2012 kasım bebekleri büyüyor..

Herkese iyi aksamlar.
Esimi otobuse biraktim,kizimin karnini doyurup altini degistirip uyutup geldim.
Songul cnm benim kizimda da konak vardi.yikamadan 1 saat once karbonatli zeytinyag suruyirum.sonra yikiyorum.bebeklere ozel sac fircalari var.yikarken onunla tariyorum.cok az konagimiz kaldi.onceden baya fazlaydi.bu yontemle baya azaldi cok sukur.ben bebedorun fircasini aldim. Dr eger bu yontemle gecmezse mustelanin konak sampuanini onerdi.

Eşin nereye gitti canım

:KK55:i

İnşallah canım. kocaelide acayip bi dr sıkıntısı var doğum druda öyleydi çocuk doktoruda. gerçi beklentiye bağlı benim beklentim çok fazla. 2,5 yaşındaki kızım için kocaelide gitmediğimiz dr yoktur sanıyorum. haftda 2 kez giderdik zayıflığına kimse derman olamadı. en sonunda gebzedekş anadalu sağlık merkezine gittik orada prof beslenme uzmanı bize ne dese beğenirsin benim oğlumda böyleydi büyüyünce yer demeZmi kadında haklı ne desin çocugun sağlığında hiç bir problem yoktu ama zayıftı. bu akaşm babaanneme gittim derleştin babaanne dedim oğlumda zayıfmış ben ne yaparım dedim. Amann sende hiçte zayıf değil 3 aylık çocuk daha ne olsun dedi. sonra kalktı benim bebeklik fotograflarımı getirdi eşime gösteriyor diyorki sanki kendisi zayıf değildi bak oğlum baka söyle çocukların kime çektiğini falan diyor. Oraya gidince biraz moralim düzeldi ne yaşan söliyim. Gelirkende çocukların ikiside arkada koltuklarında uyudular eşimde ikimize birer sahlep aldı yağmurun altında içe içe evimize geldik yani bugunüm güzel geçti.

cnm cocuk dr u bulamamanıza cok uzuldum bız 3 dr dan sonra karaar kıldık
fakat dedıgın konunun aynısını ablam yasıyo buyuk kızını göturmedıgı dr yaptırmadıgı tahlıl kalmadı ama bıley cıkmadı dr bu cocuk böyle genetık dedı ama o yemek pek yemezdı
oldu 2 numara yavrum 15 aylık nasıl yemek yıyo yarenden cok ama yok oda su an 10 kg sımdı onunla mesajlaşıyoduk hatta arasta yetıstı benımkılerın cınslerı dıyodu
ama kv sı anlatıyo ablamın esıde öleymış yıllar önce ne özel mamalr ne dr lara göturmuşler hıc kg almazmış ablamda mınyon bebkmış ee daha sebep aramaya ne gerek ablam der bı tanede tombul bebek buyuteyım

cnm bak ne guzel sahlep ıcmısınız ıkı melegınızle guzel zaman gecırmısınız saglıklılarda ya ne etcen

Herkese iyi aksamlar.
Esimi otobuse biraktim,kizimin karnini doyurup altini degistirip uyutup geldim.
Songul cnm benim kizimda da konak vardi.yikamadan 1 saat once karbonatli zeytinyag suruyirum.sonra yikiyorum.bebeklere ozel sac fircalari var.yikarken onunla tariyorum.cok az konagimiz kaldi.onceden baya fazlaydi.bu yontemle baya azaldi cok sukur.ben bebedorun fircasini aldim. Dr eger bu yontemle gecmezse mustelanin konak sampuanini onerdi.

cnm ALLAH AVUSTURSUN arasında gecıyo sonra yıne başlıyo bı dr muza danışalım cnm
bıde aras alerjık sanırım ondan tekrarlıyo

cnm ALLAH AVUSTURSUN arasında gecıyo sonra yıne başlıyo bı dr muza danışalım cnm
bıde aras alerjık sanırım ondan tekrarlıyo

Tesekkur ederim cnm amin.her haftasonu geliyor sonra gidiyor.
Arasinda en yakin zamanda gecer insallah.sacini nemli(yagli) tutarsan gecer sanirim.

Kizlar hepinizi opuyorum insallah gece bebisler bol bol uyurda biz anneler de dinlwniriz.

Tesekkur ederim cnm amin.her haftasonu geliyor sonra gidiyor.
Arasinda en yakin zamanda gecer insallah.sacini nemli(yagli) tutarsan gecer sanirim.

Allah kavuştursun canım benim eşimde sürekli yurt dışına gidip geliyor 15 burda 15 gün yok. sürekli valiz hazırlamakla geçiyor ömrüm. bende ya anneme ya kayınvalideme giderdim ama artık gitmeyi düşünmüyorum hep evde oturcam inşallah 2 çocukla çok zor oluyor . bir yerden geldiğimde 3-4 gün çamaşır yıkayıp yerleştiriyorum artık vakit yetişmiyor hep kendi ihtiyaçlarımı kıstım hatta gece yapıyorum çoğu işimi uyku falan yok bende. he birde eşimin burda oldugu günlerimizdede çok az görüşeniliyoruz geneldr sabah 4-5 gibi gider akşamda 7-8 civarı gelir yemek yedikten sonra haliyle yorgun düşer ve uyur. iki çocugu peşpeşe yapıp kendi geleceğimi kurtarıyım ilerde rahat ediyim dedim ama bugunlerimin bu kadar zor geçecegini hiç tahmin etmemiştim.

Hanımlar merhaba forumu çok uzun aralıklarla takip edebiliyorum bir sorum var yardımcı olursanız sevinirim
Bebeğim 4. ayını dolduruyor 4 gün sonra 1 ay önce emmeyi bıraktığı için sütüm kesildi sadece sağarak 20 gün falan idare edebildi zaten başından beri mama takviyesiyle gidiyordu. Doktorumuz sütün kesildiyse ek gıdaya geçiyoruz dedi. Sebze suyuyla başlıcakmışız acaba aranızda ek gıdaya geçen var mı nasıl ve ne veriyorsunuz

Hanımlar merhaba forumu çok uzun aralıklarla takip edebiliyorum bir sorum var yardımcı olursanız sevinirim
Bebeğim 4. ayını dolduruyor 4 gün sonra 1 ay önce emmeyi bıraktığı için sütüm kesildi sadece sağarak 20 gün falan idare edebildi zaten başından beri mama takviyesiyle gidiyordu. Doktorumuz sütün kesildiyse ek gıdaya geçiyoruz dedi. Sebze suyuyla başlıcakmışız acaba aranızda ek gıdaya geçen var mı nasıl ve ne veriyorsunuz

canım benim de oğlum emmeyi bıraktı ama dr.umuz kaşık mamada veerebilirsiniz ek gıdaya geçersek kilo alımı yavaşlar dedi.:KK31:

herkese günaydın..
hasta olan tüm bebişlerimiz bir an önce iyileşir Allah' ın izniyle.. Allah korusun hepsini..geçmiş olsun..
Sizlere de Allah kolaylıklar versin..

Allah kavuştursun canım benim eşimde sürekli yurt dışına gidip geliyor 15 burda 15 gün yok. sürekli valiz hazırlamakla geçiyor ömrüm. bende ya anneme ya kayınvalideme giderdim ama artık gitmeyi düşünmüyorum hep evde oturcam inşallah 2 çocukla çok zor oluyor . bir yerden geldiğimde 3-4 gün çamaşır yıkayıp yerleştiriyorum artık vakit yetişmiyor hep kendi ihtiyaçlarımı kıstım hatta gece yapıyorum çoğu işimi uyku falan yok bende. he birde eşimin burda oldugu günlerimizdede çok az görüşeniliyoruz geneldr sabah 4-5 gibi gider akşamda 7-8 civarı gelir yemek yedikten sonra haliyle yorgun düşer ve uyur. iki çocugu peşpeşe yapıp kendi geleceğimi kurtarıyım ilerde rahat ediyim dedim ama bugunlerimin bu kadar zor geçecegini hiç tahmin etmemiştim.

Allah yardimcin olsun cnm cok zor.insan tek basina olunca butun zorluklari ustlenmek zorunda kaliyor.benim kv dede orada kalmamiz icin israr etti ama ben evimde kalmayi tercih etti

günaydın selnec ... nasılsın , güzel kızın nasıl =)

sağol canım iyiyim Allah' a şükür..
Cuma günü aşı oldu o günden bu yana çok huzursuz böcüğüm:KK5:
alt damağıda iyice beyazladı. dişmi gelecek bilmiyorum ki..

dilerim sende kuzucuğunda çok iyisinizdir..kokla bebişini benim içn..

sağol canım iyiyim Allah' a şükür..
Cuma günü aşı oldu o günden bu yana çok huzursuz böcüğüm:KK5:
alt damağıda iyice beyazladı. dişmi gelecek bilmiyorum ki..

dilerim sende kuzucuğunda çok iyisinizdir..kokla bebişini benim içn..

gösterseydin aşıya gittiğinde damağınıda ,
elinle anlarsın diyorlar benim oğlumunda elleri hep ağzında , yarım yamalak tuttuğu şeyleri hemen ağzına götürme derdinde =) damağını ellediğinde eline sertlik geliyor mu ?

gösterseydin aşıya gittiğinde damağınıda ,
elinle anlarsın diyorlar benim oğlumunda elleri hep ağzında , yarım yamalak tuttuğu şeyleri hemen ağzına götürme derdinde =) damağını ellediğinde eline sertlik geliyor mu ?

bizimkinin eli ağzından hiç çıkmıyo zaten. tek eli yetmiyo iki elini birden götürüyo ağzına sıpa..
valla çok bi sertlik yok gibi damakta ama ne biliyim iyice beyazladı..
şimdi aradım iyiymiş ama akşam bakıcaz artık..
off ya çok özledim ben böcüğümü:KK43:

bizimkinin eli ağzından hiç çıkmıyo zaten. tek eli yetmiyo iki elini birden götürüyo ağzına sıpa..
valla çok bi sertlik yok gibi damakta ama ne biliyim iyice beyazladı..
şimdi aradım iyiymiş ama akşam bakıcaz artık..
off ya çok özledim ben böcüğümü:KK43:

aradım derken :s çalışıyor musun ?

X