele gide yatış vermedi ama tedirginim yükselirse diye gene götürüp ölçtürsemmiki

çok üzüldüm canım. ama 14-15 de çok kötü değil. buna şükür. bizde 13.8 dik o cihaz da...
ölçtürmüşsün hem birde kanla mı ölçtüreceksin?
sen bolca emzir ve pozitif düşün perşembe günü kontrolde daha düşmüş olacaktır.

Günaydın canım bende Seni ve Asaf Poyrazı burdan takip edeyim napayım :)
İhtiyaç listemle ilgili senin tecrübelerine çok ihtiyacım var bu har makinası almayı düşünüyordum doktorunun bu tavsiyesinden sonra vazgeçtim almaktan
Öpüyorum ikinizide... Allah'a emanet olun.

canım tedirgin oldugum cihazdan dolayı geçen yattıgımızdada aynı degerlerdi kanda 19 küsür çıkmıştı bizden hep kan aldılar cihazda yüksek çıkınca kanda dahada yüksek çıktı artık 1,5 saate bile kalmadan emziriyorum kalabalıga sokmuyorum evi havalandırıp duruyorum başka yapacak bişeyde kalmadı artık ilacın etki etmesini bekliycez doktor kanda da bu degerlerde çıkar dedi ama sanmıyorum perşembeye kadar gidip bi daha ölçtürsem

selam arkadaşlar nasılsınız biz erdemle iyiyiz çok şükür tahlil sonuçlarımız normal değerlerde çıktı çok şükür bakalım yarın bir başka doktorada gidicez tahlil sonuçlarını göstericez birde kalça ultrasonu çekilecek bakalım ondada birşey çıkmaz umarım..
ya kızlar birşey soracam benim arada göğsüm deli gibi ağrıyor dokunamıyorum geçende olmuştu annem canın birşeymi çekti dedi aklıma birşey gelmişti onu aldılar yedim geçti şimdi yine ağrıyo aynı şekilde ama ne istediğimi ne düşündüğümü bilmiyorum çok canım acıyor sizdede oluyormu böyle bir durum kılzar????

yarın çarşamba zaten bir kez daha ölçtür istersen.

benim oğlum dündenberi emzirdikten sonra ağlamaya başlıyo. kusunca geğirince rahatlıyor. hatta meme emerken bile ağzına sütler geri geliyor.
sanki reflü gibi....

topiğimiz hayırlı olsun
​

fırsat buldukça dinlenmek istiyorum ama olmuyor.annem bende göya yardım edecekti ben ona yardım ediyorum gelen giden henüz yok allahtan ki biraz daha iyiyim o konuda.2 abiyide okula gönderiyorum ondan sonra biraz vakit kalıyor tam popişin üstüne oturup dinleneyim diyorum kiii poyraz efe bey esip gürlüyor sürekli bi meme merakı emme isteği sütümüz yetmiyor mu acaba diye düşünüyorum ister istemez.
perşembe günü belli olacak ama yetiyor mu yetmiyor mu diye.kontrolümüz var
umarım sizler de bebişlerinizle iysinizdir

Son düzenleme:
kızlar kuzumun idrarı ve gazı çok kokuyor inanamıyorum bu koku ondan mı geliyor çarşamba gününden beri kendisi hiç kaka yapamadı cuma dayanamadık sabunu fitil gibi verdik anında yaptı ertesi günde sıkıntısı olduğunu düşünüp yine sabuna başvurduk ama cumartesiden sonra bidaha müdahale etmedik 1 haftaya kadar normal diyorlar diye ama sanırım yarın dr.a gidicez inş. düzene girer sizce neden olabilir:26:

benim oğlusta öyle oldu canım iki gün yapamadı kıvranıp durdu ama sabun vermeyinn zararlı öyle seyler ben zeytin yağı sürdüm biras lşimdi gayet iyi cok sükürr

selam kızlar bız 46 gunluk olduk ceylin hanımın gecen cumartesi mevlitini yaptık salonda cok guzel oldu hersey yolunda kılo alıyoruz doktor bıle sasırdı bı tek sorunumuz var kakasını 3gun boyunca yapamıyor fitil koyuyorum o hemen cıkarıyor tavsiye ederım kızlar...cocuk sahıbı olmak cok guzel bır duygu ama cok buyuk sorumluluk gecelerıde uykusuzum allahım hepimizin yardımcısı olsun sımdılık bu kar hoscakalın bebıslere ve kendınıze ıyı bakın

canım benimkinde solunum sıkıntısı oldugunda reflü olabilir demişti ama sonra bişey demedi reflüdede süt kaçıp tıkayabiliyomuş bence fazla geliyodur o rahatsız ediyodur perşembe sorarsın canım artık bende ne sorucam unutuyorum hep çıkınca aklıma geliyo kuzumun karnı gurulduyo hemşireler sarılıktan dedi ama pek güvenemedim bide kuşkuya sorucam

canım benim annişte bendeydi benim 3,5 yaşında bi ogluş var ama hiç oturmuyo sürekli hareket halinde onunla oynadıgı yetiyodu şimdi yanlızız 2 çocuk zormuş sen 2 çocuk bide 2 abiyle nasıl baş ediyosun merak ediyorum kıskanma varmı benim oglan da fazla sevgi var o da kötü kızı gelip gidip öpüyo sıkıyo uyurken o da uykusu dagılıyo nasıl yapıyosun merak ettim

canım sonuçlarının temiz çıktıgına sevindim inşallah kalça ult. temiz çıkar bizimde perşembe günü. benim ilk kuzuda dediğin gibi sancırdı ama süt iniyo diye biliyorum sürekli sızlardı bunda süt üretimim az sanırım ne sancı var nede giysilerimi ıslatan süt akıyo

canım genelde erkek çocuklarının kakası da gazıda kokuyo benim oglanın hala öyle kızımda ise ne gazı ne kakası kokuyo onun dogdugu gün kokuyodu hala aynı aynı yapmasıda 9 günü buldugu oluyodu normalmiş zorlamamak lazımmış doktorumuz öle demişti

hanımlar merhaba bgun kalca usg cekıldı sukur guzl cıktı sorun yok
ablamız öksuruyo ve arasa olan abartı sevgısınden onu öpmesıı engellemekte cok zorlanıyoruz
malesef arasta 3 4 saatte bı olmak uzere 2 3 kere öksuruyo
dr ciğerlerını flan dınleduı sukur sorun yok ama öksurugun balgamını atması ıcın 1 cay kaşıgı surup verdı bıde okyanus suyuna devam
bıde bızım uykucu sırın 3 gecedır bı bakıyorum 3 saat olmuş uykuya devam edıyo onu sordum
maksımum 3 saat uyku dedı olmadı saat kurun dedı ac uyumaya alışır bu nyesı duzenı öle kurar dedı buda elışımını etkıler dedı

cnm merhab gecmış olsun ınşalal bebışın degerı normale döner maşalla cokta guzel gelişmiş
oğlum 3.5 yaşında cnm ıkısı gercekten zor olmalı
bız 2 cocukla zorlanmıyoruz sımdılık yaren 6 yaşında belkı onun rahatlıgı var zaten 7e yakın okuldan gelıyo
ama abartı sevgı bızdede var dayanamıyo öpuyo bıde kreş cocugu ılla hastalanma ortamı daha fazla
Allahtan arasın uyku ağır yoksa okadar mıncıklanmaya uyanırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…